Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 301
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте. Аз май скоро не съм влизала, то и форума имал нов вид.
Да се отчетем и тук, за месец сме вече + 900гр. и + 4см. Демек тежим 6900гр. и сме високи 60см. Вчера бяхме на ТФЕ и благодаря на Господ всичко е ОК  newsm44
Гали стискам ви палци, надявам се всичко да е ОК и при вас Hug То всъщност стискам палчета на всички, които имат нужда Hug, че след това което  аз преживях тези дни знам какво е.
Добре хайде сега да се похвалим, че вече втора нощ спим от 22 ч. до 8:30ч. без да се будим. Дано продължим все така.
Честито на всички, които празнуват днес месечинка   bouquet
Е, това от нас, само чакаме по- добри времена да излизаме вече, че това стоене в къщи не си е работа.

# 181
Привет мамчета !

и аз скоро не съм се включвала...
Искам да ви питам как обличате бебоците, в смисъл колко дебело и как ги завивате . Немога да преценя дали не претоплям моят бебко или напротив ...
Температурата при нас е 22 - 23 градуса , обличам го с боди с дълъг рълав, чорапи и гащеризон с дълъг ръкав, шапка слагам само след баня за около час. Като спи го завивам с едно одеало. Това дали е достатъчно ?

Стискам палци на всички с предстоящи прегледи, ваксини и т.н. Ние май ще ги слагаме другата седмица - отложиха ги миналия месец заради грипа.

# 182
Здравейте момичета
Приемате ли нови попълнения  Blush
Аз се казвам Веска и имам две дечица баткото е на 3,9г а малкия е роден на 29 ноември  Heart Eyes

# 183
и ние сме горед олу със същите тоалети,само без шапка след баня.за навън-върху ежедневните дрехи слагам космонавтчето и в количката го завиван с плетена пелена.а нощем спим в едно много дебело чувалче с дълъг ръкав като отдолу му обличам само боди с къс ръкав.
извинете за невежеството,но какво е ТФН newsm78

# 184
  • Велико Търново
извинете за невежеството,но какво е ТФН newsm78

Трансфонтанелна ехография

# 185
  • Плевен
Привет и от мен!

Стискам палци на Гали и дано тревогите са й били излишни  Praynig
И на Бубчето стискам и се моля Ема да понесе без последствия ваксините  Praynig.

Моята красавица и тя вчера направи 3 месеца, нещо беше кривичка та и фотосесия не можах да й спретна, но някой друг ден ще е .

tutti_79 и аз онличам бебка по същия начин Simple Smile.

veseto-dp  welcome

Желая ви приятен и весел уикенд!

# 186
здравейте мами...
Честита месечинка на големите-малки човеченца.

От 2 дни бебка ми кашля,  отначало кашлицата беше от стичащите се сополи но сега е дрезгава и много се притеснявам. Вчера ходихме при педи тя я преслуша и каза че не чува нищо. Изписа ни капки за нос и сироп за кашлица Флавамед, но като отидох в аптеката, аптекарят каза, че този сироп е за дете над 2 години и и аз непосмях да го взема. Препоръча ми Студал защото е хомеопатичен и аз го купих,  но в листовката не пише, че става за бебета. Ако някоя от вас е давала на мъничето някакав сироп нека сподели.

# 187
  • София
здравейте!

поздравления за хубавите новини на всички майчета, похвалили се в последните дни! стискам палци и аз за всички други, на които им предстоят изпитания разни!

във връзка с картата, която подготвям: не успях да намеря информация за 19 майчета от кой град са. съжалявам, ако съм пропуснала да видя някъде; вижте за кои от вас ми липсва инфо:

• Сисинка - тя не се появявала отдавна, но ако някоя от вас знае, да сподели откъде е тя
  • barabar
  • kiki11
  • surire
  • radina_r
  • alleksandra
  • *Caramell*
  • мими-марти
  • prinzipiell
  • Ani77
  • Катрин Иванова
  • KOKOLANDIQ
  • bebsssss
  • kamata
  • Cambria
  • alliinna
  • Slavi79
  • silvy83
  • sztuka

ако някоя от вас не желае да сподели откъде е, няма проблем, но нека ми прати лично съобщение, за да знам и да не чакам доуточняване на бройката. само да уточня, че последно съм ползвала списъка на всички записани на първата страничка на темата. 

# 188
Цитат на: bebsssss link=topic=640160.msg21161420#msg21161420
Препоръча ми Студал защото е хомеопатичен и аз го купих,  но в листовката не пише, че става за бебета. Ако някоя от вас е давала на мъничето някакав сироп нека сподели.
Аз давах Студал в началото на януари. Ако не се лъжа му го давах 3х2,5 и използвах спринцовката от панадола. Оправи се след 3 дни.

# 189
  • Велико Търново
здравейте мами...
Честита месечинка на големите-малки човеченца.

От 2 дни бебка ми кашля,  отначало кашлицата беше от стичащите се сополи но сега е дрезгава и много се притеснявам. Вчера ходихме при педи тя я преслуша и каза че не чува нищо. Изписа ни капки за нос и сироп за кашлица Флавамед, но като отидох в аптеката, аптекарят каза, че този сироп е за дете над 2 години и и аз непосмях да го взема. Препоръча ми Студал защото е хомеопатичен и аз го купих,  но в листовката не пише, че става за бебета. Ако някоя от вас е давала на мъничето някакав сироп нека сподели.

Ние точно на месец и половина кашляхме и педито ни изписа Проспан - давах три пъти по една не пълна силиконова лъжичка на кампол бейби и се оправи.

# 190
Моето бебче като беше на 40-тия ден ей така сополки после лека кашлица и педи ми каза да му давам Стодал,но после ми каза Флудитек да му давам.А хомеопатичните лекарства не вредят така че можеш спокоино да му даваш,а колко мл ти е изписала от Флавамед все пак тя е педиатър и знае какво да изпише на детенце.Капвай и физ.разтвор и дърпай сополките с помпа.Пожелавам ви бързо оздравяване  Peace

# 191
Здравейте, толкова отдавна не съм влизала тук, че и от новата тема сте изписали бая:)
Като гледам вашите бебчета на 3 месеца са по 6 кг - близо 7, а ние сме едва 5 и 500кг.
За обличането и ние сме с боди и гащеризон с дълъг ръкав, спи с олекотена завивка, Т е 22 - 23` Като се къпем Т е 25 - 26 градуса.

Притеснява ме, че още си стиска ръчичките в юмруче, не е постоянно но все пак, казах го това на педи, а той ми каза повече гимнастика и масажи. Дано се оправи:)

За колажа и аз ще пратя снимка:)

Питах и за захранването, да почнем поне със сокчета, но педи каза да не бързам, евентуално към 6 месец, защото и двамата с таткото сме със алергии:) Супер:(

Лек ден за сега от мен  bouquet

# 192
Здравейте,
да се отчета от днешната ДК - Десо вече е 7360 и 63см. Пораснало е момчето ми. Биха му вторите двойни ваксини и сега ми е кисел Sad

# 193
  • Добрич
Vladiiii Защо ви правих ТФЕ,нещо съм пропуснала?

# 194
здравейте!
Гали, как минА ПРЕГЛЕДА?
ОХ, И На киара еднОТО ОЧенЦЕ И' Е ПО- малко, нО АЗ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ Е ЗАЩОТО И Бяха нЕЩО ЗАЧЕРВЕНи очетата. Мисля другата седмица да се обАДЯ На педиатъра, данО И' Няма нИЩО.
adorable, Няма нИЩО ОБезпокояващо в това. Киара, също, мисля, че нЯМА 6 КИЛОГРАМА.
и АЗ, нАПОСЛЕДЪК, СЕ ЧУДЯ КАК ДА Я ЗАВИВАМ, ЗАЩОТО ПРИ Нас нАДУВАТ ПАРНото вечер и през нОЩТА ГО СПИРАТ, ТАКА ЧЕ ИМА РАЗЛИКА В ТЕМПЕРАТУРИТЕ...
аЗ СЪМ МНого доволнА ОТ СТОДАЛ, Но съм го ползвала само с албЕРТО, ЗА ЩАСТИЕ КИАРА Не се е разбОЛЯВАЛА ОЩЕ. ДАЖЕ КАТО ИДВА Някой от бГ СИ ПОРЪЧВАМ, ТЪЙ КАТО ТУК ЦЕНата е двойнА И ТО В ЕВРО.
veseto-dp , ДОБРе дошла!
Владиии, бРАВО ЗА НощнОТО СПАНе и данО ТАКА СИ И ОСТАНе!!!

Общи условия

Активация на акаунт