Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 76

• 61 190
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • В Града на Липите
Добро утро и честит празник на всички

Пожелавам ви, цял живот да ви обичат и то споделено.

rivva , бъди много здрава, обичана и желана. Нека дните ти са пълни със смях и радост и не спирай да преследваш мечтите си.

# 601
Мусти бил воайор,ами Круела каква е  tooth Joy Joy

Ти да има да взимаш! Cruela е разузнавач.

# 602
  • В Града на Липите
Да споделя едно мое наблюдение, което ми пришпори фантазията. Имаше подсказка, че истинската целувка ще бъде в къщата. На трейлъра където Мустафа гледа къщата и рони сълзи след 100 връщания и забавяния мисля, че гледа към стаята на Фатмагюл. Прозорците са осветени. Виждам, или ми се иска да виждам някаква сянка. Дали е възможно това да е момента на целувката?!  Thinking

Laughing Вчера, когато за пръв път гледах трейлъра, сянката веднага ми привлече вниманието. И аз си помислих същото, но колкото и пъти да връщах кадъра, не успях да видя нещо конкретно. Може да не е онази целувка, която чакаме, но вероятно ще я някоя от последващите. Тя престраши ли се веднъж Фатмагюл, няма да му се размине на Керим само с една целувка, надявам се.  Поне да го нацелува и заради нас  Joy  
И аз като една доверчива "бяла птица" от ятото на Мелтем, Ендер и Асу, изпитах леко съжаление към Мусти. Ще взема да си пусна момента в който гръмна Керим, че да се върна в правия път.

# 603
Доживях да ми пращат  лични съобщения и да ме критикуват що съм правила забележки на хората които питат за превода на 60 епизод. Ами прочетете малко последните 5 страници, вместо да си хабите времето и да ми пълните пощата с глупости, мога да кажа, че аз съм също нова тук ама си направих труда да попорочета малко и да съм наясно как се процедира като има превод.

# 604
Може ли линк към трейлъра на 62 епизод?

# 605
  • София
Детелинко,       

Скрит текст:
  Нека Здравето те преследва!
Самото желание да оздравееш
е вече част от оздравяването.   

# 606
  • София
Мусти бил воайор,ами Круела каква е  tooth Joy Joy

Ти да има да взимаш! Cruela е разузнавач.

..... и то какъв .

# 607
И аз като една доверчива "бяла птица" от ятото на Мелтем, Ендер и Асу, изпитах леко съжаление към Мусти. Ще взема да си пусна момента в който гръмна Керим, че да се върна в правия път.

Моментите на просветление са доста. Като почнеш от болницата с "изчадието Божие", минеш през куфарчето с пари, показанията пред прокурора и така през целия филм. Дори на първо четене в покъртителното шоу в болницата, което трогна дори сърцето Мукадесино, в края на сцената си докара Мефистофелското изражение.  Rage

# 608
  Честит Празник, мили дами! Дано винаги бъдете щастливи и обичани!  txtloves

Честит Рожден Ден, Рива! Желая ти много здраве, щастие, любов и късмет!   newsm51

newsm59

С тази песничка на общите любимци Ви поздравявам !  

http://www.youtube.com/watch?v=xELm1_tmCqc&feature=fvsr

# 609
  • Пловдив
Може ли линк към трейлъра на 62 епизод?

На 1 стр. на темата.

# 610
  • София
  hrissi_sz, дай Боже и на теб 

# 611
  • В Града на Липите
Няма нужда, Круела, осъзнах се  Joy   Но какво да се прави, като видя мъж да плаче, дори и с крокодилски сълзи и майчинското в мен се пробужда.
Обаче, това чадо заслужава отлъчване, проигра си всички възможности за реабилитация.

П.п. Точно на 14-ти януари, преди един месец открих сериала и оттогава съм го изгледала три пъти. Колко е нормално това, вие ще кажете  Grinning  

# 612
# 613
Няма нужда, Круела, осъзнах се  Joy   Но какво да се прави, като видя мъж да плаче, дори и с крокодилски сълзи и майчинското в мен се пробужда.

като мама на Мустафата  Rolling Eyes tooth

mai4eto28 ,хич и не си го слагай не си заслужава Wink

# 614
Здравейте момичета честит празник на всички... желая ви много късмет и нека всеки изпита любов като на Фатмагюл и Керим.
А специалното в тяхната любов не е само това, че от враг Керин се превръща в неин любим.А самият начин по който протича..Има влюбени погледи, нежни докосвания  и целувки по ръцете.А истинската целувка...ТЯ е нещо специално, за което трябва врене.И според мен точно това чакане на Целувката прави любовта им толкоз истинска и чиста.Замислете се сега как и при повечето нации още на първа среща целувка, а може и друго.Ето тук ние губим тръпката и чистотата на любовта.Е доста се отплеснах дано не съм досадила.

Общи условия

Активация на акаунт