Бродирана красота - Гоблени 92

• 98 820
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • В страната на мечтите
Момичета, прекрасни неща показвате!
Аз имам молба - спешно ми трябват малки мотивчета за сватба, като за картичка. Сестра ми ще се жени и ще й правя подаръците за гостите...голям зор ще видя, че са многооо! Също така ако някой има идея как бих могла да ги оформя - обмислям вариант като малка възглавничка на някаква панделка, но не съм сигурна...
И се опитвам да рова в осинката, ама тя много безкрайна бре  ooooh! пък и аз бъкел руски не разбирам...
P.S.  Някой съвсем скоро беше показвал една много красива бяла релефна картичка с две съвсем нежни златисти халки...не мога да я намеря! Cry

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 00:18 от life_is_love

# 631
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ПОМОГНЕ СЪС СХЕМА ЗА ТОЗИ ГОБЛЕН    Praynig   http://shop.milenastyle.com/product_info.php/cPath/2_25_93/products_id/2629

# 632
Ето ме и мен с въпросче по никое време  Mr. Green. Започнах първият в живота ми Dimensions. Преди 2 дни първо прочетох инструкциите и на гоблена и тези,които са на 1 страница. После вечерта на чашка винце  Embarassed разпределих лека полека конците. Е сутринта ги прегледах отново да няма проблеми. Започнах го- голям зор е все още, но ще свикна. Тези цветни знаци ме побъркват  Mr. Green. И мартеничка правих за първи път, но няма страшно.
И сега чуденката ми- мога ли да правя контура по етапно, защото има поне 5 цвята един до друг,които са много близки и ще ми е ужасно трудно накрая да се ориентирам къде е контура. Френските възелчета ще ги правя накрая,няма как, но този контур малко ме плаши как ще намирам точното място  newsm78.
Благодаря за съветите предварително Hug. Скоро ще покажа и етапче-нека придобие поне малко форма.

# 633
  • Балчик
И аз с отговор по никое време- щом така ще ти е по-лесно, прави си контура поетапно,стига да си ушила всички знаци около контура, ако ме разбираш какво искам да кажа. Peace
На мен ми е по-лесно накрая да правя контура и не съм пробвала поетапно.

# 634
И аз с отговор по никое време- щом така ще ти е по-лесно, прави си контура поетапно,стига да си ушила всички знаци около контура, ако ме разбираш какво искам да кажа. Peace
На мен ми е по-лесно накрая да правя контура и не съм пробвала поетапно.
Благодаря ти Джемма   bouquet. Разбрах те, какво имаш предвид  Peace. То няма как да се ушие иначе контура, ако не са готови съседчетата около него  Wink

# 635
Аз имам молба - спешно ми трябват малки мотивчета за сватба, като за картичка. Сестра ми ще се жени и ще й правя подаръците за гостите...голям зор ще видя, че са многооо! Също така ако някой има идея как бих могла да ги оформя - обмислям вариант като малка възглавничка на някаква панделка, но не съм сигурна...

Някой скоро беше показал тези:

# 636
  • Балчик
Добро утро, момичета. Рано, рано ви нося да се почерпите. Днес пораснах с още една година.

И да не е само спам, поредното етапче от магнолията:

# 637
Честит рожден ден, Джемма. С пожелание за много здраве, щастие и сбъднати мечти   bouquet

# 638
  • София
Джемма, Честит рожден ден и от мен!
Желая ти здраве, щастие и късмет!

Аз ще започна да шия Сънища, от едно списание на Галерия бродерия от 2007г. Много ми хареса, нищо че е в синьо. Дали ще се види в рамка не се знае, но дано стане хубав.

# 639
http://www.youtube.com/watch?v=E164ZKr5BHA&feature=related
      Тортата от"Кухнята на Джемма"е,нали/
       Напредваш с красотичката си.

# 640
Честит рожден ден, Джемма  bouquet Много щастие!

# 641
Честит рожден ден , Джемма !

http://radikal.ru/F/i052.radikal.ru/1202/6a/825552d836dc.jpg.html

етап от пчеличка за детската градина Grinning Ключ не спазен ,както винаги и подбор на око...

Вчера имах известие в пощенската кутия , но пощата беше затворила и чак в понеделник ще си взема конците Tired

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 10:10 от ina.

# 642
  • Поморие
Честит Рожден Ден, Джемма! Пожелавам много здраве, късмет и повече време за любимото хоби! bouquet

Магнолията става прекрасна. Надявам се да видим и другите две от серията. Много харесвам и 3-те надявам да ги ушия и аз.

# 643
Джемма, да си жива и здрава и много щастлива!
За моя рожден ден ми подариха "Ферма край реката", казанлъшки гоблен. Забелязвам, че конците Puppets са доста по-добри за шиене от Ariadna. Водениците ми бяха с Ариадна.

# 644
Джемма, Честит рожден ден. Бъди здрава, обичана и уважавана.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт