Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 76

• 61 257
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
ТРЕЙЛЪР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 436
  • Пловдив

Ехааааа

Чудех се аз къде се е скатала скъпата Круела, а тя била на пост Лелееее,ама как е украсил Керим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes аз онемях, незнам за Фатма  Laughing

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 13:22 от zlatinag

# 437
Резюме 62 епизод -
Желанието на Фатмагюл да ушие сама роклята си носи много надежди за тяхното бъдеще. Вървейки бавно и с малко стъпки един към друг, те стават все по-близки.
Преди сватбата на Кадир и Мерием всички са много заети и бързат много.  Всички се подготвят за сватбата. В Къщата на Розата се полагат големи усилия за да свършат навреме с поръчките за Свети Валентин.
Мустафа чака удобен момент за да задейства плана си, желанието му расте заради Фатмагюл. Независимо какво ще му коства това, Мустафа е решен да си отмъсти на Керим.
Сватбата на Кадир и Мерием се състои на 14.02. Керим и Фатмагюл се подготвят. След като младоженците заминават на Меден месец, Керим и Фатмагюл остават сами за да отпразнуват Деня на Влюбените за първи път. Забравяйки за всичко, коет осе случи в началото, те прекарват празника като всички на тяхнага възраст, като много специален ден и нощ ...
Асу от друга страна, постава на масата въпроса за Фатмагюл. Мустафа е още влюбен във Фатмагюл и тя го чува от неговата уста. Това е голям удар за нея, но и помага да вземе по-лесно решение.
Асу, което помогаше досега на Мустафа, нарушава мълчанието си най-накрая и решева да се срещне с Фатмагюл.

# 438
Ужас Shocked,толкова емоционални моменти а Мукито никъде не се вижда  Sick Crossing Arms Tired Mr. Green

# 439

Трейлър 62-
Ф - Много съм любопитна, каква е изненадата ти.
К - Сега ще разбераш.
Асу - Искам да говоря с Фатмагюл...трябва да знае нещата, които аз знам.
Асу - Казах ти всичко...сега живота на Мустафа е в твои ръце...

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 13:26 от gery_dobreva

# 440
gery_dobreva, благодаря!   bouquet

Slawena, откак стана умна и красива все по-рядко ти виждаме краката.

zlatinag, умирам си от любопитство и за това го дебна, не питам къде е.

# 441
  • Тук някъде.....
Резюме 62 епизод -
Желанието на Фатмагюл да ушие сама роклята си носи много надежди за тяхното бъдеще. Вървейки бавно и с малко стъпки един към друг, те стават все по-близки.
Преди сватбата на Кадир и Мерием всички са много заети и бързат много.  Всички се подготвят за сватбата. В Къщата на Розата се полагат големи усилия за да свършат навреме с поръчките за Свети Валентин.
Мустафа чака удобен момент за да задейства плана си, желанието му расте заради Фатмагюл. Независимо какво ще му коства това, Мустафа е решен да си отмъсти на Керим.
Сватбата на Кадир и Мерием се състои на 14.02. Керим и Фатмагюл се подготвят. След като младоженците заминават на Меден месец, Керим и Фатмагюл остават сами за да отпразнуват Деня на Влюбените за първи път. Забравяйки за всичко, коет осе случи в началото, те прекарват празника като всички на тяхнага възраст, като много специален ден и нощ ...
Асу от друга страна, постава на масата въпроса за Фатмагюл. Мустафа е още влюбен във Фатмагюл и тя го чува от неговата уста. Това е голям удар за нея, но и помага да вземе по-лесно решение.
Асу, което помогаше досега на Мустафа, нарушава мълчанието си най-накрая и решева да се срещне с Фатмагюл.

Малко да оправим превода, защото оставяме хората с грешно впечатление: Фатмагюл не чува от устата на Мустафа, че я обича - чува го индиректно, т.е - няма да е лице в лице.
И второ, Асу нарушава мълчанието си и решава да се изправи срещу Фатмагюл, т.е има разлика.
Много хубав трейлър, особено първата част, Фатмагюл е прекрасна!

# 442

Slawena, откак стана умна и красива все по-рядко ти виждаме краката.

Скрит текст:

Cruela,ето една усмивка от мен за теб  Wink Hug

Гери  Grinning

# 443
  • В Града на липите
Круела, Гери, много ви благодаря  Hug    bouquet    bouquet    bouquet

# 444
Sofi_q  Hug

Асу - Казах ти всичко...сега живота на Мустафа е в твои ръце...

Дали наистина е казала всичко?! И ако Мустафа е разбрал дали има нещо общо с преждевременното и раждане и смъртта и?

# 445
Slawena, да поздравиш зъболекаря си!

# 446
  • В Града на липите
Край, аз се размечтах. От тук нататък как се работи. Само стоя и въздишам, и малкото ми останал мозък се е пренесъл в "Кухнята  на розата.".
Ама какъв романтик е тоя Керим, и как блести пръстена на ръката му.
Само се чудя в кой момент Мусти души около къщата им. За късмет няма да им развали празника, всъщност силно се надявам да не го направи. Поне нямаше такива подсказки. Дали ще ни оставят само с това фрагманче? Дано им се откъснат още няколко секунди.

# 447
Нашето момиче е било на фризьор. Много е сладка, çok güzel!!!

# 448

Лелеее, как ще изтрая до четвъртък не знам. Само за филма си мисля. Сега гледам наново пак 32 ра серия, а след това видях и трейлъра - каква разлика има вече в отношенията им и как блестят очите им. Дано да си изкарат прекрасно и нито Муки нито Мусти да им попречат.

Мерси за трейлъра!!!!

# 449
Cruela, gery, Sofi_q Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

hrissi_sz а при мен /на тръстиката/ не се и отварят клиповете ooooh! ooooh!
Край, аз се размечтах. От тук нататък как се работи. .

Общи условия

Активация на акаунт