Отговори
# 465
Здравейтеее, тук смее Hug честити дни на тези, които пропуснах тези дни, на днешните същоЧ Да са здрави и послушни. вСички болни да оздравяват Naughty. Хепи Иве, как сте? АЗ пък снощи си изгорих ръката smile3518. ,,Прането,, е без коментар...по-по-най са нашите деца(и бебета и по-големи) Heart Eyes. дЕйзи, Йоан ака ли нормално? ПО повод неяденето му питам., уф, Росен ми е натиснал капс лок-а Mr. Green. Айде, чао засега, неадекватна съм да пиша, хубав ден на всички ЦУШ.

# 466
Ще се пробвам да се доредя днес за един пост.
Първо честито на вчерашните и днешните ни рожденици. Да растат здрави, щастливи, да слушкат и да радват всички. Весел празник   Hug  bouquet
Ятце, да ти е жив и здрав каката и все такава хубавица   bouquet
Дейзи, аз още нещо не съм в час. Ти спря ли да кърмиш ?! А коментарите наистина много дразнят. Това ми е най-обидно и на мен, че не възпитавам децата си  Twisted Evil
Пчеличке, има такива дни  Hug Един ден Пепи на една ръка разстояние се дранна в раклата и си посини бузата. Виждам, че пада, но нищо не мога да направя, като препарирана съм  ooooh! А от вчера е с три синки на челото    Crazy
За думичиките - нищо не казва, само -ней, тей и някви неразбрани. Не го виждам скоро да каже нещо.Брат му на година и половина направи изречение. На 1г.10 м. броеше до 10 на български и на английски  Crazy
Лена, успех пред властите  Hug
Ще се пробвам днес да запазя час за консултация, че пропуснахме една, че и изследвания още не сме правили, заради това време  ooooh!
Лек и слънчев ден  Hug

# 467
  • У дома... някъде
Честит празник на всички рожденници!Нека радват много мама и тати и да ги даряват всеки ден с усмивки и дяволии! Crazy Laughing

Тези дни не съм се отчитала,но каката е вече на градина след 1-месечно отсъствие и не мога да насмогна с чистенето,подреждането,разходките в това време. Peace
Малкия вече все по уверено прави крачки и дори навън на снега се справя,но само с една ръчичка че иначе ще е забил нос в леда.За говоренето казва само някои думички като "тата,мама,баба,айдя".Онзи ден се помъчих да го запозная с гърнето,но такъв рев му удари,че ще трябва да изчакам напролет лека полека да свиква.
Ятце,страхотна принцеса си имаш. HugХубава прическа си и спретнала,а моята Дария не издържа да я връзвам с такива ластичета,че много я скубя. Mr. Green

# 468
Здравейте, тука е едно мрачно... Crossing Arms а уж по-високиот вчера ги дават температурите, дано се покаже малко слънце после...аз отивам да купя сиренце и ще спретна едни сиренки на дребния, ама наминавам да видя кой се е отчел  и кой ще е на килимчето за мъмрене  Naughty

Честит рожден ден на днешните порастнали дечица  Hug

# 469
  • София

Дейзи  Hug

От вчера със закъснение честитя рождения ден на Никол, Даниела и Виктория newsm59
Да честитим и на днешните - Даная, Виктор, Диана, Михаил, Димитър и Слав  bdbaloni [/b]

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 17:32 от Reny31

# 470
Честито и на днешните рожденици!
Нека бъдат много здрави и весели деца!

При нас нищо интересно, Бобо е с подуто очо от вчера и така. Аз по принцип не се впечатлявам чак толкова, но просто ми дойде в повече четири пъти да се пребие ...  Tired

Хайде, хубав ден и ви чакам после тук с по едно коктейлче /може и алкохолно/  Mr. Green

