Мъже, защо кръшкате?

• 67 613
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 780
Мерси за хубавите хубавите думи, Хексе, няма да крия, че ми топлят сърчицето! Hug Мерси и на теб,Куин!  Hug Стига съм защитавала мъжете аз, да не съм им адвокат?! Joy
Не, ти просто си много влюбена. На твоите години и аз бях готова на такива жертви, но после прецених, че не си заслужава. Възможно е обаче при теб нещата да се развият по друг сценарий.  Wink

# 781
Мерси за хубавите хубавите думи, Хексе, няма да крия, че ми топлят сърчицето! Hug Мерси и на теб,Куин!  Hug Стига съм защитавала мъжете аз, да не съм им адвокат?! Joy

А така  Mr. Green мен защо ме пропусна, аз първа се сетих да ти цъкна на подписа  Laughing
Шегувам се, но наистина рядко се впечатлявам толкова от външността на някой, естествена красота, чистота и нежност, просто ми иде да те набия за това, с което се примиряваш...

# 782
Мерси за хубавите хубавите думи, Хексе, няма да крия, че ми топлят сърчицето! Hug Мерси и на теб,Куин!  Hug Стига съм защитавала мъжете аз, да не съм им адвокат?! Joy

А така  Mr. Green мен защо ме пропусна, аз първа се сетих да ти цъкна на подписа  Laughing
Шегувам се, но наистина рядко се впечатлявам толкова от външността на някой, естествена красота, чистота и нежност, просто ми иде да те набия за това, с което се примиряваш...
И аз първо си мислех да започна по друг начин, но прецених, че младите не обичат "да им се налива акъл" и трябва сами да си направят някои изводи. И аз не слушах навремето по-старите и си го получих.  Laughing Абе нека си живеят хората според собствените си разбирания. Ако трябва, съдбата ще се намеси. Като гледам баща ми и втората му жена, ми става ясно, че някои обичат да живеят по такъв начин и се чувстват добре така. Всеки е различен и има право на избор.

# 783
Да ти кажа, нямам против правото на избор. Има много полигамни двойки, които са се намерили и така им е добре. Неприятно ми е обаче, когато един човек хваща друг и му казва какво да прави, докато той самият живее като сингъл. Но има една приказка - каквото сами си направим, никой друг не може, така че... всеки има глава на раменете...

# 784
моите изводи са такива, че обикновено мъжете изневеряват с по-грозни жени. Е, може би не винаги е така, но в много случаи се оказва така.

По-некрасивите може би са по-лесно достъпни  newsm78
Красивите изискват повече усилия, за които явно мъжете нямат готовност.  newsm78
Но пък по-красивите са по-агресивни.Не винаги свалките са по иниацитива на мъжете.
Като се огледам наоколо,коточели не красотата е определяща,а коренната разлика в темпераментите на съпругата и любовницата.

Rumi, имам два въпроса към теб. Първият: Какво точно имаш предвид под "агресивна" красива жена?
И вторият ми въпрос: Какво точно те притеснява в красивата "агресивна" жена?

# 785
Да ти кажа, нямам против правото на избор. Има много полигамни двойки, които са се намерили и така им е добре. Неприятно ми е обаче, когато един човек хваща друг и му казва какво да прави, докато той самият живее като сингъл. Но има една приказка - каквото сами си направим, никой друг не може, така че... всеки има глава на раменете...
E ама забравяш, че някои хора се чувстват добре така. На някои хора им харесва друг да им казва какво да правят, някои обичат да контролират, други да бъдат контролирани. Аз наричам това садо-мазохизъм, макар че не е точно това де. Поне не е задължително да има физически облик, но единият се чувства добре, когато не всичко е наред и обича да страда по един или друг начин, а на другия му харесва да причинява страдание. Звучи извратено, но при някои хора любовта се засилва чрез такова страдание. Когато нараняваш някой, започваш да го обичаш повече. А при "мазохистите" любовта им се засилва, когато трябва да я изстрадат.

# 786
E ама забравяш, че някои хора се чувстват добре така...

Може, аз не познавам такива. По-точно познавам, но рано или късно си признават, че е защитна стратегия, за да оцелеят психически.

# 787
  • Варна
Ммм, не ми се ще да правя психопортрет на хора, които не познавам, но предполагам че Пънки и съпруга и имат голяма възрастова разлика. И от позицията на опита си той успешно я манипулира.

Чудех се дали да публикувам, не ми се ще да се меся в неща, с които не съм наясно и гадая, но чисто хипотетично ми е интересна тази ситуация.

# 788
A така. Разгадахме живота на Соте, сега започваме Пънки.  Laughing ЖЕнска му работа.  Laughing

Хексе, може би си на прав път. Поне при мен се получи така, че когато бях малка, бях "умело манипулирана" от по-големи мъже. Направо попивах като гъба всяка глупост, която им се изплъзваше от устата, за да им угодя. В резултат ми е*аха мамата. После предприех друга тактика, когато "пораснах". Сега аз умело манипулирам и ми е по-добре.  Mr. Green

E ама забравяш, че някои хора се чувстват добре така...

Може, аз не познавам такива. По-точно познавам, но рано или късно си признават, че е защитна стратегия, за да оцелеят психически.
Ми да се запознаем - аз и цялото ми семейство - сем. Адамс.  Laughing
Ами то всичко е стратегия за оцеляване. Според мен по-слабите стават мазохисти, а по-силните садисти. НО напоследък се замислям над обратното - че по-скоро истински силните стават мазохисти понеже е по-трудно да се понесе болката отколкото да се причини. Все още съм в процес на разсъждение, а може би трябва да пусна отделна тема да видя как мислят и останалите над този интересен въпрос.  Laughing
Та поне в едно съм сигурна - силните оцеляват под един или друг начин, а слабите се предават, превръщат се в смазани от живота и съдбата същества, пълни със страхове и бариери.

# 789
Анджали,има красиви жени(изключвам тук присъстващите),които смятат,че по право им се полага "най-доброто"(според техните представи).И ако са се разминали с него във времето и той е щастливо женен,те стават агресивни посто защото не могат да приемат" да не успеят".
Аз не виждам с какво могат да ме притеснят такъв тип жени-просто коментирам.

# 790
Анджали,има красиви жени(изключвам тук присъстващите),които смятат,че по право им се полага "най-доброто"(според техните представи).И ако са се разминали с него във времето и той е щастливо женен,те стават агресивни посто защото не могат да приемат" да не успеят".
Руми  bouquet Така си е Laughing И определено мъжете не им забравят имената.... Wink

# 791

Rumi, конкретни ситуации ли имаш предвид или искаш да си говорим общи приказки?
(Опитах се да чета между редовете, но не ми се получи... Ако имаш предвид Николетка (или подобните й), никак не я смятам за красива  Sick ...)
В единия си пост пишеш за свалки, започващи от страна на красиви жени, а в следващия си пост - за красиви жени, водещи се от фикс идеята да имат щастливо женен мъж, който им се опъва, вследствие на което започват да го преследват агресивно. Двете положения са страшно различни и трябва да се коментирам съвсем отделно.
По отношение на първата ситуация, мнението ми е такова, че няма нищо нередно във флирт, началото на който е поставен от жената, но при категоричното условие, че мъжът нееднократно е давал сигнали, че му е приятно и че не е семеен.
По отношение на втората ситуация обаче, нито познавам такива жени, нито смятам, че има такава закономерност - красиви жени да преследват щастливо женен мъж, само защото не могат да приемат, че са отхвърлени от него. Забелязала съм, че е точно обратното. Точно тези жени, които имаш предвид във втория си пост, са с ужасна външност (и характер) и именно поради факта, че трудно намират мъже, които да им обърнат внимание, се хващат като удавник за сламка за някой, който е добра партия за тях по отношение дори и на интерес някакъв, без да има намесени чувства дори. Познавам такива жени много, прекалено много... Озлобени от самотата си и от неспособността си да имат истински мъж до себе си, те наистина са способни с агресия да се намесват дори и в семейния живот на щастливо женени мъже.
Но за красиви жени, настроени точно толкова агресивно, колкото ти имаш предвид, не съм съгласна - категорично! Красивите (и особено умните) жени не само знаят цената си, но и даже имат достатъчно ухажващи ги мъже около себе си, което им дава възможност за богат избор, при това от страхотни, прекрасни мъже (с главното М). Вниманието, което получават и възможността да имат не един готин мъж в живота си, плюс и усета за граница в себе си - докъде могат да стигнат във флирта, кога и защо да спрат или отдръпнат, ги прави не само уверени, но и спокойни. Няма как агресия да се появи при такива жени (подчертавам - не само красиви, но и умни), а и те прекрасно знаят, че с агресия не се печели. Печели се с деликатност и благородство. А никак не е благородно да се намесват в живота на щастливи семейства и да ги разбиват. Защото те знаят, че бъдеще с мъжа след разбиване на такова семейство, не може да има...
Разбери, избора при красивите и умни жени е достатъчно голям, та няма как да останат на сухо, че да се хванат за някой като удавник за сламка...

# 792
Чудя се, вашите мъже ли не стават за нищо или считате, че семейството ви е свещенно и друг трябва да го пази.

# 793
На мен пък ми е много интересно защо все жените трябва да са виновни за това, че мъжът кръшка. В моя живот много пъти съм се сблъсквала точно с обратното - агресивни женени мъже, които те преследват като ненормални, при все че постоянно им отказваш и казваш, че не се занимаваш със женени.  ooooh! Предполагам, че ако жена им ги набара, ще се опитат умело да измият ръце като кажат, че жената е виновна. Ама няма такова нещо. Стига вече една срещу друга. Не жените са проблема, мъжете са за бой!

Както Анджали е писала - с агресивност не се печели. Това е една загубена тактика на отчаяние.  Laughing

# 794
Ми да се запознаем - аз и цялото ми семейство - сем. Адамс.  Laughing

В смисъл, че казваш, че ти е приятно мъжът ти да спи с други, а всъщност не е така?

Общи условия

Активация на акаунт