1. са глупави
2. мъжът им няма време за тях, понеже се спуква от работа, за да са им добре кифлите, а те не го оценят
3. Точно те нямат какво да правят цял ден и заради това се чудят какво да направят
Мъжете кръшкат, защото:
1. Жените си следват правилата по-горе и така един мъж винаги търси по-доброто, по-доброто, ама накрая все не може да го намери, докато не стане на 30 и не си намери друга на 30 която е разбрала как стоят работите
, а на някои дори и тогава не им идва акъла (на жените)
Много далече от истината. Типично мъжко ограничено разбиране. 

Ако се чувствате засегнати няма защо, понеже в този живот човек е различен и индивидуален , но като цяло жените в момента не са на ниво
Само погледнете кои са идолките на подрастващите и тогава ми говорете, влезте в дискотеките и вижте какви са 80% от всички жени...
какви са целите им( да забият дебелия чичко)... Можете да спорите с мен и да ми показвате колко Ви е богат речника с обиди, но няма нужда, няма да промените света, нито ще спрете земята да се върти

Добре, има жени които си гледат децата, но вече са малко. Тогава да говорим за тези които отиват на работа, после пият кафенце с приятелки. Тоест тези жени които живеят не по различно от мъжа. В някой семейства мъжете също готвят и гледат деца, а в 21 век доста от тях си поделят задълженията. Ако сведем всичко до там, че няма ограничаващи фактори като деца, то с нищо не се различавате от нас. Само при човека и делфините, секса е и за удоволствие, така че махаме максимата за повечето бройки, която впрочем реално еволюцията ни е отнела преди 40 000 години. Остава фактора успеваемост. Ако отида в бар и предложа на жена шанса ми е по малък, защото още се корени древното правило, че ако жена легне веднага с мъж е к*ва. Това е погрешно според мен, защото какво е значението щом мъжете лягат веднага, дали и жената ще го направи. Обаче тази максима я няма при мъжете, така че шанса на жената е по голям от тази гледна точка, а парадокса е, че и двата пола го искат еднакво силно.