Мъже, защо кръшкате?

• 67 528
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 840
Най- хубаво е да внимаваме за себе си, че народа е казал "каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи".
Какво ти се връща не се знае, но поне е имало за какво, защото "прекаления светец и Богу не е драг", а и свети Петър няма да открива нова секция за единици.

# 841
  • София
Е, хайде и аз да се включа.....
Че на мъжете им е слаб ангела си е факт.Обаче моето лично мнение е ,че и ние жените сме много опасни. Една жена на каквото е способна, никой мъж не е( да не говорим,че не би и се сетил,понеже ние много повече ги премисляме нещата и измисляме всякакви статегии).
Една жена науми ли си,че ще има някой мъж,пък и било той да е женен, ще помете всичко след себе си.
Не съм защитничка на мъжете и в никакъв случай не толерирам изневерите обаче то човек и на г**а си няма вяра, пък било то и на партньора до него... Вземеш ли да се замисляш много-много и да ревнуваш си погубен-тва не се лекува.....

# 842
Така е не се лекува, а се преодолява с воля.

# 843
  • Другата България

Аз лично мисля, че мъжете кръшкат защото търсят разнообразие и нова тръпка.Но пак си мисля, че в днешните времена много по-често кръшкат жените:)
А те видиш ли, го правят със......жени! Thinking Mr. Green
Хубаво звучи това за получаване на заслуженото, но моето наблюдение е обратното...
Зли хора си живеят райски...И на дърти години...
Най-добрите, които съм познавала, страдат от смъртоносни болести...Някои починаха - рак, инсулт...
Не го вярвам това в справедливостта. Всичко е стечение на обстоятелства.
Животът просто не е справедлив. Такъв, какъвто е. Доста често теглим късата клечка.
Confused

# 844
  • Другата България
Не съм съвсем съгласна с целия коментар, но на подчертаното мога на 100% да кажа, че е така. Мъжете много се влияят от красотата. Вече не помня кой автор беше писал, че никой не е предпочел благодетелите пред красотата. Именно в това е грешката на повечето мъже - че остават на повърхността и жертват всичко за нещо, което си заминава с времето. Ето примерно аз се държа отвратително с моя мъж и той много често ми е казвал, че ако не съм толкова хубава, сигурно нямало да ме търпи, но като ме види колко съм хубава, го хваща яд, че не може да реагира никак. Мъжете са много безпомощни пред красива жена. А бтв аз не съм толкова хубава. По собствените си представи съм далече от идеалната красива жена, но явно мъжете виждат с други очи, както много пъти съм казвала. Честно казано понякога се чудя какво толкова намира за хубаво в мен.  Rolling Eyes
В тази връзка имам позната, която меко казано се държи отвратително с мъжа си-той пере, чисти, готви и детето гледа, тя си казва че не го обича и е с него заради детето само, същевременно си има и друга връзка, и там не се държи много добре с човека и основно е за ....използване за различни нужди /колкото и грозно да звучи/, а пък /понеже всекидневно сме заедно / покрай нея има постоянни обожатели, с които неспирно флиртува и който с каквото може чанчи Confused, а всъщност не е кой знае колко красива. Защо го казвам-в подкрепа на това, че мъжете имат и гледат с "други очи", но същевременно ми се иска да питам наистина някой мъж-ЗАЩО? Защо "чуждото" /познавам жена му на този, с когото има връзка-изключително земна и ерудирана, и на външен вид не по-малко добре изглеждаща/ е винаги по-желано? Защо сте склонни да търпите унижения от типа "купи ми това", "закарай ме там", "донеси ми онова" от чужда жена, заради единия секс ли? newsm78 Само?

# 845
Мда, мъжете го правят със жени, но понеже изневеряващите жени са по-малко от изневеряващите мъже и по принцип жените, които са склонни да "ходят" със женен мъж са по-малко, но пък от друга страна жените, които го правят, нямат спирачки и се пада, че 1 жена го прави с няколко мъже.  Laughing

За това, че една жена науми ли си да е с даден мъж, не е задължително винаги да го има. Но дори и да го "има", то егати имането - само за един секс имане ли е бре?!

А от друга страна мъжете нали вече казаха защо са склонни да търпят унижения и т.н. - за тръпка, разнообразие, защото "само боб не може".  Laughing

Ох, мъжа ми не иска повече да пиша в тази тема и спирам да не го дразня, че е много сладък като го дразня.  Heart Eyes  Laughing

# 846
Мери, не е само заради секса. Мъжете обичат да говорят. Винаги им е приятно в хубава компания, особено ако имат общи интереси с "другата".

# 847
  • Варна
Мери, не е само заради секса. Мъжете обичат да говорят.

Бих допълнила   ..за себе си. Обикновено в семейна среда остават на заден план.

# 848
Мери, не е само заради секса. Мъжете обичат да говорят.

Бих допълнила   ..за себе си. Обикновено в семейна среда остават на заден план.
М дааааа, и ако им галиш и егото.....

# 849
  • Другата България
Мери, не е само заради секса. Мъжете обичат да говорят. Винаги им е приятно в хубава компания, особено ако имат общи интереси с "другата".
Даааа, така е , общи интереси ако се има предвид работа.....че са колеги.... newsm78
Мда, мъжете го правят със жени, но понеже изневеряващите жени са по-малко от изневеряващите мъже и по принцип жените, които са склонни да "ходят" със женен мъж са по-малко, но пък от друга страна жените, които го правят, нямат спирачки и се пада, че 1 жена го прави с няколко мъже.  Laughing

doh rotfImbo
Бих допълнила   ..за себе си. Обикновено в семейна среда остават на заден план.
newsm10

# 850
Мери, нямам предвид колеги. Интересите не винаги са свързани с работата.

# 851
  • Другата България
Мери, нямам предвид колеги. Интересите не винаги са свързани с работата.
Аз имах предвид колеги, те наистина са колеги, а може и да имат и други общи интереси, знам ли....ако това включва даване суми "назаем" за парфюмче, якенце, панталонче.... Flutter Mr. Green
абе мъже, колко им трябва ooooh!

# 852
Някои обаче са железни Laughing. Невероятно, но имало и не изневеряващи Mr. Green

# 853
  • Другата България
Някои обаче са железни Laughing. Невероятно, но имало и не изневеряващи Mr. Green
И аз така чувам..... Wink

# 854
  • на плажа
 Поименно де! Неизневеряващите можем да ги преброим поне  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт