Мъже, защо кръшкате?

• 67 465
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 75
И включвам се в темата,защото ми стана много интересно.
И така имам един приятел който си е кръшкач от класа , и винаги когато го питам защо изневерява на жена си ми отговаря че мъжете кръшкат за да не се разделят с приятелката / жена си (защото имат нужда от разнообразие) newsm12 Е мъже кажете има ли нещо вярно в това? newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 16:23 от Resse

# 76
sote-full, не разбрах какъв фитил съм запалила ама който търси нещо го намира даже и да го няма там дето го търси.  newsm78

Девиатор, мисля че имаш големи проблеми дори и да си прав в твърденията си.

# 77
Е мъже кажете има ли нещо вярно в това? newsm78 newsm78 newsm78

Мне..бахти тъпото клише...ама къде ли не го чувам вече Thinking

A_H_I_L_E_A - може,може...Ще помагаш ли? Party Crazy Praynig

# 78

Не съм психолог.  Не мисля, че мога да помогна в случая.  33uu
Абе аз на себе си не мога да помогна та на други.  Joy

# 79

Мне..бахти тъпото клише...ама къде ли не го чувам вече Thinking

Точно това си помислих и аз ,но исках да разбера дали има хора на моето мнение:)

# 80

За взаимоспомагателна каса чувала ли си? Whistling Thinking

# 81

Ти да не би да си психолог?  Laughing Не мисля, че можем да си помогнем. То при мен вече работата е заминала.  Whistling

# 82

Ти да не би да си психолог?  Laughing Не мисля, че можем да си помогнем. То при мен вече работата е заминала.  Whistling

Цъ! Naughty Психар съм...ама то все тая...Ама ейййййй като опре тва до тва...нали...всичките се пишете заминали Whistling Praynig

# 83
Мда. Аз също съм психар - не е на добре работата.  Laughing

# 84
  • София
в момента, в който почва да ми минава мисъл за изневяра....партньора ми се превръща в бита карта...при мен нещата са взаимосвързани някак си.. А на мен да ми изневери и разбера - пак пътува директно на другаде  Laughing
п.п предполагам, при сключилите брак нещата са по-сложни... Не съм подписвала в гражанското до сега, за да не ми се наложи да се развеждам ..Тъй и никой не ми вдъхна подобно доверие до сега Laughing ..

# 85

sote-full, не разбрах какъв фитил съм запалила ама който търси нещо го намира даже и да го няма там дето го търси.  newsm78

Мдаа A_H_I_L_E_A  Thinking.. май наистина подпали фитила Laughing.. в случая едва ли търсех нещо.. просто подадох огънчето.. и всичко пламна.. ма що така се палите бре.. то само теб ако касаеше добре..ма повечето ста все така!!!!  Mr. Green

И включвам се в темата,защото ми стана много интересно.
И така имам един приятел който си е кръшкач от класа , и винаги когато го питам защо изневерява на жена си ми отговаря че мъжете кръшкат за да не се разделят с приятелката / жена си (защото имат нужда от разнообразие) newsm12 Е мъже кажете има ли нещо вярно в това? newsm78 newsm78 newsm78

На това му се казва обогатяване на знанията.. ползата е изцяло ваша в случая.. колкото повече, толкоз повече знания и умение.. щото даскалици с разнообразен стил и подход трудно се намират.. каква е ползата да сме неграмотни.. тогава на нас ще ни изневеряват!!!!  Peace
Така се изпреварват събитията!!!  Joy

# 86

sote-full, не разбрах какъв фитил съм запалила ама който търси нещо го намира даже и да го няма там дето го търси.  newsm78

Мдаа A_H_I_L_E_A  Thinking.. май наистина подпали фитила Laughing.. в случая едва ли търсех нещо.. просто подадох огънчето.. и всичко пламна.. ма що така се палите бре.. то само теб ако касаеше добре..ма повечето ста все така!!!!  Mr. Green

Кажи им жени и повече не ги обиждай.  Joy
А колкото до разнообразните знания в оная област, май за жените не са толкова важни, колкото са за мъжете.  Wink

# 87

Кажи им жени и повече не ги обиждай.  Joy
А колкото до разнообразните знания в оная област, май за жените не са толкова важни, колкото са за мъжете.  Wink

Затова живеем.. инак сме загубени.. а не сме толкоз глупави за колкото ни имат.. знаем какво точно да търсим.. но не винаги го откриваме!!!!  Laughing

# 88
И ние жените не сме толкоз глупави, за колкото ни имате.  Wink

# 89
И ние жените не сме толкоз глупави, за колкото ни имате.  Wink

Аааа..това добре го знаем  Laughing... вие не сте глупави.. просто постъпвате импулсивно и глупаво.. но това в никакъв случай не ви прави глупави.. напротив дори сте прекалено хитри в доста ситуации!!!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт