Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 76

• 61 265
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Записвам се за темата - много ми е интересна

# 421
Добро утро и от мен, хубав ден Grinning

# 422
  • Пловдив
Злати, какви музикални трепети са те обзели "сабах, сабах"?  Joy

Джанъм,аз съм все в "джаза" откакто я чух за първи път тази мелодия  Laughing Даже имам направено специално клипче за мен с нея,но с кадри от друг филм  Wink Молила съм се като голо циганче тук и там,ама все още не ме е огряло да рзбера думичките  Joy Та реших и Кампанулка да помоля  Praynig Hug

А снощи попаднах на това клипче в една друга тема, много ми хареса и искам да ви поздравя всички момиченца тук   Hug

Превода е на Мишел  Hug, а субтитрите на Рина  Hug

Ето и  линк към Тубето за момичетата от чужбина

http://www.youtube.com/watch?v=RQj5_aQ8-vo&feature=player_embedded

# 423
И аз искам да благодаря за превода на 15 серия на Облака. Изгледах го веднага. Колко объркани човешки животи. Много ми става мъчно като го гледам този филм.

# 424
[Какво става с превода на 60 епизод? Или аз не мога да го намеря?

# 425
  • между морето и небето
 Hug, Приятна и успешна седмица на всички!,

Ето и  линк към Тубето за момичетата от чужбина

http://www.youtube.com/watch?v=RQj5_aQ8-vo&feature=player_embedded

Благодаря!

# 426
  • В Града на липите
Успешна седмица и от мен.

Замислих се, какво ли щеше да е, ако 14.02 се беше паднал в четвъртък. Представям си колко провалени планове щеше да има заради предстоящата серия. И колко намусени половинки  Joy

villy_bo , имай търпение за 60-та. Щом я няма значи момичетата имат проблем. Няма как да не разбереш, когато излезе.

# 427
Момичета  Hug  bouquet, страхотни сте. Нямам думи да опиша цялата си благодарност към Вас, за това което правите. Аз съм от новите фенки на сериала, започнах да го гледам по БТВ, продължих, благодарение на Вас, с преведените епизоди, следя и Канал Д, и изчетох всичко, което сте писали ... Може да се каже, че освен на Берен и Енгин, съм и Ваша голяма фенка Wink. Това, което правите от добра воля и за хора, които дори не познавате, е достойно за уважение.
Дълбок поклон пред Вас! Благодаря от сърце! Simple Smile

# 428
63.Bölüm Tüyo: Yaşaranlar Holdingi Kurtarmak İçin Mustafayi Etkisiz Hale Getircekler.Suçlu Oldugunu İspatlıycaklar

Bu tüyo ne zman çıktıı ??

Някой който знае турски ако може да го преведе

# 429
Искам да отправя един апел-  момичета попорочетете малко тази тема момичетата сто пъти са казали, че още я няма преведена 60 серия, а вие продължавате да питате едно и също, много ясно че като я преведат ще дадат линк, няма да си я пазят за тях. И още инфо момчето, което превежда от турски на английски още не е превело 60 серия, така че нашите момичета няма как да я преведат, защото те превеждат от английски, а не от турски. Имайте търпение и не питайте едно и също постоянно.

# 430
  • Пловдив
Успешна седмица и от мен.

Замислих се, какво ли щеше да е, ако 14.02 се беше паднал в четвъртък. Представям си колко провалени планове щеше да има заради предстоящата серия. И колко намусени половинки Joy

А дали нямаше да са доволни половинките,че ще си празнуват Зарезан вместо Валентин  Wink Joy Joy

mai4eto28 Hug и 100 пъти да се напише това-все тая  ooooh!Явно наистина  не се прави трудът поне малко да се прочете нещичко,преди да се изстреля великият въпрос  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 12:31 от zlatinag

# 431
# 432
  • София
Злати,   Kiss за музикалният поздрав ...... понеже си ми дружка по съдба и не пропускам ничий зов за помощ buyrun.....

Скрит текст:
В близък план очите  Wink, за другото нямам претенции  Joy Joy

...... с риск Cruela да ме изхвърли от клуба ..... избери си един брой очи и ти ги пращам веднага
Скрит текст:

“AY BÜYÜRKEN UYUYAMAM”

http://www.aybuyurkenuyuyamam.com/

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 14:28 от rivva

# 433
  • Пловдив
Злати,   Kiss за музикалният поздрав ...... понеже си ми дружка по съдба и не пропускам ничий зов за помощ buyrun.....

...... с риск Cruela да ме изхвърли от клуба ..... избери си един брой очи и ти ги пращам веднага
Скрит текст:

Ваааай,джанъм беним   love001  love001  love001 Всичките ми харесват  Wink,може би последните,че е най-ясна снимката  Laughing

Ах,любима моя Круела Подслади се,джанъм

# 434
ENGİN AKYÜREK ( ENGİNCİLERR )
‎62. Bölüm Özeti

Fatmagül'ün gelinliğini kendi elleriyle dikmek istediğini duyan Kerimin gelecekle ilgili umutları daha da artar. Birbirlerine doğru attıkları küçük adımlar onları her gün biraz daha yakınlaştırmaktadır. Ebe nine ve Kadir'in nikahı öncesinde, evde tatlı bir telaş hakimdir. Herkes nikah hazırlıkları için koştururken, Gül mutfağında da sevgililer gününe özel siparişleri yetiştirmek için büyük bir uğraş verilir. Planlarını uygulayacağı zamanı bekleyen Mustafa, giderek Fatmagülü içinde daha da büyütmeye başlar. Mustafa ne pahasına olursa olsun Kerim'den intikamını almaya kararlıdır. Kadir ve Ebe ninenin 14 Şubat'ta gerçekleşen nikah töreni, Kerim ve Fatmagül'ün düğününe ön bir hazırlık olur. Nikah sonrasında yeni evli çift balayına çıkarken, Fatmagül ve Kerim de ilk kez sevgililer gününü kutlamak için yalnız kalırlar. Bütün yaşananları unutup ilk defa yaşıtları gibi davranarak geçirdikleri o gün ve gece ikisi için de çok özeldir.. Diğer taraftan Asu, hayatındaki Fatmagül gerçeğiyle sonunda yüzleşir. Mustafa'nın Fatmagül'ü hala çok sevdiğini, dolaylı da olsa O'nun ağzından duymak Asu'ya en büyük darbeyi indirir.. Bugüne kadar Mustafa'ya destek olan Asu, sonunda suskunluğunu bozmak üzere Fatmagül'ün karşısına çıkmaya karar verir.

Общи условия

Активация на акаунт