Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 251
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. Стара Загора
Честито на порастналите бебчета    bouquet

за изпотяването - да се включим в отбора... за оплешивяването - имаше го, но от преди 4-5 дни забелязох, че й е изникнала косичка Simple Smile
все още не сме ходили на ортопед, но тази седмица като отидем най-накрая на консултация ще ни дадът направление Simple Smile

за празника - КАКЪВ ТИ ПРАЗНИК newsm78 #2gunfire  моя нали го знаете - нищо няма да се празнува... аз ще съм с нашите, а той сам на къщата... освен ако не реши да ме изненада, което не ми се вярва да стане... но надеждата умира последна  Praynig  
в рамките на шегата - НЯМА ЛИ НЯКАКВО УЧИЛИЩЕ/ ЗАВЕДЕНИЕ/ ЗА ПРЕВЪЗПИТАВАНЕ НА МЪЖЕ/СЪПРУЗИ/???  #Crazy

# 91
... - НЯМА ЛИ НЯКАКВО УЧИЛИЩЕ/ ЗАВЕДЕНИЕ/ ЗА ПРЕВЪЗПИТАВАНЕ НА МЪЖЕ/СЪПРУЗИ/???  #Crazy

Прати го при нас, ще го превъзпитаме  smile3521 smile3508 smile3513 newsm62

Благодаря ви момичета Simple Smile

Честито и на малката голяма Ема   bouquet

# 92
Честито на всички бебета, които днес порасват Simple Smile
И ние като чета имаме сиптомите на рахита, ама се надявам да не е нещо сериозно.
Аз имам друго притеснение откакто съм радила не ми е идвал цикъла, а нямам кой знае колко кърма. От самото разждане се дохранваме със сухо мляко с моя младеж и незнам дали да се притеснявам.
Ние сме на консултация чак края на месеца, иначе качваме горе долу по 1кг. на месец и с по 5-6см.
Приятна вечер на всички Simple Smile

# 93
За колажа - пробвах с дати и имена на бебчетата и установих, че е по-добре е да са написани само имената, че иначе не се чете хубаво, а и с тия дати все едно са номерирани някак.... То всеки си знае детенцето и няма да си го обърка, така чеее...пиша им само имената, пък дано няма недоволни....ако има да си кажат Simple Smile
И искам да помоля снимките да са с по-близък план на личицата, че иначе не се виждат хубаво.  Rolling Eyes

# 94
Честито на всички бебета, които днес порасват Simple Smile
И ние като чета имаме сиптомите на рахита, ама се надявам да не е нещо сериозно.
Аз имам друго притеснение откакто съм радила не ми е идвал цикъла, а нямам кой знае колко кърма. От самото разждане се дохранваме със сухо мляко с моя младеж и незнам дали да се притеснявам.
Ние сме на консултация чак края на месеца, иначе качваме горе долу по 1кг. на месец и с по 5-6см.
Приятна вечер на всички Simple Smile
ако това ще те успокои-на мен кърмата ми спря напълно преди около месец,но още нямам цикъл Hug

# 95
Цветка и моята дъщеричка заспиваше мн късно през нощта 1-2 часа. Според мен бе, защото аз бях преуморена и изнервена, че не мога да обърна внимание и на голямата. На мен също ми намалява кърмата. След като майка ми дойде за 2 седмици (благодаря ти лошо време, че спряха училища и градини), тя започна да я приспива на крака (да я люшка). И да чукна на дърво детето заспива към 8-9 и се буди само да сучи и пак си спи, и така цяла нощ. Преди изпит ти си напрегната, изнервена и го предаваш и на бебчето. Ако може остави някой друг - съпруг да се опита да го приспи, за да не му предадеш твоето напрежение.
Jylturche аз съм съгласна да пише само имената на бебетата.
Честито на всички порастнали бебчета, ние сме чак към края на месеца.
lollyta89 и аз съм като теб, дохранвам, нямам много кърма, а също и цикъл нямам, но не виждам нищо притеснително в това, дори ми е по-добре. Липсва ли ти?

# 96
Момичета след като онзи ден се похвалих,че ми дойде точно след една година от последния цикъл,вече трети ден нямам нищо,опитва се да избие но безуспешно.Добре поне,че бебка се върна на гърдата,че запасите от фризера взеха да свършват.Но от вчера се разболявам,чудно как,като не съм излизала от вкъщи и никой не е идвал. newsm78 Даже снощи и температура вдигнах,всичко ме боли...Дали е възможно да е свързано с цикъла? Ако на някой му се е случвало подобно нещо,моля нека да сподели.Нахленчих се,стига толкова. Хубав ден ви желая! Hug

# 97
Жълтурче, мерси, че отново даде мейл заради мен. Явно преди това съм пропуснала да прочета къде се пращат снимките. Е аз вече пратих. Я, бебо се събуди! Бягам за сега.

# 98
Браво на вас Grinning, аз докато проверя дали има нова тема и вие вече сте изписали 7 стр. Първо честито   bouquet на всички пораснали бебоци, ние в петък ще направим три месеца и тогава сме на консултация и ваксини. Второ идеята за колажа наистина е страхотна, ще прегледам и аз нашите снимки, за да избера.
Относно заспиването на бебчето аз също се убедих, че всичко зависи от спокойствието и топлината, която ще му предадеш. Аз също до миналата седмица бях в сесия (че записах една допълнителна магистратура да използвам времето на майчинството) и все трябваше или да пиша нещо или да оправя и непрекъснато бързах да успея навсякъде и усещах, че детето се изнервя от моя ритъм. Сега вече, когато се успокоих и отново отделям цялото си внимание само за него забелязвам коренна промяна. Вече си изгради режим, спи си редовно почти след всяко хранене, достатъчна е само една прегръдка и малко сладки думички и е готов.
Виждам, че сега пробива малко слънчице и мисля днес да се разходим на терасата, хубав ден!

# 99
ние това с разходката го свършихме вече Mr. Green днес още консултацията ни е затворена,но дано утре вдигнат забраната,че имам 1000000 въпроси към педито Crossing Arms

# 100
Момичета и тук да питам. Като хранех малкия преди малко и той тръгна да заспива на шишето и аз го издърпах да се разбуди. Вместо просто да отвори очички или да ревне започна да трепери целия и да диша бързо. Спря малко след като му върнах яденето. Дали така ми каза, че иска още и е недоволен, че му го взех или е притеснително? По друго време не съм го виждала така да трепери  Sad Е, ще питам и педи, но до четвъртък... Кажете какво мислите  Confused

# 101
  • на Дъждовен остров
само да драсна ред и отивам да чета, че сте изписали 5 страници докато аз се добера до компа.

МОМичета на кой се изпращат снимките за колажа?  Уж четох, но нещо пропуснах явно и какви са изискванията?

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 15:23 от T_e_A

# 102
Vladii, не знам дали е същото, но и моята бебонка от време на време прави така на сън. Отначало се разтревожих, но после си дадох сметка, че тя свъщност си спи по това време и сънува ( очичките трепкат, диша учестено и издава звук..нещо като мрънкане или мяукане, абе, като малко животинче). Според мен е сън, но не съм се консултирала с педиатърката за това  newsm78 Май не те успокоих много  Rolling Eyes

# 103
само да драсна ред и отивам да чета, че сте изписали 5 страници докато аз се добера до компа.

МОМичета на кой се изпращат снимките за колажа?  Уж четох, но нещо пропуснах явно и какви са изискванията?

cristal4e8@abv.bg

# 104
и ние сънуваме звучно.дано това те успокои Hug

Общи условия

Активация на акаунт