Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 211
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Честит трети март. Бъдете винаги борбени. bg                                                                                  Днес малкото ми съкровище става на 4 месеца. Приемете една почерпка от нас.   cook

# 541
Хайде и тук:
Честит празник на всички  bg
Честит имен ден на всичките ни именници smile3525

След като е много ветровито на вън решихме да отидем на пазар в кауфланд, поне да поизлезем малко, е не е като на разходка, но пак е нещо. След малко се покатерваме тримцата на бубуто и отиваме.
пп: Честито и на всички месечинковци от тези дни !

# 542

След като е много ветровито на вън

И ние такаааа се надявахме днес да поизлезем да се разходим, че цяла седмица сме по болници а то... вятър  #Cussing out

Честит 3-ти март и от нас!

# 543
Разхождате ли се често в големите магазини?

Нашата лекарка е много против, че там има климатици, а и много хора на едно място, и големи деца, и не препоръчва.

# 544

Нашата лекарка е много против, че там има климатици, а и много хора на едно място, и големи деца, и не препоръчва.

И нашата доки споделя тази теза - мола е табу  Peace Научих се да правя дълги и подробни списъци и таткото сам пазарува  Laughing

Честит трети март  bg и весел празник на всички именици  baloni  А ние вчера станахме на четири месеца   baby_neutral

# 545
Честит празник на всички.Днес тук е изпекло едно слънце и изчезвам да не го изтървем Simple Smile

# 546
  • Някъде там
 Честит празник  bg

# 547
Beberonika какви са ви били бактериите в нослето, моето. Дете вече 10 дни е със запушено носле и гърдичките му хъркат, слагах му вибруцил, сменихме ги с тези Черните капки и сиропче проспан но почти никаква промяна няма и вече много се притеснявам

# 548

ние ходим всяка седмица.знам че не е хубаво,но няма кой да изпратя Confused

# 549
Beberonika какви са ви били бактериите в нослето, моето. Дете вече 10 дни е със запушено носле и гърдичките му хъркат, слагах му вибруцил, сменихме ги с тези Черните капки и сиропче проспан но почти никаква промяна няма и вече много се притеснявам
бактерията ни беше  Klebsiela pneumoniae, оправи се с тобрекс. никои други не помогнаха така бяхме 15 дни и ние и само те помогнаха.

# 550
Почти в края на деня, но все пак - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ГОРДИ БЪЛГАРСКИ МАМИ НА ПРЕКРАСНИ БЪЛГАРЧЕТА  bg

Аз тотално съм готова с колажа, след няколко преправяния, мисля че най-накрая се получи добре. Само моля предварително да няма обидени за разположенията на снимките. Всички дечица са големи сладури, ама нямаше как да ги сложа всички първи да са, дори моето е от последните, за да не каже някой, че не е честно.

Фио, бубче, надявам се нямате нищо против, че аз ще сложа колажа, ама защото е готов и да не ви затормозявам излишно. Ако има нещо и не ви хареса разположението- променете го Simple Smile

# 551

Фио, бубче, надявам се нямате нищо против, че аз ще сложа колажа, ама защото е готов и да не ви затормозявам излишно. Ако има нещо и не ви хареса разположението- променете го Simple Smile
Как ще имаме против   Mr. Green

Благодаря ти за колажа, много е хубав  Heart Eyes и бебчетата ни са най-прекрасните  Heart Eyes

Аз си мислех колажа да е преди "Тук сме се събрали.....", но и така нямам забележки  Hug

# 552
Здравейте Hug
Жълтурче колажа е много хубав  newsm74

# 553
колажа е срааааашен newsm20
за пореден път се убеждавам че нашите мъници са най-красиви Heart Eyes
дано днес е хубажо времето,че имаме пазар и исках да се поразходим с малчо.
вчера цял ден имахме гости-чичото на явор имаше имен ден и го празнува у нас и днес съм малко Tired
слънчев ден момичета Hug

# 554
  • София
колажа е срааааашен newsm20
за пореден път се убеждавам че нашите мъници са най-красиви Heart Eyes

подкрепям напълно, Жълтурче, благодаря за старанието   bouquet ако може прати ми колажа на пощата да си го имам за спомен

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 08:48 от jackobiana

Общи условия

Активация на акаунт