И защо обаче триете сол на главата на Тупак? Преценил е, че не може явно, че не иска, трябва ли насила да го вземе, ако детето се чувства достатъчно добре при баба си? Аз съм гледана от баба също и грам не съм си и представяла, че баща ми трябва да ме гледа, нито съм искала. Понякога острани е доста лесно да се обвинява, но човек си прави сметката. Ако няма условия, сили, пари, време?
Аз пък обвинавям майката, що за майка е да си остави детето??? Защото за мен тя е длъжна повече процентно погледнато, от бащата.
Когато не поемаш отговорност, Вилико, нямаш особено право на глас.
Уикенд-родителстването по-скоро вреди, именно заради това че, онзи, който взема детето за два дни в седмицата, компенсира за липсата си през останалото с пропуски във възпитанието, замаскирани като прекомерни прояви на обич и свобода.
Освен ако, родителите са ненадеждни, то не виждам какво го дири детето при баба си и дядо си, при положение че, има двама здрави и прави такива? А бившата не я оправдавам изобщо.
Да, детето живее с майка си, новото й гадже, от което е бременна и някаква баба, май.
Ааа, значи тупак няма право на глас, щото не гледа собственото си дете 24/7, но онзи - новия на майката - има? Та да му пазим и авторитета