, но нищо им няма ,малко на въздух.Честит рожден ден на всички бебчета.И честит празник на всички родители

Много усмивки от нас с Плами
, но нищо им няма ,малко на въздух.
Мисля, че не е вирус, засега само носът ми тече, но затова пък доволно
Много се кефя как го учиш синеокия сладур да спи и яде, кефя се, че си решителна и твърда и ти казвам да не се измъчваш за нещата за които се измъчваш. Бебета се гледат по различен начин, възпитават се по различен начин, всичко си е до родител и бебе. Ясно е, че щом си задаваш въпроси си добър родител. Лошите родители затова са лоши, защото не се сещат да се замислят.
, та четох, че моето се квалифицира като бейби блус и че е много често срещано. Депресия е, когато продължи повече от 5-6 месеца и е наистина опасно състояние, което трябва да се лекува. Не е задължително да се прояви след раждането, може и след 1 година да се прояви...дай боже никому!

... Дано да ни се размине тая гадост 

):
Мога после да кача още снимки, но за да не спамя тук, ще ги добавя в сайта с общите снимки! 
Бях поканила само две други деца и се уплашиха, че Дария е носител на Варицела и не дойдоха... Ние познаваме много малко деца на сходна възраст, сигурно заради моята възраст, а и изпозаминалите ми по чужбина приятели и яприятелки....! 
Никога няма да съм най-съвестна или отзивчива или редовна, но най-възрастна - това ще съумея да бъда (нали...?)! 

Много весел е бил рождения ден на