Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 76

• 61 295
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив

Добро утро в понеделник. Да бъде спорен за всички.

# 406
  • Пловдив

(15 еп)

кликни върху надписа

Ето 15 серия на Ако бях облак на български. Превод от сръбски: gphilipova, субтитри mariana51. Приятно гледане.

# 407
  • Пловдив
Добро утро  Hug
gphilipova, mariana51 съкровища сте ми вие  Hug Hug Hug

Kампанулка   bouquet ,благодаря ти за превода на песента. Ако не е много нахално ,дали можеш да погледнеш думичките и на тази  Praynig Praynig Praynig

# 408
  • София
ДОБРО УТРО И ПОЛЗОТВОРНА СЕДМИЦА ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!!

...... Нова седмица, нова тема ...... Мариянче, ти си знаеш, но ..... време е да наваксам...

# 409
  • София
Злати, какви музикални трепети са те обзели "сабах, сабах"?  Joy

# 410
Добро утро! Hug

Grinning Хубавото ни момиче!

http://www.sinemada.com/televizyon/beren-saat-yardim-icin-bebek-yapti-84395.html

Доколкото разбрах, Берен Саат и други известни личности са изработили парцалени кукли, везани кърпи и възглавнички, които били продадени на търг, а средствата са дарени за лечение на болни от левкемия деца.

# 411
mariana51 - Сърдечно благодаря за превода на 15 серия на Облака. Желая ви спорна седмица момичета и....по-скоро да се хванем за зелено, че тоя сняг ми дотегна!

# 412
БЛАГОДАРЯ за Облака/тежичък филм ,оххх на Нарин пак жестокост и се случва....До ...кога?/Започвам да гледам

# 413
Дано минзухарите го изпратят този сняг...

# 414
  • Пловдив

КОЛИТЕ НА БЕРЕН И ЕНГИН

кликни върху надписа

Фенско клипче от вчера 12.02.2012

# 415
# 416
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=376yUA0yf1Y

KANAL D sevgililer günü tanıtımı - За Св.валентин ще има някакво предаване по канала.

# 417
Охххх,при нас пак вали обилен сняг...

# 418
# 419
Здравейте и от мен, момичета. Въпреки че съм с вас от по - малко от седмица, сте ми вече близки всички! Пожелавам ви приятна, безпроблемна, ползотворна седмица! А и много търпение до четвъртък!

Общи условия

Активация на акаунт