# 471
Да взема да се разпиша преди Миленка да ме е смъмрила... Mr. Green И тука е едно мрачноооо....или по-скоро мъгливо....Опитва се отвреме на време да пробие слънчице....ама няма да е ...
Ние все още сме с темп....Снощи вдигна 38,8  #2gunfire Час след нурофена изобщо не беше мръднала newsm78 Сложих свещичка и заспа...Като лягах вече не беше топъл,явно че беше свалил....До ранните сутрини,не усещах да има темп ,ама като станахме пак имаше 38,5.... Сега няма...Ама вече записах час за педката за следобед ще се разходим да видим и тя какво ще каже...
Дейзи, за прощъпулника- по принцип трябва да тръгне след питката детето, ама нашия кривчо трябваше да го заведа аз... Съвсем изпровизирано го направихме и с баткото така...някак междудругото...
Кама, черпака хвана -да
Наде ,честито зъбче на Борянка... Честито и на Али и Дани...Белички и здравички да са и да излизат безпроблемно
Дейзи, дано започнете да ядете....И ние пак навлязохме в тази фаза.... ooooh! Голяма борба е....
За цикъла не се притеснявай...нали още кърмиш....нормално е...
Гале, много неприятно...И аз наскоро се бях залепила на една стопена дръжка.... ooooh!
Ятзе, голяма кукла е каката.  Heart Eyes
Лори, сигурна съм че ще са ви наред изследванията... Hug
Миленка, то по нашия край прощъпулника изобщо не е традиция...Тук както казах вече, се раздават питки- малка за първите самостоятелни крачки и голяма- като почне да се пуска да ходи повече.Прощъпулника си го правех по мое усмотрение.... Mr. Green
Пчеличке, не си го слагай толкова....Има такива черни дни...И на мен ми се е случвало. Баткото даже от пейка се стовари като беше на 1г 4-5м. Така се стовари в краката ми(а бях през цялото време до него), и така се прекатури,че реших че си е счупил врата...Първите 10-15сек стоях като препарирана и не можех да мръдна...Детето се изплаши повече от моята реакция,отколкото от падането...Е,не че нямаше ожулен нос и чело.... Whistling ...Пък мъжете да не знаят много...Остави го цял ден с щъкащо дете и ще си промени бързо,бързо мнението....

Оффф, сигурно пропускам някой, но моля за извинение...Трябва да се оправям да излизаме...

И Честито на днешните Рожденници. Бъдете здрави и много щастливи мили деца!

Честито и на празнувалите през изминалите дни....

# 472
Мерките на Али: 9.940 кг., висока е 77 см., обиколка на глава 46 см., обиколка гърди 48 см. Grinning

Това все едно аз съм го писала, ама с малки разлики  Laughing - килограми - 10.020 (ама с памперса и блузката), а вкъщи аз я измерих гола 9.900, височина 77 см, обиколка на главата 45 см, обиколка на гърдите (но с блузката) 49 см

биха ни ваксина вчера, днес Ради е с температура и незнам дали е от ваксината или от зъби  Rolling Eyes
Скрит текст:
писна ми от неяснота дали сме болни, дали не сме, дали ще имаме зъби скоро ....

# 473
  • София
Ха! Странна работа! Али е доста по-пълничка....! Laughing Ради е мадама в сравнение! Wink Дано са зъбки! Peace
Супер снимки видях! Hug Но на Ятце не ги виждам нещо...!! Rolling Eyes
Само дойдох да кажа здрасти, че досега четох, но не успях да пиша, а трябва да бягам, защото имам среща със стар приятел от рокендрол годините ми и мнооого се вънувам!! Sunglasses Не сме се виждали от 1990 някъде...! А сега се е върнал в БГ с детенцето си (на 2г.)!! Тогава бяхме почти деца....
После ще пиша пак! Peace

# 474
пак се включвам неподготвена  Embarassed ама имам спешен въпрос, с какви термометри мерите температурата на децата?
аз имам електронен някакъв за 15 - 20 лв, ама не мери правилно и си карам с живачния, само че диването не дава да и го държа по 5 мин и се налага да меря температурата само когато спи. През останалото време действам по пипане и инстинкт ......

# 475
Бобчо, аз меря с живачния....Залъгвам го с клипчета или му давам нещо забранено да си играе...

# 476
И аз меря с живачния, ама е зоррр  ooooh! Двамата с баща му трявбва да действаме, единия се прави на маймуна, другия държи ръката с термометъра  Whistling

Днеска времето ич не ме макефи, ама си поизлязохме де, утре за повече, имам въпрос към ходещите крачета - докога ше крачи с ръцете встрани кат неваляшка  newsm78

# 477
  • У дома... някъде
Бобчо,меря с дигитален термометър с мек накрайник.Живачния отдавна е в боклука и никога не меря температурата в спящо положение.Все пак тогава детето е затоплено и не е реална.Давам нещо,което по принцип не му позволявам да пипа и на ръчички го нося из стаята,за да седи мирен. Hug
Амидалке,ще ходи така докато мине още 2-3 месеца да се усъвършенства с пазенето на равновесие. PeaceНай се отпускат децата като ходят на равна площадка,примерно навън.Аз извеждах Дария като прохождаше в игрището на училището до нас и тогава определено се отпусна детето,че чак тичаше след батковците и каките. Laughing

# 478
  • област Варна
Термометър имам живачен, дигитален за 5 лв. и инфрачервен за 50 лв. Главно меря с дигиталния. При съмнение меря и с трите  Joy
amidala13 Соня ходи като зомби с ръцете напред и вика Ухухух (като маймунка).

# 479
Набързо....
Днес след почти 3 часа и почти 100лв. в Токуда, резултатът е - бронхиолит, и пак на Вентолин и един куп други неща..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт