Мъже, защо кръшкате?

• 67 892
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 150
Ааааа ясно, няма да я разбера и ако я чуя, няма да знам, че е точно твоята реплика Whistling

За да се напиеш толкова, че да я кажеш, няма да можеш да фокусираш клавиатурата, така че...

# 151
Ааааа ясно, няма да я разбера и ако я чуя, няма да знам, че е точно твоята реплика Whistling

За да се напиеш толкова, че да я кажеш, няма да можеш да фокусираш клавиатурата, така че...

Ееееее не ме подценявай толкова де...Голяма ми е...клавиатурата де  chef

# 152
[Ееееее не ме подценявай толкова де...Голяма ми е...клавиатурата де  chef

Joy Joy Joy

Или са ти малки пръстите и остро зрението? Thinking Joy

Иначе за репликата идеше реч де, ма айде Whistling

# 153
Кръшкат заради парченцето захар. Simple Smile

Притча – Защо чуждата жена е по-сладка

В прастари времена Господ изваял от глина десет Адамовци. Един от тях обработвал земята, вторият пасял овце, третият ловял риба …

След известно време те се явили пред своя Отец с молба:

-Всичко си имаме и пак нещо не достига. Скучно ни е.

Господ им дал тесто и казал:

-Нека всеки си извае по свой образ жена, на кой каквато му харесва – пълна, слаба, висока, малка … Аз ще им вдъхна живот.

След това Господ изнесъл блюдо със захар и казал:

-Тук има десет бучки. Нека всеки вземе по една и я даде на жената, за да бъде животът с нея сладък.

Всички така и направили. Но Господ се разгневил:

-Сред вас имам измамник. На блюдото имаше в действителност единадесет късчета захар. Кой взе две?

Всички мълчали. И Господ взел жените, размесил ги, а после ги раздал – на когото каквато се паднала.

Оттогава девет от десет мъже мислят, че чуждата жена е по-сладка, защото е изяла допълнителното парченце захар. А само един от Адамовците знае, че всички жени са еднакви, защото допълнителното парченце захар е изял той сам.

от тук http://www.prikazno.com/2011/11/05/pritcha-zashto-chujdata-jena-e-po-sladka/

# 154
Аз не изневерявам на моята половинка, уважавам я доста, но ако си я нямах бих си ходил и по други жени.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 02:11 от niki941

# 155
Аз не изневерявам на моята половинка, уважавам я доста, но ако си я нямах бих си ходил и при други.

При други половинки ли?Ми не е лошо да ти кажа...А и при литровки ходя понякога...ама после много боли глава ooooh! Mr. Green

Естел - приказката ти е светотатство така че не те съветвам да я разпространяваш Naughty

# 156
браво Девиатор хвана ми неправилното изказване Grinning, редактирах си коментара Simple Smile

# 157
  • на плажа
 Хехе! Откъде почнахте, докъде стигнахте! Прочетох всичко, па макар и диагонално. Според мен причините мъжете да кръшкат по-често ( като не казвам, че жените не изневеряват) от жените е, че имат повече свободно време и по-малко са ангажирани със семейни задължения. Това го казвам само от лични наблюдения върху определени индивиди в обкръжението си. Жената поема цялата грижа по децата и дома, а мъжът работи. Мнооооого работи  Mr. Green.
 Соте, Сомре, Сурела  Hug!

# 158
Паниии...много си далече от истината,душа. И наблюденията ти са ограничени от твоя си кръг познати. Повярвай ми при мен далеч не е така. Все по-често пичовете се скъсват от бачка, а кифлите си развяват дирниците по цял ден Sick

# 159
Така си е, намират си време те и си кръшкат на воля. Иди ги хвани после, с приятелки ли са или кръшкат. Чак сега вече си вързах нещата и следващия път ще съм подготвен и с опит Mr. Green

# 160
Интересно. И на мен ми прави впечатление напоследък, че по-често мъжете се спукват от бачкане, а жените им си развяват ... полите/панталоните  Rolling Eyes
Друг е въпросът, когато се занимават с бизнес и нещата вече са тръгнали в утъпкани коловози - тогава им се отваря време за допълнителни "бизнес срещи"

# 161
Жените кръшкат, защото:
1. са глупави
2. мъжът им няма време за тях, понеже се спуква от работа, за да са им добре кифлите, а те не го оценят
3. Точно те нямат какво да правят цял ден и заради това се чудят какво да направят
Мъжете кръшкат, защото:
1. Жените си следват правилата по-горе и така един мъж винаги търси по-доброто, по-доброто, ама накрая все не може да го намери, докато не стане на 30 и не си намери друга на 30 която е разбрала как стоят работите Simple Smile, а на някои дори и тогава не им идва акъла (на жените)

# 162
Жените кръшкат, защото:
1. са глупави
2. мъжът им няма време за тях, понеже се спуква от работа, за да са им добре кифлите, а те не го оценят
3. Точно те нямат какво да правят цял ден и заради това се чудят какво да направят
Мъжете кръшкат, защото:
1. Жените си следват правилата по-горе и така един мъж винаги търси по-доброто, по-доброто, ама накрая все не може да го намери, докато не стане на 30 и не си намери друга на 30 която е разбрала как стоят работите Simple Smile, а на някои дори и тогава не им идва акъла (на жените)
ooooh! Много далече от истината. Типично мъжко ограничено разбиране.  Laughing

# 163
Жените кръшкат, защото:
1. са глупави
Мъжете кръшкат, защото:
на комплексар с рога. Tired

# 164
Жените кръшкат, защото:
1. са глупави
Мъжете кръшкат, защото:
на комплексар с рога. Tired
Без коментар.
Не завиждам на жена му.

Общи условия

Активация на акаунт