Мъже, защо кръшкате?

• 67 589
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Надявам  се все така да си е.

Нищо не остава същото след 10+ години брачен живот. Peace

# 751

За жалост е точно така , както казваш.....  Simple Smile

# 752

За жалост е точно така , както казваш.....  Simple Smile
Е, що така песимистично?
Я си представете, че след 10 години е още по-добре.....

# 753

Е, що така песимистично?

На мен ми прозвуча по същия начин. То ще излезе, че е по- добре да не се жениш.

# 754
След 10 г. става, както си го направят двамата.

# 755
Ако кажеш на партньора си ,че не приемаш изневерите,най-много да го предупредиш да бъде по-предпазлив.
Eй, сигурно тук сгреших. Ако не го знаеше, сигурно щяхме вече да сме разделени.  Laughing Бе то и другите преди него знаеха, че не приемам изневерите, но това не им попречи да го направят, а на мен не ми попречи да ги набарам.  Laughing

Бе то при нас всичко се пре*ба откакто се появи малкия. А то наистина ще е по-готино човек да не се жени. Аз вече съм го измислила - докато всичко е наред сте заедно и после бай. Без деца, без други условности. Струва ми се добре.

# 756
Ами при нас си е така. newsm10

# 757

Точно! Не е същото много ясно, то и ние не сме същите. Но нещата винаги имат две страни. Зависи от партньорите коя ще изберат.

# 758
 ooooh! Аз тука влязох само да погледна и да кажа на мъжо да се регистрира, ако иска, тъй като искаше да си прави блог за възпитанието на деца, а се отплеснах яко. Joy Joy Joy

# 759
Сори,но не в тази тема те "здъвкаха и изплюха",а онея дет се мислят за много съвършенни и остраумни-хич не им се връзвай.

# 760
A на мен защо ли ми се струва, че punky90 ни базика много яко и сигурно се скъсват от смях с мъжа й докато ни четат как им се връзваме.  hahaha (особено онова за кучето)
Ей, малка нишка свежест от тази луда младост на фона на този плесенясал форум - най-сетне някой да я внесе!

# 761
  • Варна
Аман от свежест! То една сериозна тема не остана, я някой свеж, я някой "плесенясал" се бъзика.. Laughing Wink

# 762
ooooh! Аз тука влязох само да погледна и да кажа на мъжо да се регистрира, ако иска, тъй като искаше да си прави блог за възпитанието на деца, а се отплеснах яко. Joy Joy Joy

Че то вашето не е ли още бебе, кога натрупа опит, та чак блог ще прави  Joy

Момичето в подписа ти е много красиво, не знам дали си ти, ама ако си, и наистина мъжът ти предпочита да чука други, е абсолютно луд  doh

# 763
To туй няма общо с красотата. Някой беше вметнал, а и моите изводи са такива, че обикновено мъжете изневеряват с по-грозни жени. Е, може би не винаги е така, но в много случаи се оказва така. И аз не мисля, че моя ще намери по-хубава ама то ако тръгне да търси по-хубава, че да ми изневери, мога да съм спокойна поне докато стана на 40.  Laughing  Joy Както казваше бившия ми "Кой подбира, мастур**ра".  Laughing Доколкото тоз бившия ми е казвал, мъжете са склонни да минат през какви ли не туловища "за веднъж". Да им се чуди човек на акъла.  hahaha Само Соте се чука в гърдите, че търси нещо да си струва.  Rolling Eyes Макар че кой знае и неговите критерии какви са. Като че ли мъжете нямат големи критерии за "струване".  Laughing

# 764
моите изводи са такива, че обикновено мъжете изневеряват с по-грозни жени. Е, може би не винаги е така, но в много случаи се оказва така.

По-некрасивите може би са по-лесно достъпни  newsm78
Красивите изискват повече усилия, за които явно мъжете нямат готовност.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт