Мъже, защо кръшкате?

• 67 694
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
Аз му давам зелена светлина Laughing. За повечето забежки знам от него и от самите забежки, щото някои от тях решават да ме уведомят на майл за отношенията с мъжо.
И той ми дава зелена светлина, стига да е дискретно. Това ме устройва.
Все по-често се чудя що изобщо се женят някои хора.След като продължават да си живеят като ергени.....Не е ли по-лесно да си останете просто гаджета, докато си писнете?
Въпросът ми е чисто риторичен....разсъждавам си, по съдбите житейски.

# 586
Е, стига де, има полигамни хора, хубавото е, че и двамата са с еднакво мислене и не се лъжат.
Всеки с нуждите си  Simple Smile

# 587
Някои хора са над нещата. Щом така им е добре... нас кво ни интересува. Laughing

# 588
Е, мен не ме интересува, не аз съм питала.
Но след като вече съм го прочела, нямам ли право да му се чудя?    Laughing

# 589
Аз не мога да приема нито от едната нито от другата страна "кръшкането", още повече споразумение за такова.
Просто не ми е съвместимо с брак.

# 590
Нямаме брак Laughing

# 591
И аз съм забелязала, че като че ли хората, които не искат да се женят, просто си оставят вратичка за съвестта, за да могат да кръшкат спокойно. Има и такива като sote-full, които са се оженили само, защото булката е забременяла - почти същата история, но правят нещата законни заради детето. Сега хората не го правят дори и заради него (може би е по-честният вариант само дето жената може да го издуха, ако мъжът реши да си тръгне и да не плаща издръжка). Но който както го възприема - така да живее. Щом не се месят в моя живот, на мен ми е все едно. То както sote-full казва не се знае и нашата хава каква е, но ние нали сме мечтатели та можем да си позволим да си мечтаем за друга.  Laughing

# 592
Е, току що го с моя единодушно дадохме отговор за кръшкането-защото е брак.Значи питате чичко гугъл що е то и си правите извода. Joy

# 593
Прав е Соте, как да отритнеш чужда булка? Сами знаете каква е отритната жена, в темата 18+ от Клюкарника отново се спомена - див звяр. А ние, мъжете, от добра душа искаме да помогнем...  bowuu

# 594
Хаха, а после се сърдите като казваме, че жените винаги ще имаме власт над вас.  Laughing

# 595
Добри душици са това мъжете ей...  без тях сме за никъде. Добре, че ги има....инак би била ад.

# 596

Има и такива като sote-full, които са се оженили само, защото булката е забременяла - почти същата история, но правят нещата законни заради детето.

Отново не позна HAPPY_QUEEN... ние се обичахме и затова се събрахме... просто заради бременността и ускорихме нещата... обичаме се и до днес...  Laughing... но живеем свободно и двамата... няма ревност, няма излишни въпроси... няма и драми.  Laughing
Пък и обичта така се е насъбрала в душите ни че не знам дали ме разбираш... понеже няма начин да съм егоист, та си я раздавам наоколо!!!!  Mr. Green
В живота на мъжа съществува само една жена, всички останали са само нейна сянкаHug
Лошото е че сенките все ни преследват... голата сянка просто не ти оставя избор!!!  Joy

# 597
Значи все пак познах, че е единствена за теб и че си си изгубил акъла по нея. Лошо няма. Важното е любов да има (за който му е важно).  Mr. Green
Ама много вървежни се оказахте бре, все жените ви преследват, все те са виновни. Ей, как пък няма един да каже - аз съм такъв, а не "жените са такива". Добре че в моя живот имаше един такъв самоотвержен левент да си признае, че си е такъв, че човек ще каже, че нямате достатъчно смелост, за да признаете грешките си.
Значи правя си следния извод: мъжете са много страхливи същества. Хубавото е, че тук-там се среща по някой по-смел, че да ги отсрами.

# 598
Happy Queen, тази провокация няма да мине. Пробвай с друга... Wink

# 599
Така си е :мъжете сте страхливи.
Хайде признайте си,че не бихте кръшнали,само и единствено по две причини:
Или никоя друга  не ви  е харесала и поискала,или ви е страх да не ви изгонят от вкъщи..

Общи условия

Активация на акаунт