Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 246
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Там, където мечтите се сбъдват
И Катерина си върти главата и отзад е оплешивяла, но въобще и не съм се замисляла за рахит. В крайна сметка в 6 месец като се пуснат кръвните изследвания ще се види черно на бяло и няма смисъл да си го вкарвам излишно в главата.

За Свети Валентин, като се има предвид, че съм у дома с двете деца за втора седмица подред единственото, което успях да направя с помощта на Тошко бе украсата у дома Simple Smile Сетих се, че смятам да направя едни хапки от полента във форма ва сърца с прошуто отгоре и едни пълнени макарони със авокадо и риба тон, ако ми остане време.

# 106
Десислава ив еми да по - спокойна съм вече Simple Smile мерси Simple Smile
Албена 30 не ми липсва изобщо даже Simple Smile

# 107
Теа, мишленцето вече ти е писала mail-a, а изискаването е личицието да е в по-близък план, за да може да се вижда по-хубаво, че като ги наредя те стават мънички Simple Smile

# 108
Ееее, и ние имаме такива симптоми. Особенно дупката на главата отзад. Сега взех да се притеснявам и аз с този рахит  newsm78. Иначе и ние на 15 Февруари сме на ортопед. Той дали ще ми каже имаме ли проблеми? За рахита питам.

Ами неговия преглед е на ехограф гледа краченцата само. Дали няма някакви усложнение докато е било в коремчето или по време на раждането но за рахит не е гладал. Даже аз го накарах да и прегледа цялото телце ръчичките и т.н. Но прегледа е само за краченцата и ще каже какви упражнения да се правят. Само за инфо аз ходих при Райков Simple Smile

И ние сме при него. Какво струва това удоволствие?

# 109
vladiii, детето ти е било много гладно Simple Smile И моето дете реагира така, ако му извадя бутилката преди да се е нахранило.

# 110
Здравейте мили мами   Hug и ние се присъединяваме към ноемврийчетата, Дейвид се роди на 13.11.2011 2,600 кг и 49 см, вече сме над 6 кг и също сме на ном. 3 памперси , но изостанахме с ваксинациите, вие до къде сте?

# 111
Здравейте мами най - накрая и аз да стигна до края да се запиша в темата Wink Благодаря за хубавата темичка .Благодаря на Jylturche  ,че се ангажира с колажа Simple Smile

Сега да се отчета и аз от последния преглед на който останах меко казано   Shocked Shocked моя "малък" юнак е качил 1,600 кг за един месец от 5,300 кг предния сега сме 6,900 кг и от 58 см сега сме 61 Simple Smile Расте ли расте това дете а сме само на кърма без да се дохранваме.Нашето педи няколко пъти ме попита дали сме само на кърма, чак тя не можа да повярва. Относно симптомите ние си ги имаме всичките и педито каза да увелича Витамин Д на 2 капки , защото много му се потят краката и вратлето.Това за въртенето на главата ние го имаме одавна , но според мен е неспокоен - не знам дали е симптом на рахит.

Хубав и усмихнат ден на всички който празнуват независимо какво дали Трифон Зарезан или Свети Валентин. Hug Hug

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 09:40 от Ала Бала

# 112
  • Някъде там
Ееее, и ние имаме такива симптоми. Особенно дупката на главата отзад. Сега взех да се притеснявам и аз с този рахит  newsm78. Иначе и ние на 15 Февруари сме на ортопед. Той дали ще ми каже имаме ли проблеми? За рахита питам.

Ами неговия преглед е на ехограф гледа краченцата само. Дали няма някакви усложнение докато е било в коремчето или по време на раждането но за рахит не е гладал. Даже аз го накарах да и прегледа цялото телце ръчичките и т.н. Но прегледа е само за краченцата и ще каже какви упражнения да се правят. Само за инфо аз ходих при Райков Simple Smile

И ние сме при него. Какво струва това удоволствие?

Прегледа е към 10-15 мин и е 40 лв.

# 113
  • Някъде там
Честит Свети Валентин мили мами newsm76 Two Hearts. Пожелавам ви да получите най-хубавите изненади  Hug

# 114
  • на Дъждовен остров
само да драсна ред и отивам да чета, че сте изписали 5 страници докато аз се добера до компа.

МОМичета на кой се изпращат снимките за колажа?  Уж четох, но нещо пропуснах явно и какви са изискванията?

cristal4e8@abv.bg

Мерси много.

Относно звучното сънуване при нас си е от рождение, даже като се стресне на сън и вдига ръце на горе и после се успокоява.  Не знам точно какво толкова сънуват пред вид факта, че мирогледа им за света на този етап е доста ограничен  newsm78 newsm78 Thinking Thinking Thinking

# 115
Моят мъж сутринта в 6.30 ме събуди с червена роза. Голямо сладурче ми е  Hug

Да се отчета и тук - синчето ми става на цели три месеца (кога ли мина това време?!?)

# 116
Моят мъж сутринта в 6.30 ме събуди с червена роза. Голямо сладурче ми е  Hug

Да се отчета и тук - синчето ми става на цели три месеца (кога ли мина това време?!?)

Колко миличко Simple Smile страхотна изненада Wink
Да ти е живо и здраво синчето и много много да те радва Simple Smile

# 117
Здравейте, ноемврийски мами! Следя ви още от бременските теми, но все не смеех да се запиша, дано не съм закъсняла  Simple Smile

Казвам се Мая и на 19.11.2011 г. се роди нашия син Симеон с мерки 3750гр. и 52 см., два месеца по късно на последната консултация (20.02) бяхме 5700гр. и 58см.
Първо искам да честитя празника на всички, бъдете от любов опиянени и винаги обичани.

Имам въпрос към КОНСУЛТАНТИТЕ ПО КЪРМЕНЕ: възможно ли е на малкия да не му стига кърмата и да си спи нормално. От 1-2 седмици е мн неспокоен когато яде, опъва се, дърпа се. Яде по не повече от 8-12 мин общо и след като уж се е наял си лапа ръцете страшно многои след това си заспива. Само на кърма сме като от време на време му давам малко вода (не повече от 10мил. на ден). Притеснявам се тъй като се опитах да се изцедя и резултата беше 70-80 мил. след 2 часа от последното хранене.

Извинявам се, че от първия си пост се оплаквам, но ще съм ви мн благодарна ако ми кажете дали е възможно да не му стига кърмата и съответно какво мога да направя за стимулиране на лактацията освен почестото кърмене и приемането на повече течности. 

# 118
Честит Празник на всички! Честита месечинка, Галски! Знаете ли, дали са отменени детските консултации тези дни във Варна. В четвъртък сме и мисля да звънна да питам педито утре, че при мен е голяма организация, в това време трябва да организирам чичото да ни закара, че тати е на път. Някой сложил ли е вторите ваксини, дали се приемат по-леко или напротив организма вече има антитела. Дано е по-леко, че ще се побъркам сама с дете и Т от над 38 С. Само веднъж да се постопли и тръгнем по разходки .... ееееххх!
Относно звучното сънуване, като беше по-малка  Laughing мрънкаше доста по време на сън, сега спи спокойно и започваме да мрънкаме като изгладнеем и така, слава богу, я усещам навреме и правя млякото, не стигаме до рев.
Има ли бебета, които се обръщат вече. Имам чувството, че ще ни се случи всеки момент, вдигаме дупето на пети и се опитваме ...
хубав ден

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 11:27 от silvia29

# 119
Здравейте, момичета! Честит празник на всички, които празнуват днес!
И аз да се включа за рахита- ние също наддавахме доста и имаме всички симптоми-изпотяване на ръчичките и крачетата,въртенето на главичката, стряскането на сън, а от тези дни започва да ни капе косата. Но аз споделих това с педито преди около месец и от тогава пием по 4 капки Вигантол- 2 сутрин и 2 вечер, каза да ги пием така месец, но нещо промяна не виждам. #Crazy
За колажа да попитам- кога е крайния срок за снимките, че аз мислех да пратя по-нова, но той се е надраскал на няколко места до кръв и е като от войната.

Общи условия

Активация на акаунт