Мъже, защо кръшкате?

• 67 297
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 60
Като виден метализатор , с група отбрани хедбенгъри започваме да развиваме нова дисциплина - "романтичен хардкор шибинг" Peace Praynig Party Party

# 61
Ооооо..повече от ясен е  Hug.. после пак ще питате що кръшкаме!!!  Mr. Green
Simple Smile
Ааа, там не знам, всеки си сърба попарата, която си е надробил, или е оставил да му надробят. Whistling

# 62
Ооооо..повече от ясен е  Hug.. после пак ще питате що кръшкаме!!!  Mr. Green
Simple Smile
Ааа, там не знам, всеки си сърба попарата, която си е надробил, или е оставил да му надробят. Whistling

То за целта бирата се слага най долу в хладилника.. така поне ползата от жените се оправдава!!!  Joy
Пък и необходимо ли е да си плащаш за да преминеш по моста.. като винаги има и по лесен начин!!!  Mr. Green

# 63
Пък и необходимо ли е да си плащаш за да преминеш по моста.. като винаги има и по лесен начин!!!  Mr. Green

Точно от лесния начин `идат` после  тия  недоразумения.  Mr. Green

# 64
Тя ку4ката докато не си дигне краката,ку4ето не отива Mr. Green

# 65
  • Galaxy 13197853088
опашката.

# 66
Да. Всички са кучки.
 Дали не чакат песовете да се разгонят.

# 67
Да. Всички са кучки.
 Дали не чакат песовете да се разгонят.
Не.  Naughty
Те песовете са постоянно разгонени, кучките понякога са в цикъл.

# 68
Тя ку4ката докато не си дигне краката,ку4ето не отива Mr. Green

Ах колко си права само!!!  Laughing

Те песовете са постоянно разгонени, кучките понякога са в цикъл.

Мдаа..това за песовете си е самата истина.. за цикъла на кучките може да поспорим.. щото не само цикъла е фактор.. пък и стават непредвидени от нас неща!!!!  Joy
Въпроса е да знаеш какво търсиш и как да го скриеш!!!!  Mr. Green

# 69
И аз какво се захванах в тия теми, май трета поредна за изневяра.  Whistling
Както имаше една мисъл "За да изневери на жената й е нужна причина,
а на мъжа - място."
Извода си го направете сами.  Wink (Ако не можете - причина не е нужна, стига да има възможност.  Laughing)
Някъде бях чела и друго, че колкото и един мъж да обича дадена жена, ако знае, че няма да го хванат (може би главното условие), мъжът би й изневерил дори и ако тя ражда в другата стая.  Wink

А дали жените изневеряват повече - не мисля. Повечето жени имаме задръжки в тая област (за съжаление).

# 70
Ако ми покажете друга снимка на жена , с подобни мускулести бедра, с вдлъбнатина-типично мъжка отстрани по дължината на бедрото, с двете "дупки" в горната външна част, с подобни едри колене, ще се съглася с вас.
Да не говорим, че няма жена ,на която да й се броят ребрата, а пък частта между коляното и прасеца (не помня как се казваше) да е толкова мускулеста и дебела.

Тук ще се включа, че ми стана интересно. Преди да забременея моите крака бяха много мускулести, че се скъсвах от ходене - по няколко пъти на седмица съм обикаляла почти цяла София пеша и то заради разходката.  Whistling Но сега положението се поразвали.  Laughing На мен също ми прилича на жена, но може би всеки вижда, каквото иска?!  newsm78

# 71

А дали жените изневеряват повече - не мисля. Повечето жени имаме задръжки в тая област (за съжаление).

Да не би точно когато сте готови за изневяра, все месечният цикъл да ви идва в най неподходящият момент????  Thinking

# 72
Мне, става въпрос за психологически задръжки.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 73
Права си A_H_I_L_E_A ... в определен момент все намирате начин да се измъкнете..инак първо палите фитила.. пък да го гаси който иска после..  Laughing.. сега обаче разбрах че проблема бил психологически!!!  Mr. Green Joy

# 74
Мне, става въпрос за психологически задръжки.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Абе ако искате да стане ващо и да си начешете егото сте "нанай си феродо". Щото часовника не трака ами хлопа за вас. Днеска модна, утре изгодна,други ден...отходна... hahaha Stop

Общи условия

Активация на акаунт