Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 76

• 61 309
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
 Момичета , токущо гледах 50 серия на сериала  Cry
  Помислих си ......че ако в Бг .....изнасилените жени имат същата подкрепа , то нещата може да се променят към по - добро за жертвите . Т . е за изнасилените , ако се промени правосъдната система ........... Как да ви го обясня незнам , но благодарение на друга потребителка , която имаше смелоста да сподели своята мъка ..........., аз съм една от тях   Cry     Въпреки че минаха повече от 20 години , още не мога да забравя ужаса и кошмара , който преживях ........ Не го пожелавам на никого но си мисля че вече е крайно време и в нашата държава да се даде гласност на тези гаври ........Много ми е трудно да пиша затова но       такива изроди според мен трябва да понасят най тежката присъда , въпреки че нашето Бг правосъдие е много корумпирано .............
Съжалявам но ще спра дотук много ми е гадно много отново преживявам деня ........съжалявам

shams u amar , приветствам теб Hug Hug Hug и споделеното с нас. Момиче, ти и други жени с подобна драма сте много ценни за всички. Имаш силата да споделиш, да отвориш вратата на собственото си мълчание и да бъдеш стимул за  много други, които се страхуват да се опълчат. Дано ти е олекнало поне мъничко, а изминалите години да са притъпили болката.

Съжалявам но ще спра дотук много ми е гадно много отново преживявам деня ........съжалявам
- Последното ти изречение ме задави в сълзи и ме накара да се замисля, колко сме различни хората обаче. Как за повечето едва ли ще избледнее подобен ужас и как друг преживял същото приема нещата:

- " ужас,ми тя и Фатмагюл пък поне малко няма ли някакво сексуално желание?!?! newsm78 newsm78 newsm78
И аз доста съм навътре по темата с изнасилването,и смятам,че след 4-5 месеца с такъв прекрасен мъж до себе си би трябвало да е готова вече! "

Ама рзалични хора, различни възприятия и различна чувствителност- колко много различност нали.

# 136
Здравейте, сладурки!

Още не мога да се съвзема след вчерашното възпяване на зърната на Керим! Невероятни сте!  Hug

Благодаря на София, Кампанула, Мариана, Гери, Крюела, Рива... дано не съм забравила някого за преводите, за финала на 61-ва серия... на Марта и Дива за клипчетата, които ни помагат да дочакваме новите епизоди, на Тара за колажите...  Hug   bouquet

Сега, като прочетох превода на сценката между Нил и Ердоан, вече разбирам защо се смяха като тикви Ердоан и Селим на излизане от заведението. Не че не съчувствам на Нил, но не мога да отрека, че Ердоан е доста забавен, когато си нямаш вземане-даване с него, разбира се.

shams u amar, и аз те поздравявам за проявената смелост! Фатмагюл помага на повече хора, отколкото предполага.  Hug

Дива, spoko  Heart Eyes

Мукадеса много ни дразни, но да си призная, на мен ми е и малко симпатична наред с това, че ми бърка в здравето. Това се случи към третото гледане на сериите. Странно, нали? Е, ако ми беше вкъщи, едва ли бих я издържала, но отстрани се забавлявам със сложния й образ. Виж, Мустафа ми става все по- и по-противен, за което свалям шапка на артиста!

# 137
Мариянка,Синчеритка,Славенко,Нели,Канина,Весела,Ривко,Бонобче......... Hug

http://www.youtube.com/watch?v=rkXAkTY95Zo&feature=related

Куркуметка,Мукито ми прилича на Алф hahaha-не визуално де Laughing нещо като необходимото зло в къщи Mr. Green...хем го ненавиждаш,хем не можеш да го изхвърлиш ooooh!

# 138
  • Временно
... но не мога да отрека, че Ердоан е доста забавен, когато си нямаш вземане-даване с него, разбира се.

Абсолютно,има страхотно чувство за хумор ... много се забавлявам на разговорите им със Селим  Grinning

# 139
  • В Града на липите
- " ужас,ми тя и Фатмагюл пък поне малко няма ли някакво сексуално желание?!?!  
И аз доста съм навътре по темата с изнасилването,и смятам,че след 4-5 месеца с такъв прекрасен мъж до себе си би трябвало да е готова вече! "

При нея случаят е малко по-различен. Ожениха я за един от "четиримата й врагове". Първо трябваше да спре да изпитва отвращение към него, после да престане да го мрази, след това да му се довери и чак тогава да го обича. Това отнема много повече време. Съвсем различно е да загърбваш миналото и да се опиташ да забравиш, когато пред очите ти е постоянно някой, който  ти напомня за случилото се. Пък бил той и Керим.
Според мен отношенията им се движат със съвсем нормално темпо. Пък и Керим си научи урока. Два пъти пришпори нещата и после съжалява горчиво. Първият път, когато настоя да танцуват, тя избяга от къщи, вторият път се напи и при опита му да я целуне получи плесница. За това и сега пипа с кадифени ръкавици.

# 140
- " ужас,ми тя и Фатмагюл пък поне малко няма ли някакво сексуално желание?!?!  

При нея случаят е малко по-различен. Ожениха я за един от "четиримата й врагове". Първо трябваше да спре да изпитва отвращение към него, после да престане да го мрази, след това да му се довери и чак тогава да го обича. Това отнема много повече време. Съвсем различно е да загърбваш миналото и да се опиташ да забравиш, когато пред очите ти е постоянно някой, който  ти напомня за случилото се. Пък бил той и Керим.
Според мен отношенията им се движат със съвсем нормално темпо. Пък и Керим си научи урока. Два пъти пришпори нещата и после съжалява горчиво. Първият път, когато настоя да танцуват, тя избяга от къщи, вторият път се напи и при опита му да я целуне получи плесница. За това и сега пипа с кадифени ръкавици.

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 141
По-скоро с кадифен глас.  Wink

# 142
  • Стара Загора
И с тоя поглед,който ни разтопява всички,май все повече почна да действа и на Фатмагюл Laughing

# 143
  • В Града на липите

О, да. Тя и целуФката му беше кадифена.

Що се отнася до Муки, както често казва Раами - Тя, винаги  прави всичко от добри намерения. Добрите намерения са й мотото в живота  Grinning

# 144
  • между морето и небето
 Hug ,
shams u amar, поздрави за смелостта ти  Hug .

Много ми е приятно във вашата компания. О, последните страници на предходната тема бяха изключително забавни  hahaha hahaha hahaha .

... но не мога да отрека, че Ердоан е доста забавен, когато си нямаш вземане-даване с него, разбира се.

Абсолютно,има страхотно чувство за хумор ... много се забавлявам на разговорите им със Селим  Grinning

И на мен много ми допада.
Ако ги почна всички герои наред, все ще намеря по нещо и положително. Само в Мустафа трудно откривам нещо. Ох, аз дори и в първа серия преди ужасната нощ не го долюбвах.
А Муки макар че и мен ме изкарва от нерви, ми е много интересна. Понякога има доста прозрения  в приказките и, но е толкова нетактична (леко казано), че убива всичко хубаво.

# 145
Много си е страстно нашето момиче - това тежко дишане какво ви говори? Просто има друга пречка, за съжаление. За секс преди сватбата и дума не може да става, а и на Керим никак няма да му бъде лесно също. Мен, обаче, ме тревожи, че още има нещо към Мустафа, колкото и да го отрича. Това е моето усещане след разговора при психоложката и след реакцията й в болницата. Дано след разкриването на истината се променят окончателно нещата.  Praynig

# 146
  • между морето и небето

Страхотен!
Скрит текст:
и както казва мъж ми  - не им харесвам езика, но какви хубави гласове имат.

# 147
Много си е страстно нашето момиче - това тежко дишане какво ви говори? Просто има друга пречка, за съжаление. За секс преди сватбата и дума не може да става, а и на Керим никак няма да му бъде лесно също. Мен, обаче, ме тревожи, че още има нещо към Мустафа, колкото и да го отрича. Това е моето усещане след разговора при психоложката и след реакцията й в болницата. Дано след разкриването на истината се променят окончателно нещата.  Praynig

Не вярвам,че и е останала и частица обич към Мустафа,по-скоро го съжалява.Ако имаше нещо,нямаше да се кълне в брат си,когато Мукито я нападна и наговори такива велики “мъдрости„-най-жалкото е,че вярваше в това,което каза ooooh!Неспасяема е ooooh!Щом и Кадир аби изкара от релси,представям си какво щеше да стане,ако се беше намърдала при тях в колата,готова за меден месец Joy Joy Joy

# 148
Добра вечер, момичета! Hug Hug

Първо Ви пускам едно ново клипче и ще се върна да Ви изчета! Hug

http://www.youtube.com/watch?v=pQDFXqSlnpk&feature=BFp&l … L3971F12EBEDD1CE7
Дано не е пускано, че да не развалям настроението!

# 149
Съгласна съм, Детелинка, обаче има нещо скрито и от нея самата, нещо, което самата Фатмагюл отказва да признае пред себе си. Не знам какво точно, може би просто още жали за безвъзвратно изгубения си предишен живот...

Общи условия

Активация на акаунт