Мъже, защо кръшкате?

• 67 308
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, да бъдем честни!!! Има и доста сред нас, които си покръшкват.....(аз не съм от тях)  Stop

# 46
Момичета, да бъдем честни!!! Има и доста сред нас, които си покръшкват.....(аз не съм от тях)  Stop

Присъстващите винаги правят изключение!!!  Laughing
Като прочетеш темите за изневери, секс, разнообразяване и всякакви подобни.. доста от мамите даже се гордеят с това.. но дали са напълно откровенни.. мисля си че да.  Peace

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 14:16 от sote-full

# 47
Като прочетеш темите за изневери, секс, разнообразяване и всякакви подобни.. доста от мамите даже се гордеят с това..

Въпрос на `престиж`. Laughing  Че в обратния случай жената може да бъде отъждествена като асексуална, или грозница, или и двете.. Whistling Laughing

# 48
Този господин ако само седи така и чака.....    Joy Joy   някоя да го скива, дооооста ще почака!   Mr. Green

# 49
Този господин ако само седи така и чака.....    Joy Joy   някоя да го скива, дооооста ще почака!   Mr. Green

Размечта се да е господин ли  Joy.. но уви оказа се че е жена очакваща да я забележат!!! Joy
Не гледаш внимателно Краси..то нали знаеш, кой каквото иска, това и вижда!!!!  Mr. Green

# 50
Не съм аз заблудената ,Соте!    Laughing
Вгледай се и ще се убедиш ,че това е мъж!
Само бедрата са достатъчни....дори не е нужно да се вглеждаш в другото...

# 51
  • Galaxy 13197853088
жена е.

# 52
Мъж е.

Не съм аз заблудената ,Соте!    Laughing
Вгледай се и ще се убедиш ,че това е мъж!
Само бедрата са достатъчни....дори не е нужно да се вглеждаш в другото...

И всичко...

# 53
Ако ми покажете друга снимка на жена , с подобни мускулести бедра, с вдлъбнатина-типично мъжка отстрани по дължината на бедрото, с двете "дупки" в горната външна част, с подобни едри колене, ще се съглася с вас.
Да не говорим, че няма жена ,на която да й се броят ребрата, а пък частта между коляното и прасеца (не помня как се казваше) да е толкова мускулеста и дебела.

# 54
Не е нужно да спорим.. ако дори за миг се бях усъмнил че може да е мъж, не бих я пуснал.. вече промених снимката с друга... поне за нея не може да се спори!!!  Peace

# 55
Не е нужно да спорим.. ако дори за миг се бях усъмнил че може да е мъж, не бих я пуснал.. вече промених снимката с друга... поне за нея не може да се спори!!!  Peace
Еей , като котките сте...по гръб не падате.    Laughing
Не е нужно да спорим.Принтираш си снимката, после заставате с жена си пред огледалото и сравнявате на чии крака приличат тези от снимката- на твоите или на жена ти.

# 56

Соте, мисля, че

е       ясен        намекът  Wink 

# 57

Ооооо..повече от ясен е  Hug.. после пак ще питате що кръшкаме!!!  Mr. Green

Краси.. моите крака са космати.. тъй че не мое да се сравняваме!!!!

# 58
Краси.. моите крака са космати.. тъй че не мое да се сравняваме!!!!

Абе, знам аз, че от 100 кладенеца вода ще донесеш.....    Laughing
Царе сте на оправданията, не може да ви се отрече!    Hug

# 59

Абе, знам аз, че от 100 кладенеца вода ще донесеш.....    Laughing
Царе сте на оправданията, не може да ви се отрече!    Hug

Аааа..Краси... 101-вият кладенец съм го оставил за да се удавя в него!!!!  Mr. Green
Инак с такива царици до нас.. как да не сЪ превърнем в царе на оправданията!!!!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт