Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Zdraveite otdavna se kanq da se vklucha i vse nqmam vreme Simple Smile moeto momche se kazva Marti, rodi se na 03.11, samo 2600 gr i 49 sm Simple Smile sega e 6 kg i okolo 57 sm. Pritesnila sam se obache mnogo ot 3-4 dni zashtoto mnogo mu hripat gardichkite vse edno ima hrachki no ne moje da gi iskara, v chetvartak go zavedoh pri pedi tq go preslusha i kaza che nishto mu nqma no tichno togava dishashe chisto, a sabota i nedelq ne e spiral da harka taka no chakam da doide utre che ne mi se vodi v speshnoto, na nqkoi dali mu se e sluchvalo podobno neshto newsm78

Поли ,на скоро Жаклин беше така,обадих се на личната,каза ,че най-вероятно е от нослето,защото също беше така на моменти това хрипане и когато я заведохме,преслуша я и каза,че гърдичките и са чисти и да слагаме капки в нослето.

# 406
  • на Дъждовен остров
малкия вчера спа от 6 до 2 през нощта и нали се сещате какво се слу4и след 2 Tired игри и  песни до сутринта Tired аз по принцип го будя в 8 за къпане и така си заспива нормално в 10,но снощи бяхме без ток и за това се получи този гаф с режима.
не искам да си мисля че м растът зъби,но наистина всичко се пъха яростно в устата Thinking

ние заспиваме в 19 ч и според настроението се събужда в 1, 2.  След това се заспива отново обаче в 5:30 вече е във вихъра на танците.  Не знам как да и понаместя режима да заспива в 21, 22 и да се събужда към 6 сутринта.  Общо взето много зависи като заспи в 19 дали ще се събуди след 4, 5, 6 или 7 часа и отното настъпва едно пренареждане на чсовете за ядене.

# 407
  • София
T_e_A, и на нас ни беше обърнат режима- спане до обяд с прекъсване само за хапване в просъница и после поспаливи цял ден, а игриви до 4 сутринта. Нямам представа дали това помогна, но няколко дни си играхме вместо да го оставим да спи ( малко насила даже  Embarassed) , но пък сега заспива в 12,30 до 7. Така  и той има продължителен сън без прекъсване за хранене, а и аз почивам...

# 408
  • Добрич
Теди, картата е прекрасна. Браво за изпълнението!  newsm74 smile3525
Аз нямах време да вляза тук напоследък заради болната ни кака, но сега успях да изчета всичко.
Относно козметиката и аз съм много доволна от А-дерма. Коренна разлика има от преди. Взех си и шампоана от синята серия. Кожата на Криси стана така гладка и мека, почти няма вече червени и сухи участъци.
Искре, аз не разбрах - ти си захранила първо с каша ли?
Добре дошли на новите мами.
Относно зъбките - Ивон с нищо не съм й мазала венците и й избиха сравнително спокойно макар, че избиха късно - първия чак на 8 месеца. Познавам мами, които мажеха с целчета и даваха хапченца и пак избиваха с голям рев зъбките. Май си зависи от самите венци. Дай Боже по-малко неспокойни нощи за всички ни.  Hug

# 409
  • Добрич
Нашето момче си спи вечер от 21,30 до 8.30 сутрин всеки ден,от около месец и половина-два сме с такъв режим. А през деня спи 4-5 пъти за по 20-30 мин. Но гледам като му се приспи-веднага да го сложа,че иначе става нервен и заспива трудно. За вечерното приспиване помогнаха мисля приказките които му четем всяка вечер,докато слуша и заспива.

Тедище благодаря за картата   bouquet 

# 410
Момичета, на малкия са му излезли малки ситни пъпчици по вратлето и шийката, само там има.

От какво може да са?

И още нещо, още от първия месец има пъпчици по лицето, в началото лекарката казваше, че сами ще изчезнат до втория месец, било бебешко акне, а сега казва, че е въпрос на по-мазна кожа  Shocked при бебето и да не третирам с нищо, само с преварена вода и памуче.

Какво мислите?

# 411
Относно режима, тихичко ще се похваля, че и наш фъстъчко от около 15 дни заспива към 22ч и се събужда 8:30-9... След това дремва от 11 до към 12, яде, играе и спи от 14 до 17ч... Пу-пу!! :}}} Помогна това, че по едно време не го оставях да спи през деня, забавлявахме се, будехме се и т.н. А и откакто започнахме засилена рехабилитация, много се измаря и вечер няма търпение да помирише възглавката (отново пу-пу!  Mr. Green )
Забелязвам обаче, че устничките му се напукват много лесно, стават на малки мехурчета и след това на кожички... не знам с какво да го мажа, каквото и да пробвам, той се облизва ии смисъл никакъв...  Simple Smile

# 412
  • на Дъждовен остров
Относно режима, тихичко ще се похваля, че и наш фъстъчко от около 15 дни заспива към 22ч и се събужда 8:30-9... След това дремва от 11 до към 12, яде, играе и спи от 14 до 17ч... Пу-пу!! :}}} Помогна това, че по едно време не го оставях да спи през деня, забавлявахме се, будехме се и т.н. А и откакто започнахме засилена рехабилитация, много се измаря и вечер няма търпение да помирише възглавката (отново пу-пу!  Mr. Green )
Забелязвам обаче, че устничките му се напукват много лесно, стават на малки мехурчета и след това на кожички... не знам с какво да го мажа, каквото и да пробвам, той се облизва ии смисъл никакъв...  Simple Smile

щях да питам колко сте големи, но ако съдя по лентичката долу сте с 2 месеца пред нас.  Не знам дали умората ще помогне в нашия случай  newsm78

# 413

щях да питам колко сте големи, но ако съдя по лентичката долу сте с 2 месеца пред нас.  Не знам дали умората ще помогне в нашия случай  newsm78

Теди, ние сме седмачета ии реално развитието ни се гледа от датата на термина - 24.11, т.е. сме на около 3 месеца. Календарните месеци за момента ще са само за тортата със свещичките Simple Smile

# 414
И аз да кажа за Судокрема,че изобщо не съм доволна.На мен ми помага за пъпки и разни други неяа,но за дупето на Ева е най-безполезният крем,който съм купувала.
И да питам какво имате предвид под "слагам го да спи" newsm78 Че ние през деня лежим на дивана,на спалнята,в шезлонга,в люлката и където ѝ дойде там заспива.

# 415
  • София
Снкикърс, Вили  smile3501 smile3501 smile3501 за режима!
Ние се приспиване с люшкане , вече става за 15-ина мин. преди и час нямаше ефект Simple Smile
Сникърс, храниш ли малкия в паузата?
Забелязвам обаче, че устничките му се напукват много лесно, стават на малки мехурчета и след това на кожички... И ние имахме подобни мехурчета по устничките, мисля, че консултантите по кърмене бяха обяснили, че се дължи на неправилно засукване ( опитва се да задържи изплъзващата гърда с устни). Ако става дума за същото нещо- мехлемите няма да помогнат, а по -скоро да следиш да не му се изплъзва зърното  Hug

# 416
  • Добрич

Сникърс, храниш ли малкия в паузата?

Храня да,или в 2 или 4 различно,и после в 6 или 7,и след като станем и направим тоалета се храним,че да пия едно кафенце.  А храненето-всъщност го вземам в нашето легло,наместваме се да сучи и заспивам,будя се след час,два и го местя обратно. Той като огладнее леко мърка 2-3 пъти,чувам ги и бързам да го взема,да не се разбуди съвсем.

Като го слагам да спи-той разбира сам. Като го преместим в затъмнената спалня,като го завия със завивка за спане,не със дневното одеяло,смучи си бибито докато му чета приказка,всяка вечер все едно и също и според мен свиква.

Иначе много леко спи през деня и лесно се буди,уж на тв го учим да спи,но ако е заспал в мен докато го мръдна и се буди  Sad

# 417
Моята никога не е заспивала на ръце.Но последно време се случва, да започне да плаче както спи.Какво да плаче, направо си реве.Имам чувството,че се стряска от нещо.Защото е много запъхтяна, точно като уплашена.Иначе и друг път се е случвало да смее или изплаче на сън,но не се е събуждала с рев Confused

# 418
Крисанка и ние сме така , много силно изревава , преди беше лекичко , но сега newsm45 . не знам дано не е нещо притеснително , понеже взех да си вкарвам някакви фантасмагории че може да е начало на рахит , понеже и от няколко дни краченцата му са потнички . нали това са симптоми на рахит . уф нямам идея , надявам се да не е нещо такова.  и става все по времето на съня от 22 до 24 часа. на други мами случвали им се така да правят бебоците ?кажете че наистина бая съм се притеснила , а и таткото взе да ме юрка че само му мисля болести на нашия . 

# 419
Ох недей,че и аз си мисля,разни работи.На мене освен това реване, ми прави впечатление,че някой път като яде и и се поти врата, даже ми става мокро петно на ръкава.Но самата главичка не и се поти.Но пък като и гледам главичката е добре.Доста и е малка фонданелата.Не е мека.Надявам се, това реване, да се дължи на това,че сънуват нещо (примерно,че са много гладни и както си хапват сладко, някой им отмъква млякото Mr. Green ).На мене също ми се е случвало да се събудя от самия ми рев от сън или от смях или да крещя Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт