Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 76

• 61 289
  • 738
  •   1
Отговори
# 225

Дива, Joy Joy Joy

Май само ние останахме. Поправям се. Има още момичета.  wavey newsm68

# 226
И една провокация от мен
В клипа има една грешка.
http://www.youtube.com/watch?v=B_XkM-zxxXs
Открихте ли я?
[/b]
#Crazy #Crazy newsm78 newsm78 ooooh! Миличка подай Жокер Praynig, че се тормозя от доста време и не улавям нищо! Peace
Goni, токущо видях, че campanula е дала правилния отговор с колажа си в пост 186.
Не бях подредила в правилната последователност снимките.
frikadeli  в тубето си поплаках на клипчето с удоволствие!!!
Купона продължава!!!

Много сте навътре в нещата - където аз НЕ съм  Crazy Crazy За мен клипа е страхотен - а Вие си гледайте Вашата работа с удоволствие! Peace Peace Peace

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 01:15 от Goni

# 227

Еееее Дива разби ме с тази песен!  Peace Peace Peace

# 228
Да се включа и аз с една закачка във връзка със слухчето за целувката -

и продължението на нощта на 14,02 -

http://www.youtube.com/user/PitbullVEVO?feature=relchannel#p/u/11/EPo5wWmKEaI[/video]

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 01:26 от gery_dobreva

# 229
Имаше и клип по тази песен с нашите сладури, но като не го намирам в момента и си се нервя с кеф Mr. Green - ама голям кеф Mr. Green

# 230
Тъкмо гледах първа серия (отново) и видях Сладкиша по зърна на плажа , коктейлчета , волейболче , едно друго smile3508  Heart Eyes newsm08 къде ли съм бляла предния път като съм гледала серията  newsm78
Просто исках да споделя  Whistling
И тъй като гледам темата върви на любовна вълна, да ви поздравя и аз с една моя любима песен  Heart Eyes

Лека нощ от мен, аз отивам да сънувам Керимчо  smile3524

# 231
WonderTedy, изобще не се бях сещала, че има зърна още в първа серия.  Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing

# 232
Тъкмо гледах първа серия (отново) и видях Сладкиша по зърна на плажа , коктейлчета , волейболче , едно друго smile3508  Heart Eyes newsm08 къде ли съм бляла предния път като съм гледала серията  newsm78
Просто исках да споделя  Whistling
И тъй като гледам темата върви на любовна вълна, да ви поздравя и аз с една моя любима песен  Heart Eyes

Лека нощ от мен, аз отивам да сънувам Керимчо  smile3524

Миличка  Hug   bouquet имаш моите адмирации с тази песен за завършек на денят!  Peace Peace Обожавам я! Peace Peace Peace

# 233
Лека вечер на момичетата, които са още на линия! Peace Peace

http://www.youtube.com/watch?v=PJjXnkd6bUQ&feature=related

# 234
Лека нощ на лягащите!  Hug Аз оставам на пост.
Куркуметка Hug   bouquet Още ли си на пост! newsm78 Много хубави песнички пусна! Peace Peace

# 235
Добра нощ и от мен - за тези, които ще бодърстват още малко.
Днес ви оставих рано - рано, но пък за сметка на това за първи път мога да чета и пиша по това време на денонощието / причината е много прозаична обаче /. Изчетох ви с голямо удоволствие.

Добре дошли на момичетата, които пишат за първи път в темичката
Круела - сега изчетох преведените диалози - сърдечни благодарности!
Frikadeli - хубави постове и страхотни клипове !
Goni - чудесно "слайд шоу" - все едно гледах нещо нереално, почти апокалиптично.
Дива - дала си джокер, че и отговор на задачката - закачка / аз докато изчета всичко да края / и да се включа, то нещата -  станали ясни. Но най-интересното е друго - аз видях уловка на друг момент - не знам, може и търсен ефект да е 1,23 -1,28 се повтарят два кадъра / "прословутата" вчерашна снимка /.

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 02:44 от Марта_49

# 236
 Марта 49 Hug   bouquet Радвам се, че по това време се засичаме.... Joy bowuu hahaha
 За коя уловка споменаваш - за клипчето на Дива ли ? newsm78 newsm78 Връщам се да го видя този момент! Peace

# 237
Момичета лека нощ и от мен

# 238
Гони - със същите чувства. Реших, че сама ще си бодърствам - аз гледам стари, по-стари, нови и въобще всякакви серии с любими моменти.

# 239
Още имало нощни птици като мене! LaughingДа ви поздравя с един клип от филм с актьор и песен, които много харесвам.

http://www.youtube.com/watch?v=9ZQmzhPjrhQ&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт