Отговори
# 75
ДОБРЮТРООООО Hug

Бобче, аз съм тука, знаеш, ама пусто неделята ми е еинственият ден, в който мога да се сбера и да свърша нещо у дома, докато малкият и татко му се гледат, че цяла седмица ние се гледаме и едвам по малко посвършвам по нещичко докат спи...Вечерта мислех да седна да ви нагледам, ама както сме се приспивали и аз съм заспала  Blush Mr. Green

Прекрасни снимчици на прекрасни дечица си имаме пак  Heart Eyes Спайдърменчо много сладък, а как мисличко наистина се гушкат с Венци  Crazy

Агииии - прекрасна малка принцеска си имаш,колко е накипрена само  Heart Eyes Hug

# 76
Днес рожден ден има едно слънчево детенце на една слънчевча мама - Тони  Hug Да са ни живи и здрави двамата сладурковци засмяни, Крисчето да радва много мама и татии да им носи много много положителни емиции винаги  Hug Hug Hug

и за хубавата мама  Hug

# 77
Честито и на Габето на Деси  Hug

# 78
Тука сме, живи сме ....
Явно позабравила еуфорията окол празниците, може би тази сбирка бе първата ми голяма след повече от година у дома, организирана и подготвена почти изцяло от мен и направо бях пред срив ...
Но,  да не ви се оплаквам, всичко мина добре - и в събота у дома и вчера в детския клуб - Явор издържа. Е, естествено имаше хър-мър, имаше носене от баби и дядовци, поразглези се, но ще се превъзпитаваме сега, какво да се прави. Та след 10 дена и ние успяхме да си направим празника, най-накрая и ето и обещаното"пране":

Ето у дома, цялото семейство ...

А тук е в клуба ...

Вчера не съм пропуснала никой, защото сме нямали рожденици, но за днес ще честитя - Крис, Габриел, Влади и Георги, все напети имена за добри деца! Честит празник на тях и техните родители, да са здрави, весели, засмени, будни и щастливи деца! Хубав празник!

Аги, не че нещо, но на снимката въобще не изглеждаш да си най-възрастна, недей така момиче! Не е важното какво ти пише в ЕГН-то, важното е на колко се чувстваш! А Али е истинска принцеса, с одеждите, с венчето - един път!
Лили, и аз скърбя за Уитни, нелепо е така да си отиват тези звезди, истински артисти! Такива скоро няма да изгреят на небосклона!!! Поклон!

# 79
И още нещо...

Честит Рожден Ден и на нашето Миме! Да ни е все така борбена, засмяна и много щастлива!

# 80
  • У дома... някъде
Днес моето момченце става на цяла една годинка!Почерпете се за негово здраве!
Ето го на 3 часа бебе

и сега на 1 годинка

А това е другата торта

# 81
  • У дома... някъде
Честит първи рожден ден и на астралните ни близначета!Нека бъдат много здрави и игриви!  bouquet  bouquet  bouquet

# 82
Честито и на Владко-сладко, зло да го забрави/както аз  Blush/   Hug

# 83
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДКО, КРИС, ГАБРИЕЛ И ГЕОРГИ!!! Hug Да са живи и здрави, силни и добри и мноооого засмени! Да радват света със себе си и всичко , което правят и да постигнат велики неща!! Весело прекарване и много подаръци!!

Честит прекрасен ден и на милите мами!!!! Желая ви много хубави преживявания днес и един незабравим празник!! Hug

# 84
  • София
jatze, страхотни снимки! Направо ви завидях - колко сте весели и спокойни и любящи всичките! Grinning Мноооого мило! И тортите....!! Peace
Аз винаги съм ужасно напрегната на празници.... Не мога направо да се насладя и всичко после е отминало - докато се усетя....! ooooh!
Вие всичките имате прекрасни семейства и снимките излъчват щастие и радост! Браво на всички!! Hug
Валерия, прекрасни снимки!! Децата са ти божествени!! Hug

Аги, не че нещо, но на снимката въобще не изглеждаш да си най-възрастна, недей така момиче! Не е важното какво ти пише в ЕГН-то, важното е на колко се чувстваш! А Али е истинска принцеса, с одеждите, с венчето - един път!
Лили, и аз скърбя за Уитни, нелепо е така да си отиват тези звезди, истински артисти! Такива скоро няма да изгреят на небосклона!!! Поклон!
Мноооого благодаря на всички за милите думи!!! Peace
По повод Уитни Хюстън - наистина е много тъжно....! Нещо напоследък няма много достойни заместници на умиращите звезди.... Sad
За възрастта ми - просто е факт (с който се гордея Wink). Иначе знам, че съм непоправим пубер, така че няма опасност да остарея отвътре... Laughing Като 1 парче на Брайън Адамс - на 18, а един ден ще карам 55тата - "someday I'll be 18 goin' on 55! - 18 til I die").
Поздрав за неостаряващите и за феновете на Б. Адамс Wink:

http://www.youtube.com/watch?v=Fl7E2MXSXlY

# 85
  • София
Ооооо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МИМИ!!!! Да си жива и здрава и мноооого много щастлива! Да бъдеш винаги обградена с обич, внимание и много приятели и да се радваш на прекрасно семейство!! Hug Весел вълшебен ден и супер купон!!

# 86
Честит първи рожден ден на Крис, Влади, Габриел и Георги! Да са здрави и много щастливи деца!

А на мамите пожелавам да са все така усмихнати и много, много щастливи!

Много ме развълнуваха снимките, поста на Зелда (напълно те разбирам и се радвам, че сподели!!!), поста на Пчеличката и после размислите на Агилея! И всички снимки на малки бебенца и след това порастнали момиченца и момченца; дечицата на Ади; семейството на Ятце!!! Всички сте толкова мили, красиви и добри! И толкова е хубаво, че можем да споделяме тези радостни, а и много тъжни моменти и да получаваме разбиране, подкрепа и просто радост от споделянето.

Ами това е за сега. И малко да си похваля гарджето, че вече знае нос, очи, глава и крачета и ги показва на себе си и нс куклата:)))

# 87
Честит рожден ден на Мимето! Миме, пожелавам ти да си най- щастлива и любима майка и жена! Много пролетно настроение!

Агилея, много хубаво си го казала за възрастта. Моят дух, че и  акъл на повече от 18 едва ли ще стане, но това май само ние двете ще си го разберем. Защото момичетата в темата са млади и още не им е на главата тоз житейски проблем.
Иначе Уитни Хюстън много си я обичам и харесвам, жалко че си отиде толкова млада! Поклон! 

# 88
А пък вие двечките "бабички" сте ми най-любими и винаги много ме зареждат постовете ви така да знаете  Mr. Green Heart Eyes Hug Дай боже всекиму такъв дух и излъчване - Иве, Илиянка  - много сте си гот Simple Smile

# 89
Честит първи рожден ден на Крис, Влади, Габриел и Георги!Бъдете здрави и много обичани!!!!!!!!!!
Честито и на техните горди майчета,както и на Мими,да мине да почерпи-бъди здрава,щастлива и обичана от двамата мъже до теб!!!

Момичета направили сте хубави торти,но нищо не струват пред прането ви Hugстрахотни деца и семейства,бъдете много щастливи!!!
ние сме добре,гледкаме се,всряда сме на консултация,и сега разбирам че имаме ваксина,като последния път момичето което издава болничните ми каза на 13- месец,защо так ас е получило незнам newsm78и аз да просна малко по никое време да видите как заспиваме като писах -върху висока възглавничка Peace

Общи условия

Активация на акаунт