Отговори
# 690
Хелен, аз и от детските купувам и от тези. Нямат маргарин! Само дето детските съдържат и оризово брашно, предполагам за сметка на пшениченото и това ги прави малко по добри. Аз малко съм предубедена към продуктите на Нестле, защото слагат Ета, но специално тези бисквити са им ОК, от масовите!

Честити месечинки, забравих!  Heart Eyes

Днес Никола сам обядва, сварих моркови и картофи и му ги сервирах на масата. Дори никой не стоя през цялото време до него. Всички бяхме заети и шетахме покрай него. Но човека добре се оправи, изобщо не се церемони, нахрани се и после заспа. ММ вика, че сега остава и пътя до хладилника да му покажа. Но според мен сам ще си го намери. Като го оставя да си играе в хола, и огладнее ли пълзейки се придвижва към кухнята!  Laughing

Ние тази вечер ще ходим на гости на свеки, да искаме прошка. Някак ми е странен тоя празник. Чувствам се като задължена да искам прошка в определен ден без да смятам че трябва точно в този ден да го правя.  Rolling Eyes

# 691
Ваче, мерси, не знаех, че има и детски вариант, но ще погледна. Ани, мерси за отговора и на теб  Wink
Алекс много обича бисквити и затова питах. Видях, че тези на Чичибебе одобрявате - мисля да му купя с банан Wink

# 692
Здравейте,
прекрасен ден е -мммм мирише ми на пролет !!!!  bouquet Много обичам пролетта и есента!
Върнахме се от разходка с една мама ,която роди Тедо на датата на Дара  половин час след нея!
Посмяхме се ! Laughing Дара за пръв път  изяде пюрето студено ,но си го хапна с кеф!
А бисквити Ревю с растителни мазнини стават ли newsm78 От тях купих!
Чинче,приятно посрещане на таткото ви! Hug
Бейби Лейди ,благодаря! Hug
Хелънче ,Дара ги хапва ,но иска да ги гълта целите ! И аз затова искам по-големи!

# 693
Здравейте! Днес Камен става на 8 месеца!   Gift  bigdance2
Самимами, честита 9-та месечинка на голямата Самуела - да е жива и здрава, много да ви радва !

За кръщаването - мисля, че човек трябва Сам да избере дали изобщо да има религия или да е атеист - например ако е кръстен ще е много трудно да стане мюсулманин... това е лично като татуировка например

ойййй -тук пиша на бдс и е ужааасссс - после пак!

# 694
Честити месечинки на Сами и Камен newsm51

Ани, аз съм гола вОда У бисквитите значи Laughing, записвам ги тези и като ходим на пазар ще търся. Мерси Hug

Чинче, и аз го карах ММ да разглоби ламината в този край, но мързела е велико нещо, по-малко изморително е да почака, за да види ще раздуе ли Joy

# 695
  • софия
Здравейте,
Честити месечинки на Сами и Камен.
Простете ми ако съм сбъркала и простено да ви е , не че има за какво Hug
Иве, какво сиропче даваш на Лорка, Мона е много сладка с инхалатора, нашия е Панда и стои не мърда милото, дали защото гледа от батко си че и той прави.
Чин добре завърнал се на Слав.
Аз днес направих баница нали се правело и изпратих на дядо кака и мама HugИ аз чакам Тони да си дойде тази вечер. Grinning
Искам да ви питам за помпите за сополи, тези който се дърпат с уста, единия доктор каза често да промивам и дърпам другия само веднъж на ден че нещо си правели на лигавицата, аз предпочитам да е чисто нослето и по често да промивам.Те и за другите неща не бяха на едно мнение, единия не било червено толкова гърлото, носа бил по зле, а другия много било червено гърлото, нищо за носа ooooh!, та взех нещата и  на двамата, май трябва само при един доктор да се ходи. Mr. Green
Мона кашля, особено като спи, Дани е по добре, дано и бебка се оправи. Praynig

# 696
Честити месечинки на Камен и Сами. Да растат здрави и засмени!   bouquet
Цвети, точно това си помислих, като четох поста ти - избери си единия само и слушай него, аз бих избрала този, който е по-добър диагностик  Peace Дано се оправят бързо дечицата!
Беше ме питала за Марки и плуването - в интерес на истината много добре се справя, но не мога да твърдя, че е по-здрав от това. От година и половина ходи по 3 пъти в седмицата, от другия месе тръгва всеки ден, а юни е на състезание (едно единствено има за тази възраст  Rolling Eyes )
Сега ме е яд, че не взех от детските бисквити на Нестле, щото и Сисата много обича бисквити. Взех едни био от спелта, но не мога да ги открия в нета да ви ги покажа.
Днес девойката си хапна козунак и много й хареса. Дано не кажа някоя глупост, но вече почти съм сигурна, че е левичарка - баба й й даваше в дясната ръка, а тя хващаше дясната с лявата, за да насочи към устата, а после започна направо с лявата да си взима.
ПП Ето една интересна и лесна рецепта за бисквитки: http://www.moetodete.bg/recipe_272.html

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 17:55 от MammaAneliaN

# 697
Честити месечинки на Камен и Сами!!! Hug

# 698
Здравейте!

Прощавайте ако има нещо, ако с нещо съм (или сме) ви засегнал(и) или по друг начин прегрешил(и) към вас... И на вас прощавам, ако се чувствате за нещо гузни, макар че аз не се сещам да има какво!

Честита осма месечинка на Камен и девета на Самуела! Да са живи, здрави и засмяни! Да радват много родителите си и да са послушни - гледането им да е удоволствие повече, отколкото изпитание Simple Smile

Бързо оздравяване на всички болни бебоци! Катето праща пожелания за бързо оздравяване на Лорка и Симона Simple Smile

Ире, как беше разходката из селото? Ние ходихме в Южния парк, както винаги, почти всички алеи вече са на асфалт, но пък беше много навалица, въпреки че следобеда слънцето се беше скрило.

# 699
  • Sofia
Хелън, не купувай Чичибебе. Това бяха първите, които взех, и си имат всякакви "красоти" вътре като хидрогенирани мазнини.
И аз Закуска не взимам вече, само ММ понякога, сега даваме Обикновени бисквити на забравих-коя-фирма, най-разпространените... Нестле май се водят сега. Имат растителни мазнини де, ама не пише да са хидрогенирани.

# 700
А, Шунка, мерси  Wink. Бях видяла едни с банан и се бях засилила, ама не взех  Rolling Eyes. Зачитам аз задължително етикета, ама понякога е с толкова дребен шрифт  ooooh!. Ама ако не мога да прочета пък, не взимам  Crossing Arms

# 701
Здравейте. Simple Smile

То било хубаво да има с кого да си говориш... 8 дни беше толкова тихо в нас...  Rolling Eyes

Бюти, доколкото знам може. Знам, че кръщелника няма право да се жени за кръстника, кръстника за майката/бащата на кръщелника и такива неща, но не мисля, че ще е проблем това. Иначе хубаво си решила да е жена- както за момчетата е хубаво да е мъж, така и за момичетата е хубаво да е жена.
Милото Лорче, какъв сироп и даваш?

МамаАни, чудесно е това с Марки. Мисля, че плуването е много хубав спорт за деца. Аз със сигурност ще запиша Нико.

Цвети, трябва наистина само при един доктор да се ходи. Аз също много се раздвоявам така, а с тази доц. Слънчева- направо 3-но гледам след това, но на момента решавам кое е по-важно.

Гледам за бисквити си говорите. Аз сега взех глутеновите на Плазмон, харесвам и Житен дар, но на него не съм давала.

Честити месечинки на Сами  и Камен.

Нико от няколко дни не плаче, когато го оставям на пода и има напредък с пълзенето- влачи се на ръце...
Ние проспахме целия ден. Той Слав снощи се черпел до 4 часа, а в 6 му беше полета. Дойде си разноглед- доста измъчен вид имаше, а уж там е забранено да се продава алкохол след 22ч. Аз също не успях да спя снощи, та следобед и тримата успяхме да поспим малко.  
Преди време бях купила на Слав пантофи -кучета. Сега той купил на Нико пантофи кучета, много смешни, Нико не спира да ги лигави.  Mr. Green  Аз имам разни джиджавки за коса и мноооого красиви снимки, които да разглеждам. Доста трябва да поснимам, че да го стигна, но апарата си дойде и от утре се мятам.

Пожелавам ви лека вечер и ставам да готвя.  Май и аз ще направя баница.

# 702
Най-после да се включа малко по-адекватно.
И ние бяхме в свеки, но слава Богу, че те не държат на тия работи с прошките, че и на мен бая лицемерно ми се струва и фалшиво - да не говорим, че само по-младите искали от по-старите, което прави цялата работа половинчата.
Ани, добре че повдигна тази тема за бисквитите, че и аз след 2-3 седмици ще почна да давам сигурно!
Браво на Никола, че се храни съвсем самостоятелно вече! Сигурно често му даваш и за това е свикнал. Аз за жалост напоследък доста пюрета давам поради липса на разнообразие от био зеленчуци и онзиден като му дадох моркови и картофи се позадави 2 пъти и почна да ги хвърля и да чака пюре  Thinking
Ана2, права си, разбира се, че 1вия РД е предимно за родителите, но ние с брат ми много сме си гледали после снимките и сме се радвали, че сме имали такъв РД  Peace Аз съм умувала и преди за подобен род поверия и стигам до изовда, че те възникват в живота спонтанно поради липса на пари или нежелание за събиране на роднини и т.н. Едно време по селата си е било доста досадно да събираш всички тетки по всеки повод... а то не е можело да си избираш особено кой да каниш, та ги разбирам хората. Същото и с разните му празници, на които "не се работи", "не се върши домакинска работа" и прочее - то не е като сегашните професии да има събота и неделя, та хората са си измисляли все някога да почиват.
Бюти, дано да е от зъбките и бързичко да й минава на Лорка Hug
Чин, добре дошъл на Слав и браво на Нико за новите закачки Simple Smile Сега ще зарадва тате колко неща е научил докато го нямаше. Mr. Green
Цвети, може ли да ми го покажеш този инхалатор, че ние нямаме такова нещо до момента  newsm78
Благодаря на всички за честитките!  Heart Eyes Heart Eyes

# 703
  • Sofia
Празниците, на които не се работи, със сигурност не са измислени, защото ги е мързяло или са се преуморили хората.  Laughing По-дълбоки са причините...

И аз под Обикновени бисквити имах предвид Житен дар!

Чин, честит ти мъж! Grinning

# 704
Шунче, Чичибейби имат ли!?  newsm78 Сухарите имат и от тях не вземам, но имам един пакет бисквити още в началото съм го купила и така ми стои и уж преди да си напиша поста го прегледах и не видях. Сега пак ще погледна!.... АААА да не би в набухвателите да има!?
Чудих се кои от по евтините варианти са ОК. Органикса са най-готините. Иван като беше малък и карах една приятелка да ми купува от Англия. Сега се радвам, че поне в София ги има.

Шуши, и аз последно време на пюрета заложих, защото освен моркови, картофи и тиква, нямам нищо друго домашно. Но забелязвам когато се харни сам яде много повече. Когато е на пюре, бързо му омръзва. Днес следобед и тиквата сам си я яде.... изобщо днес е насмостоятелно хранене. Много му се радвам като го гледам. Иван не съм си и помисляла да го оставя да се храни по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт