Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 76

• 61 300
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Тара, Бризче, Гони, Крюелка, Нелка и всички, които ни радват с таланта си - ПОКЛОН!!! newsm10 newsm51 smile3501 smile3525
Shams u amar, Мисля, че си попаднала на точното място! С теб сме и те подкрепяме! Според мен споделената болка с времето намалява, надявам се и с теб да стане така!!! newsm10 newsm51  love001

# 121
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Марианка бъди благословена!!! Много хубав клип!!!
Детелинка - благодаря за тортата и ... !!!
Кукркуметката къде ли е?
Марта, важното е човек да има желание!!!
Cruela, не мога да дишам без теб!!!
Морски бриз - ама много си сладка!!!
Kampanula, Господ здраве да ти дава!!!
Благодаря специално и за преводите на Gery i Sofi-a!!!
Goni, както винаги, много хубави  и актуални снимки слагаш!!!
Всички, нови, стари много ви харесвам!!!
activia, много се радвам за твойто Раахми!!! Мойто не е точно Раахми, но е нещо по събирателно. Сега готви в кухнята, аз само пуснах пералнята и миялната!!!
Макар да не се е случвало точно такъв инцидент с мен, съм имала доста тежки и непоправими моменти в живота. Насилието се среща не само във сексуално, а и във физическо и психически отношение. Минахме през периода - на Оня - все той е прав и другите са му виновни, и на флегматичния Селим, и на бруталния Ердоан, и на драматична загуба на баща ми / както Керим загубва майка си/, и на "опожаряване" на дома ни,  и на тежка и неизлечима болест, и на раздяла, и на загуба на майка ми, и на бедност,  и на проблем с детенце, и  ... Много камъни се срутваха на главите ни!!! Много!!! Даже като се връщам назад не ми се вярва, че всичкото това съм го преживяла и то без срещи с психолог!!!
Напротив - имаме си във фамилията едно Муки, което точно като нея ми казва - че съм голяма късметлийка!!! Аз, обаче я отминавам тази с максимата - простакът е не победим! Не се спори с радиоточката!!!
Знам, че и още лоши неща ще преживея, но всичко това се преодолява с добри хора като вас!!!
Отплеснах се, за което се извинявам, но в по-предишна тема, извинете не запомних ник-а, се питаше, дали нямаме такива герои от филма около нас. Мисля си, че по нашите географски ширини и във времената, в които живеем, малко правят изключение.
Сега - от две-три години - Милото - е вече нещо като адвоката Йомер, като Кадир и най- вече стабилен като татко Фахредин, макар и доста по-млад от него. В къщи действа и като Раахми - знае, че кухнята не е само мое задължение!!!
Така си обяснявам и моя заплес по Керим и ненавистта кум оня мусти!!!
Но най-вече се радвам на прекрасните отношения баща- син!!! Не искам детенце да се сблъска с моите/нашите късмети в живота!!!
Хайде омитам се, защото сигурно пак сте сътворили чудеса!!!

# 122
Ах,нова тема!Много динамично изминават темичките!На всяко мое влизане има изписани 5-6 страници,а аз влизам и ви чета по 3-4 пъти на ден!
Ах,момичета и аз чакам епизод 60 с превода!Да се надяваме следващата седмица да има изненада! Praynig

# 123
Момиченца, какво да Ви кажа, то, каквото и да изтърся за края на 61 серия, ще е твърде клиширано вече. Просто нямам думи. Абе хора, не зная за вас, но аз вече не съм сигурна, че ще мога да гледам турски сериал, в който двете главни роли да не заемат Енгин и Берен. Тези хора Господ ги е целунал, дарил ги с такава красота, но и това не стигнало, дал им страхотен талант. Само сега да не обидя някого, но на мен ми се струва, че турското кино в момента няма по- добри млади артисти като тях двамата. Ми те така си подхождат, че не зная как ще преживея да ги видя как се вихрят на екран с друг партньор. Дано пак да участват някъде заедно. Дано Ай Япим, тук ми простете ако не го изписвам правилно, отново ги вземат в някой сериал, та да не си скубя косите от мъка. Достатъчно проблеми си имам, а сега се налага и за тоз да мисля. Уф, представям си колко хубав щеше да е Облака, ако там му партнираше Берен. Съжалявам, но заради тази актриса, аз няма да го гледам. Не ми харесва как играе. Въобще не му подхожда на визията и таланта. Толкова са различни. Няма го това въздействие с поглед между тях, както е при Берен и него. И, аз мисля, че Берен и Енгин са привлечени в реалността един от друг. Не зная защо не са заедно, но определено между тях същесдтвува някаква невидима връзка. Дали накрая ще се съберат не зная, но флуиди между тях има много.

# 124
shams u amar  Hug  bouquet

Специални поздрави на zlatinaq!

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Пълна прилика! Mr. Green

Joy  Joy  Joy Ох,страхотно сравнение!!!1:1 саааааа!Ще падна от смях

# 125
Дива,как си се справила с всичко това ooooh!Ти наистина си много силна личност-не ми остава друго освен да ти се поклоня!Как не си загубила ентусиазма и енергията си-ето затова ти се възхищавам newsm51 newsm51 newsm51

# 126
  • AMS
http://www.animusassociation.org/gtl/   Това е горещата телефонна линия на Фондация Асоциация Анимус за жени жертви на насилие. Можеш да потърсиш помощ от тях по всяко време - тя е 24-7 . [/b][/i][/u]
Марианка, имам молба!!!
Предлагам това инфо да се сложи на първа страница!!!

Бризце, много се радвам на дядо Найден!!!

И една провокация от мен
В клипа има една грешка.
http://www.youtube.com/watch?v=B_XkM-zxxXs
Открихте ли я?

# 127
  • AMS
Дива,как си се справила с всичко това ooooh!Ти наистина си много силна личност-не ми остава друго освен да ти се поклоня!Как не си загубила ентусиазма и енергията си-ето затова ти се възхищавам newsm51 newsm51 newsm51
Траябва да си и малко луд , да обичаш живота и хората!!!

# 128
  • В Града на липите
Круела, благодаря за преводите.    bouquet
Онзи колаж от Г и П е направо супер. Дано ВВС ги поканят за следващата екранизация на романа. Преди малко се прибрах и ми беше безкрайно приятно да ви изчета. Колко интересно, и мен днес майка ми ме пита за Мукадес, кога щяла да се кротне. Викам й: Още съм в очакване. Мислела, че някакво бабе от Листопад било символа на лошотията, обаче Муки я слагала в малкия си джоб. Не го знам бабето, но нашата си е класика в жанра.
Бризче, страшен дядо имаш. Сигурно много се забавлявате с него.
Постовете ви ми доставиха толкова удоволствие, колкото би и един фрагман от 62 епизод.
Толкова се радвам, че ви открих  Hug

# 129
Дива,  love001

http://www.youtube.com/watch?v=ceFN0N8JTaM&feature=related

За кардешимката Крюелка, Хриси,Бриз,Гони,Куркуметка,Софи,Валя.......боже,много сте,сладурки Hug

# 130
Моля за помощ-в коя серия беше сбогуването на Керим и баща му на летището Praynig

# 131
  • В Града на липите
В 52-ра серия Керим и цялата рода изпращат Фахретин и Дениз на летището.

# 132
Дива и тук си приличаме. LaughingИ аз имах едно Муки, но в дома си и когато стигнах до ръба на психично изтощение казах НЕ, така не може да продължаваме и Мукито доброволно напусна семейството ми./ не мислете, че съм я изгонила, за мой късмет,тя просто си отиде при своя обожател/.  newsm68

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 17:22 от Tara41

# 133
  • На изток от рая...
 И аз много се радвам, че ви открих. Аз от 2 седмици съм като полудяла, изгледах всичко, повтарям и потретвам любими сцени и друго нищо не ме интересува. Не знам вече, май съм за диагноза - като че ли не живея своя си живот, а съм там някъде в събитията от филма. За съжаление аз си нямам нито Рахми, нито Керим да страда от липсата на вниманието ми, синът ми е видимо доволен, че е оставен на воля да се вихри в компютърните си битки с приятели.

Честно казано наистина започнах да се замислям нормално ли е чак толкова да се захласна по сериал. Може би това е опит да вляза в света на фантазията, любовта и красотата в отношенията и да избягам от собствените си проблеми. Приятелки вече ме гледат странно и не искат и да ме слушат, но тук намирам сродни души и чета постоянно постовете ви /когато не чета, гледам пак преведените серии  Joy/.

Прекланям се пред таланта и на двамата, а доколкото знам дори не са учили актьорско майсторство.

# 134
  • Пловдив
http://www.animusassociation.org/gtl/   Това е горещата телефонна линия на Фондация Асоциация Анимус за жени жертви на насилие. Можеш да потърсиш помощ от тях по всяко време - тя е 24-7 . [/b][/i][/u]
Марианка, имам молба!!!
Предлагам това инфо да се сложи на първа страница!!!

Предложението е прекрасно. В новата 77 тема ще го има линка. Минали са 24 часа от създаването на настоящата и към момента не може да се редактира.

Общи условия

Активация на акаунт