Мъже, защо кръшкате?

• 67 644
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 690
Хората не си принадлежат... А и се променят с годините
Не съм за системната изневяра, но ако се случи предпочитам да не узнавам, както и не бих казала на половинката ми - не виждам смисъл от излишни драми
За инцидентна изневяра не бих се разделила с мъжа си. Ако вече поддържа паралелна връзка, означава че отношенията ни има дефицити и са изчерпани. Тогава раздялата е разумно решение.

Мъдро решение. Обикновено инцидентната изневяра никога не е само веднъж. Винаги има втори, трети и н-ти път с течение на времето, разбира се, с различни екземпляри. Абе веднъж почне ли човек, няма спиране - поне такива изводи си правя от личен пример на хора, които познавам.

# 691
Кръшка ли Соте със знанието на жена си?

По темата пак - аз не бих приел договор за взаимно кръшкане. Това обаче не означава, че не приемам гледната точка на Соте...
Т.е., ти не приемаш жена ти да си прави квот си знае....Ама ти е о.к. да си като Соте-то.....    Mr. Green

Т.е. дебатите са за прословутия мъжки двоен стандарт: " Аз мога - ти: не"

Naughty Не може така с различен аршин, господа. Wink

# 692
Хепи куиин, ако стане норма на поведение, тогава е друго.
Но съм далеч от идеята, че човек цял живот може да прекара само с един партньор и никога да не направи залитане встрани. Разбира се, че има и такива примери.

# 693
Всеки който започва да кръшка е с идеята за нещо временно.Това  може да продължи и да се получи паралелна връзка.
Обаче трябва да си най-големия глупак,ако не осъзнаеш ,че не е едно и също да се срещаш с някого за няколко часа,когато и двамата са с нагласата и старанието да си прекарат добре,и да живееш с някого по 24часа,затрупан с един куп битовизми и отговорности.
Затова всеки ,който кръшка ,полага усилия да съхрани семейството си.
Гаф се получава когато другия разбере и не може да го преглътне.Тогава ,от немай къде, мъжа се жени за любовницата.Мога да дам много такива примери.
За съжаление Сурела е права за двойния стандарт.И за съжаление има малко мъже като Соте(така широко скроени)

# 694
...
Но съм далеч от идеята, че човек цял живот може да прекара само с един партньор...

Е, чак пък цял живот. Никой не казва да създадеш семейство с първия срещат  Laughing

...И за съжаление има малко мъже като Соте(така широко скроени)

Не се знае, ако му се случи дали наистина ще е толкова ширкоскроен  Simple Smile

# 695
Всеки който започва да кръшка е с идеята за нещо временно.Това  може да продължи и да се получи паралелна връзка.
Обаче трябва да си най-големия глупак,ако не осъзнаеш ,че не е едно и също да се срещаш с някого за няколко часа,когато и двамата са с нагласата и старанието да си прекарат добре,и да живееш с някого по 24часа,затрупан с един куп битовизми и отговорности.
Затова всеки ,който кръшка ,полага усилия да съхрани семейството си.
Гаф се получава когато другия разбере и не може да го преглътне.Тогава ,от немай къде, мъжа се жени за любовницата.Мога да дам много такива примери.
За съжаление Сурела е права за двойния стандарт.И за съжаление има малко мъже като Соте(така широко скроени)

Всеки случай/или повечето/ сам по себе си вероятно е с идеята за нещо временно.
Другият момент обаче е дали този модел като начин на живот, веднъж `опитан`,  не действа като наркотик така да се каже, услажда се и няма отказване от него.  Thinking

# 696
Аз също мисля, че първия път е най- трудно.
Изключвам хора които и преди обвързването са мислили, че това не е проблем.

# 697
Сурелче,така е няма как да не е наркотик.Те мъжете сами си признаха ,че най-трудно е първия път.
А ние как да познаем дали мъжът ни кръшка?
-Ако изведнъж стане много суетен.Поднови си гардероба,бельото.Започне диета,започне  да спортува.Започне да използва крем и дезодорант за крака....
-Започне да скатава пари....
-Друго?

Снежке пишем едновременно и аз мисля така.

# 698
Някои въобще не си променят навиците.

# 699
Сурелче,така е няма как да не е наркотик.Те мъжете сами си признаха ,че най-трудно е първия път.
Ами аз признавам си, не съм чела всичко.
Ама логично е да е така. Peace  И ако трябва да съм обективна, мисля че и за двата пола важи.

Някои въобще не си променят навиците.
Ако е за добрите навици, няма лошо.
Но по темата и аз смятам, че трудно се променят, да не кажа почти невъзможно.

# 700
Снежке винаги  даваш хубави коментари но много лаконични.
Обясни защо да не си промени навиците?Защото не му пука и му е все тая дали любовницата ще го зареже?

# 701
Никой не кръшка с нагласата да си разбива семейството.
Обикновено, ако си е перманентен коцкар излиза на яве твърде рано и се знае и от съпруга и от приятели и т.н.
Повечето от хората си хващат любовница или от обкръжението си или от работа и успяват да я вмъкнат като част от ежедневието си. Не случайно се казва, че съпругата научава последна.
Има хора които идеално съчетават нещата и това е начина на живот. Ако не стане някой гаф, то нещата си течат в каналния ред.

# 702
# 703
За инцидентна изневяра не бих се разделила с мъжа си. Ако вече поддържа паралелна връзка, означава че отношенията ни има дефицити и са изчерпани. Тогава раздялата е разумно решение.
Ако е допълнение тогава?
Това ме накара да се замисля кое е по-добре за съпругата:мъжът да кръшка хаотично с която му попадне или да има паралелна връзка?

# 704
...
Това ме накара да се замисля кое е по-добре за съпругата:мъжът да кръшка хаотично с която му попадне или да има паралелна връзка?

За нея е най-добре да си намери някой, който да я оправя, докато мъжът й се забавлява на др. място  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт