Изпитани сайтове за парфюми-3

• 130 844
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, моля погледнете този сайт - http://parfumania.bg -  и кажете - читави ли са от него парфюмите.
Питам, т.к. го рекламират на страницата на fragrantica.com, освен това ми направи впечатление, за някакви невероятни намаления от основната цена, с около 10 - 15 лв . Тъй като много харесвам  някои от мъжките Живанши, реших да ги погледна и съм изумена, как един Плей Интенз от 115 лв е намален примерно на 78 лв?
http://parfumania.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0/Givenchy

Та вашата оценка е?

# 556
  • Козлодуй
За малко щях да пропусна да се отчета.
Парфюмът(Баленсиага Л'ессенс от 1001-bg.com) си е съвсем редовен,има капачка,е на кутията пише,че е тестер,но на кой му пука Grinning Ароматът също-няма разлика с отливката,която имам.
Отделно като го взех,едни колеги бяха на кафе до офиса на Спийди.Единият пожела да си изпробва някакъв скенер за бакодове на телефона върху новата ми придобивка Mr. Green Та освен,че външо и като аромат изглежда наред,кодът веднага беше разпознат Peace

# 557
  • от точка К до точка С и обратно
Момичета, включвам се за първи път в темата, за да ви благодаря за времето, което отделяте и добронамерените съвети.  Peace  bouquet
Винаги съм пазарувала парфюми от чужбина и от чуждестранни сайтове. Подходих с голяма доза притеснение и недоверие относно българските сайтове за парфюми и прочетох почти всички теми тук в бг. мама.
Реших да избера сайта на Венера козметикс, за да поръчам за съпруга си любимия му парфюм - ALLURE HOMME SPORT и не сбърках - любезно, открито и професионално обслужване. Попаднах на момиче, което държеше на обратната връзка и впечатленията ни от парфюма. Освен това бях приятно изненадана и от три мострички.
Парфюмът е оригинален, проверихме бар кода, вносител е Нотис.
Препоръчвам този сайт и определено ще станем негови клиенти.
А ето и една статия, която мисля, че ще ви бъде полезна. Оттук безплатно можете да си изтеглите и баркод скенер за мобилни телефони.

# 558
  • Там, където ме обичат
Оттук[/b] [/url] безплатно можете да си изтеглите и баркод скенер за мобилни телефони.
Понеже преди малко в друга тема бе споменат скенер за баркодове и веднага надзърнах в линка, който си дала. Само да попитам, ти пробвала ли си го? Ревютата са безкрайно негативни, затова питам.

# 559
Да, пробвах го! Peace

# 560
  • Там, където ме обичат
На какъв вид продукт и купен откъде?

# 561
Написала съм по-горе - парфюм на Шанел - ALLURE HOMME SPORT, купен от Венера козметикс.

# 562
На Венера и без да ги проверяваме знаем,че не са ментета.Аз си бях свалила от Ови приложение за баркодове,но не го разбрах и го изтрих.

# 563
  • София, България
Вчера следобяд си поръчах една тоалетна вода на Replay от http://www.parfumi-shop.net/ , а днес сутринта ми я доставиха.  Wink Много съм доволна, даже някакви мострички подарък имам.  Laughing С удоволствие ще поръчвам пак от този сайт!  Peace

# 564
  • София
Здравейте, реших да потърся в нета мнения на хора, пазарували от интернет магазини, тъй като бях провокиран от спор с  приятели по темата. Та така попаднах на тази дискусия тук и реших да се включа и споделя съответно моят опит. Самият аз пазарувам парфюми on-line от няколко години от следните 5 магазина -

parfumi.net
---------------
get.bg
---------------
megashop.bg
-----------------
parfumi-shop.net
----------------------

и от скоро ->  enzo.bg
-------------------------------

Не знам дали съм късметлия, но вярвайте ми, до сега не съм попадал на ментата или нетрайни /скапани парфюми от въпросните сайтове. Поръчвал съм за приятели и колеги, различни марки и класове и винаги всичко е било ок.
Дори днес пристигна на приятел от get.bg - тестер 100мл Eau Paco Rabanne Paco Rabanne for men

всичко беше наред - пръснах за тест - към 11 часа на обяд  - сега усещам чудесно от китката си базисните нотки.
Взимал съм мъжки/женски Мюглер- лимитед едишъни, Ланвин, Фере, Азаро, Айсбег, Давидоф, Клиник, Аигнер, Трусарди, Версаче, Порше Дизайн, Пако Рабан/вкл. 1 Million-мъжки/ и тн и тн - и не съм имал проблеми, с който и да било от изброените по-горе сайтове.

Не твърдя, че моето мнение и опит трябва да убеждават категорично, че в интернет няма ментета, но и не мога да се съглася, че не се предлагат оригинални...
Имам критерии, по които прецеждам фалшивите сайтове, но след като се установих към изброените, а и смятам, че бих могъл най-спокойно да разчитам и на donna.bg и 1001-bg.com, едва ли ми е нужно да експериментирам повече  Simple Smile
Ще се радвам да споделите вашите критерии, по които делите читавите от ментета сайтове, за да сравня с моите Simple Smile

# 565
ОТ мегашоп-а съм пазарувала много години. Не съм била разочарована, но защо ги изоставих напоследък - нямам представа. Вероятно ще продължа да поръчвам от тях.

За парфюми-шоп съм писала одисеите си и приключенията с тях... Затова са ми в черната страничка.

От Енцо, поръчах три пъти. Третият път, обаче, ми направи впечатление, че трайността на ароматите е доста под очакваните - около час до два, и то на аромати, които познавам и съм ползвала... Та ще зе замисля, дали да продължа от тях отново.

Друг добър, според мен и надежден сайт е Монами - няколко поръчки имам и съм определено доволна.

# 566
Вчера ми дойде поръчка от parfumi-shop.net Simple Smile

Определено съм доволна и мисля, че парфюма е читав -- трайността е над 8 ч., а е EDT и не е на марка, която по принцип се слави с дълготрайност (Bvlgari, серия Omnia) Laughing Но забелязвам, че... моооже би не са доизкусурили шишето. То е по-специфично и няма капачка, та един от елементите съвсем леко 'се мърда' (не ми се е случвало с други поръчвани Омнии досега, дори тестери!) newsm78, но откровено казано не ме притеснява никак.

И друг път съм поръчвала от този сайт и всичко е било наред. Simple Smile

# 567
До колкото помня,точно някоя Омния от този сайтм се беше оказала менте по-назад в темата.Моята Омния аметист държи цял ден,не съм останала с впечатление да са нетрайни (от Венера козметикс е).А от парфюми шоп имам два,в които имам големи съмнения...

# 568
Здравейте,
каня се да поръчам парфюм от parfumzateb.com
В него изрично пише, че са с гарантирано качество и произход, но никъде по форумите не чета коментари за тях. Моля, каже ми, ако знаете, дали са качествени и оригинални?

# 569
  • София
Здравейте,
каня се да поръчам парфюм от parfumzateb.com
В него изрично пише, че са с гарантирано качество и произход, но никъде по форумите не чета коментари за тях. Моля, каже ми, ако знаете, дали са качествени и оригинални?
Може би ти ще ни кажеш повече?  Wink
Скъпо е за никому неизвестен сайт, тепърва навлизащ на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт