Бродирана красота - Гоблени 92

• 98 819
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Велико Търново
Здравейте!
Следя ви откакто намерих темата и веднъж ви молих за помощ, така че не мога да не изразя възхищението си от скоростта, с която шиете и познанията, които имате. Всички тук са много отзивчиви! Аз не се обаждам, защото сегашния ми гоблен напредва много бавно, но днес уших първите си кръстчета по схема от тук и искам да се похваля. Съжалявам, че не си спомням кой беше качил схемата, за да му благодаря персонално. smile3525

# 406
Тези кончета са подарък за специален човек :

Не са оригинал, но съм много доволна от резултата - с ДМС ги направих!  Heart Eyes

*** Lady N *** , честита панама!  Grinning
tinkie ,   честит юбилей!   bouquet
G_D_G, чудесно е станало!  Grinning

# 407
  • София
Тинки, честит юбилей   bouquet 

G_D_G, много нежно се е получило   bouquet

Бяло Цвете, чудни са!   bouquet

# 408
Страхотни са кончетата!

# 409
http://mari1973.snimka.bg/arts/gobleni.647457.26397727
Малко снимки и от мен:няколко готови,обещания туко що завършен "пътят към църквата".едно микимаусче шито върху мрежа против комари във времето с купоните когато всичко беше дефицитна стока,моето ''работно'' Laughing място и последното ми начинание .
http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B000W5HPF6/ref=dp_imag … 681&s=kitchen
Не бях забелязала,но навсякъде ли ''орязват'' гоблена с рамката?

# 410
  • Балчик
Тинки, честит юбилей.

Бяло Цвете, кончетата са просто върха.  bouquet

За орязването- на мен постоянно ми се случва, където и да рамкирам. Ето вижте само колко много са скрили тоя път, направо си е цял сантиметър Cry: Да не би да е заради това, че оставам само по 2 квадратчета от края, но то така са си и комплектовките. newsm78 А и рамката не е чак толкова широка, че д ане стигне. Занм ли. Следващият път ще предупредя изрично да се мерят и опъват по-точно. ooooh!

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 20:47 от Джемма

# 411
Оо, Джемма, наистина много са орязали. Като си помисли човек само колко труд има под рамката

# 412
А защо не им направиш рекламация? Ако ще има проблем с орязване, заради липса на достатъчно панама отстрани, те са длъжни да те предупредят и ти сама да решиш дали да рамкираш. Но в случая даже имаш достатъчно много за подгъване, не виждам причина да го орежат.

# 413
  • Балчик
Няма кой да ме предупреди всъщност, защото аз го давам гоблена тук, в Балчик, в едно фото, където има само мостри на рамките. Жената го носи във Варна и там го рамкират,след това и го пращат до Балчик. Тук в нашия град няма такова ателие. Инче иработката е качествена, добре са направени, винаги са съ стреч по ъглите, абе доволна съм от рамкирането, но не за първи път забелязвам орязван Sadето. само че, този път е най-много.

# 414
Наистина, а защо изобщо получавате такива рамки? аз бих накарала ги да преработя я.
Не съм гадна, но... На мен орязвали 1 ред мъниста - и аз ги карала преработят - защото губит се целият вид на икона (тя нали има "своята" ушита рамка).

Кога ти даваш размери на рамка, а после сама рамкираш - разбираемо, ако не уцелила и не станало.

Ама, аз не бих взела такава рамка Peace Ти нали не 2 лева дала за нея, а как минимум 20 лева.

Аз винаги казвам - аз пари не намирам на вънка и не кръда, защо  трябва ги подарявам на некъдърници Crossing Arms

# 415
и още малко  Blush

Hug последното е в ПДФ, ако някой го иска да свирне  Hug
Аз го искам.

# 416
Джемма, този хубав гоблен ... ако има възможност за рекламация, направи я, ако пък не - здраве да е, пак ще му се радваш! Но аз бих направила.  Peace
Започнах да шия едни пеперудки, ето снимка, снимах от списанието  Laughing
http://4.bp.blogspot.com/-VaRrFfrwphw/Tz_674DuHOI/AAAAAAAAAOk/DO … 1600/DSC00573.JPG
http://3.bp.blogspot.com/-dujGC9dNVyw/Tz_7CRFnXwI/AAAAAAAAAOs/V0 … 1600/DSC00574.JPG

# 417
tinkie, жива и здрава да отпразнуваш още поне 3х25!    bouquet

Джемма, рамката е прекрасна, но те всъщност са орязали не само гоблена, но и труда ти! За мен трябва да направиш рекламация! Винаги, когато го погледнеш, ще се сещаш, че всъщност част от красотата на гоблена и положения труд за ушиването му, е под рамката!

Аз винаги казвам - аз пари не намирам на вънка и не кръда, защо  трябва ги подарявам на некъдърници Crossing Arms

202uu

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 21:45 от Miss Emerald

# 418
  • Benelux / Varna
Джемма, много неприятно е това с орязването, задължително го върни за рекламация. Проблема не е в 2-та см и аз оставям по толкова за рамкиране. Аз си ги рамкирам в едно ателие на ул.Кюстенджа във Варна, адреса го има на първа страница. Рамкират на много изгодни цени и качествено, можеш да го пробваш някой път.

# 419
Гуди, благодаря!   bouquet Не знам къде мернах, че бил с 65 цвята този гоблен, което не можех да повярвам, докато не го видя. Добре че си е съвсем нормално гобленчето.

Общи условия

Активация на акаунт