Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 202
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Добрич
Сникърс не се притеснявай, ние сме с този памперс, размер 4 и да - лилав е  Simple Smile

Мамите от София - да сте чували за някой хирург, който да се занимава с махане на липоми /мастни образувания/, че взе че ни излезе такова чудо на челцето Cry а педи не знае при кого да ни прати  Tired А ми обясняват, че хирургията в Пирогов била само за спешни случаи, т.е. там май не става.....

Еее,супер,не сме само ние. Мислех че съм взела някое менте,но явно не е!

# 47
Запис и от мен.Идеята за колаж е супер,вече пратих снимка с името на детето и моя ник.Ако решите да има още информация ще пратя пак. Hug

# 48
Момичета,бързам да ви разкажа,какво се случи днес,не,че е нещо необичайно но да си кажа...Дойде ми цикъла,а днес ставаше точно една година от последния.За малко да правя РД.И без никакви признаци.Само където се чувствам малко гузно,Тина цял ден плаче,сърди се не иска да яде,и с нищо не можех да я успокоя,чак се изнервих,бях се видяла в чудо,а то какво било.Добре,че имам замразена кърма, за да мога да си нахраня детето,че гърдата днес не иска да я види,сигурно млякото и идва солено.Ох,вече съм спокойна. ooooh!. Много  Hug,на всички.

# 49
Благодаря, че ме добавихте! Само да кажа, че бебчето ми се казва ДеСислав Simple Smile

# 50
Оле момичета вие вече Памперс 4-ка ли купувате? Аз вчера за първи път взех 3-ка, която е от 4 до 9 кг. Моята Беа е 6 кг. Вашите малчугани много по-тежки ли са , че минавате на 4-ка?

# 51
Оле момичета вие вече Памперс 4-ка ли купувате? Аз вчера за първи път взех 3-ка, която е от 4 до 9 кг. Моята Беа е 6 кг. Вашите малчугани много по-тежки ли са , че минавате на 4-ка?

и ние сме 6 кг,но от месец сме на 3,яе ни стчгаха на коремачето Naughty

# 52
 newsm78 Ние сме още на 2-ка, а Софи и тя е вече около 6 кила. Следващия пакет мислех да минаваме на 3-ка. А може би има значение и марката? ммм-да, сега виждам, че ползвате същата - премиум кеър...

# 53
  • Добрич

Ние сме близо 8кг вече Simple Smile

# 54

ехааа Shocked браво на вас  bouquet на една приятелка детето е на по4ти 9 месеца и е малко повече от 8 кг baby_neutral

# 55
  • Някъде там
Браво Sneakers  Grinning
Ние сме 6.450 кг и сме на 3 от около месец

# 56
  • Добрич
Ами то не е много хубаво бързото наддаване,аз не се радвам много. Нашата педиатърка ни увеличи Вигантола,заради симптоми на рахит,единия от които беше именно наддаването (1,8кг за предния месец). Другите бяха изпотяване на стъпалцата,неспокойно въртене на главата насън,оплешивяване на главата точно отзад посредата. Иначе сме само на кърма и наддаваме толкова  Laughing  Но пък той и нашия тати е едър,та на кой да прилича момчето    Wink 
Той сега спи Ники,но като се събуди след малко ще го претегля да видя колко е точно.

# 57
Ами то не е много хубаво бързото наддаване,аз не се радвам много. Нашата педиатърка ни увеличи Вигантола,заради симптоми на рахит,единия от които беше именно наддаването (1,8кг за предния месец). Другите бяха изпотяване на стъпалцата,неспокойно въртене на главата насън,оплешивяване на главата точно отзад посредата. Иначе сме само на кърма и наддаваме толкова  Laughing  Но пък той и нашия тати е едър,та на кой да прилича момчето    Wink 
Той сега спи Ники,но като се събуди след малко ще го претегля да видя колко е точно.

О!
Имаме всички тези симптоми!Ужас, добре, че сме на консултация при неонатолог във вторник:(. И определено не наддаваме много, по-скоро изобщо.Вземаме вигантол и преди две седмици ни преглежда ортопед. Дали щеше да забележи нещо, ако има повод за притеснение?
Сникърсче, мисля, че главата оплешивява от въртенето, а не е отделен симптом. всичко ще е наред!

# 58
Запис и от мен  Peace
Благодарим за темичката  Heart Eyes
И аз пратих снимка с името на беболина и с моя ник,но ако трябва ще пратя още данни  Wink
за запека -беше голям кошмар ,не беше акала само един ден и като се почна едно напъване,един рев,като и сменях памперса виждах как акото и стои на дупето,но не може да се изкаха ...беше нещо ужасно  ooooh!  на нас ни помогна термометъра и докторката ни беше казала да вземем Лактулоза

Това е за сега от нас  Heart Eyes

# 59
  • Добрич

О!
Имаме всички тези симптоми!Ужас, добре, че сме на консултация при неонатолог във вторник:(. И определено не наддаваме много, по-скоро изобщо.Вземаме вигантол и преди две седмици ни преглежда ортопед. Дали щеше да забележи нещо, ако има повод за притеснение?
Сникърсче, мисля, че главата оплешивява от въртенето, а не е отделен симптом. всичко ще е наред!

Не се панирай,нищо и няма на беболинка,вас често ви преглеждат,щяха да забележат,сигурна съм! Може нашата педиатърка да се презастрахова,знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт