Изпитани сайтове за парфюми-3

• 133 628
  • 714
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Надеждни са. Някои от тях нямат капачки и са тестери, тоест не стават за подарък. С тестерски кутии ги пращат.

# 256
Всички без кутия ли са тестери? И ако са тестери, има ли вероятност да са леко празни?

# 257
  • София
Да, "без кутия/опаковка" е паролата за тестер  Peace (иначе подлежат на санкции). Продават се неизползвани, пълни догоре.

# 258
  • In transit
Момичета, някой да е пазарувал от този сайт? http://www.perfumes.bg/index.php Има доста ниски цени на някои продукти, особено на козметиката за коса и леко ме притеснява.   bouquet

# 259
  • Пловдив
Момичета, някой да е пазарувал от този сайт? http://www.perfumes.bg/index.php Има доста ниски цени на някои продукти, особено на козметиката за коса и леко ме притеснява.   bouquet
Не съм пазарувала от  този сайт, но не мога да видя-ненормално ниски цени за парфюми - търсиш нещо конкретно, което не се намира по описваните за сигурни тук сайтове ли? За козметиката за коса незнам,  питането може към някоя друга тема да има компетентни там. Simple Smile

# 260
Аз лично съм си поръчвала парфюми от www.ivis.bg и съм много доволна от услугите им. При тях също някои парфюми се предлагат без опаковка и се по-евтини, но като качество са отлични.

# 261
  • Варна
Здравейте!Изчетох цялата тема на един дъх, уникални сте и доста интересни неща споделяте, и полезни, за което благодаря! Абсолютно съм боса със сайтовете затова ще ви помоля да ме упътите от къде да закупя Трусарди Скин и на Версаче Дримър-а? Ако е възможно и да е от един сайт. Благодаря на всички, които ще си направят труда да ми отговорят.   bouquet

# 262
Здравейте!Изчетох цялата тема на един дъх, уникални сте и доста интересни неща споделяте, и полезни, за което благодаря! Абсолютно съм боса със сайтовете затова ще ви помоля да ме упътите от къде да закупя Трусарди Скин и на Версаче Дримър-а? Ако е възможно и да е от един сайт. Благодаря на всички, които ще си направят труда да ми отговорят.   bouquet

Ето един сайт, от който пазарувам и винаги съм бил доволен www.fragrisima.com

# 263
  • Чукарландия

Ето един сайт, от който пазарувам и винаги съм бил доволен www.fragrisima.com

Още като го отвориш и на очи се набиват правописни грешки. Какво ви говори това?

# 264
  • София
Поне само правописни да бяха  Mr. Green От Нина Ричи например едва ли подозират, че имат парфюми Green и Blue  hahaha Че и по 100 мл. Максималисти  Laughing
Пък и описания дали hahaha нищо общо с каквото трябва.

# 265
  • Там, където ме обичат
Поне само правописни да бяха  Mr. Green От Нина Ричи например едва ли подозират, че имат парфюми Green и Blue  hahaha Че и по 100 мл. Максималисти  Laughing
Пък и описания дали hahaha нищо общо с каквото трябва.
Ей, накарахте ме и аз да проверя. Най-много се набива неграмотността по отношение на запетайките. Бих им предложила да прекръстят сайта на www.illiterisima.com  Mr. Green Колкото до съдържанието, щом Атти  вече го е проверила, не мога да добавя нищо повече.

# 266
Здравейте  Simple Smile. Aз съм новорегистрирал се смея да кажа ценител на парфюми. Искам да ви попитам дали някой от вас си е поръчвал парфюм от PRIVATE BLEND  TOM FORD от български интернет магазин.Доколкото знам вече се предлагат в два или три. Ако има такива нека споделят своите впечатления относно  дали са истински и каква е базата ви за сравнение.В САЩ от изпитани интернет магазини, които ако продадат менте на другия ден ще фалират,защото всички ще знаят, 50ml от който и да е PRIVATE BLEND струва 195 $. Тук в BG струва 250lv в интернет магазин.Страх ме е,че ако си поръчам от BG за 250лв ще разбера ,че е менте чак като го отворя и помириша и ,че няма да ми върнат парите.

# 267

Тук http://www.fragrancedirect.co.uk/chloe/chloe-narcisse-eau-de-toi … AtDs76aYYKg%3D%3D е чак на смешно ниска цена, дали е истински? След всичко, което изчетох за ментетата в този сайт разбраь само, че нищо не разбирам и реших да питам ако някой има опит : )
МНого пъти съм купувала от този сайт,но на менте не съм попадала.

# 268
  • София
Някой поръчвал ли е от този сайт?http://www.parfumibg.com/versace+bright+crystal+%D0%B7%D0%B0+%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-p68.html  Доста са намалени цените на някои парфюми,дали са оригинални?

# 269
  • Чукарландия
Някой поръчвал ли е от този сайт?http://www.parfumibg.com/versace+bright+crystal+%D0%B7%D0%B0+%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-p68.html  Доста са намалени цените на някои парфюми,дали са оригинални?

Ментета. Няма Шанел 100 мл при това за 30 лв. Peace

Общи условия

Активация на акаунт