Отговори
# 90
Янче, и на 12 и на 13 имало/и мене ме изненадаха, правиха ни едната след месец следващата  Peace/

# 91
Честит Рожден ден на днешните рожденници и по специално на Влади, на Габи и на Криско
Нека радват мамите си със своите постижения,, да вървят само напред и нагоре, да са живи и здрави и отвреме на време леко палави!!!  Hug
А за мамите

Как хубаво Дани е легнала на възглавничката  Heart Eyes , Ради ляга по същият начин на нашите и не иска да заспива на нейните възглавнички, освен ако не съм и натрупала поне 2-3 броя Simple Smile

Мими, честит Рожден Ден , !!! Жива и здрава и влез и тука да почерпиш  Peace

# 92
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДКО, КРИС, ГАБРИЕЛ И ГЕОРГИ!!!

Честито и на мамите!   bouquet

честит рожден ден на Мими!

Лена, смесвам 30 сок и 70 вода, докато не изпие всичко, не спира.

Сигурно се чудите как съм тук - ами болна съм.  Sad
Ринит ли е, отит ли е.
При нас е безбожен студ -13, писна ми от това време. И детето май простудихме, че то пък не може и само вътре.

И пръцко снощи беше с 38. 5, но от зъбе. Отнесе един дефалган, ама през ноща пак много пи, е, поне имаше причина.

Много хубави снимки, торти, дечица  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 12:06 от Тодорина

# 93
Здравейте момичета,повечето може и да сте ни забравили,отдавна не съм се появявала тук.Минавам набързо да почерпя и тук за първия рожден ден на моето момченце Габриел.
Честит рожден ден и на астралните ни близначета-Крис,Георги и Влади,да растат живи,здрави и засмяни и да радват мама и тати.

# 94
  • София
Честит рожден ден на Габриел, Крис, Георги и Влади   happy bd

# 95
  • София
Ооооооо, Дани е толкова сладичка как си заспива....! Hug Милата!

amidala13, благодаря, благодаря! bowuu А по повод бабите, наскоро разправях на поредния някой, че както няма повече да раждам, а толкова обичам новородени бебенца (и снимките на Ан Гедес!), ще чакам с нетърпение да стана баба и да гледам бебета-внучета! А сестра ми се смее, че е далеееече далече този момент и колко е странно, че това малко същество, излязло от теб ще създаде друго малко същество, по някакъв начин свързано с теб самия.... Е, дано имам късмет да съм жива и здрава да стана баба и да мога да помагам, де! Laughing (Но да си призная, още повече си мечтая да съм пенсионер, за да пътуваме из страната и по чужбина с мъжа ми и да се правим на градинари и да живеем на някое село - ако има къща там, де, и да гледаме кучета и други неща и т.н.! Wink)

A сега да ви се похваля, че след 1 седмица на детска градина, Дария пак е болна - с 40* температура (към обяд)!! Почнало през нощта към 3 ч. с 39 и нещо, и дори не съм разбрала, защото аз спя с Али в спалнята, а мъжа ми в хола с бейбифон (така всеки се буди само колкото пъти го буди 1то дете, а не сбора от двете Wink) и той й е дал Нурофен и е духал носове и така.... Още не се знае дали е Варицелата - няма пъпки... Но пък този грип с температурата уж го изкара преди това... Вече незнам! ooooh! Дали може да я повтори...? Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 14:11 от agileya

# 96
  • София
Здравейте и от мен! Честито на днешните рожденици! Да бъдат живи и здрави, весели и засмени!!!!

За снимките сега ще се опитам от фейсбук да постна тука, че мъжа ми е спрял Д-то на компа, защото прави номера и за да не ни заминат всички снимки временно е спрян. Вчера забравих да кажа, че на РД направихме и прощапулника и Явор си хвана елка и фотоапарат  Crazy

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/180981_1881 … 852_1853859_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/398392_3357 … _1410211254_n.jpg

Слагам ги като връзка, защото са огромни, а нямам време да намалявам!

# 97

Честит рожден ден на Криско, Владко, Габриел  Heart Eyes И разбира се честит празник на майките им!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много хубави снимки сте проснали и аз ги гледам и искам още хайде хайде!!!
Браво на Явор за избора  Grinning
Честит рожден ден и на Мими!  Hug
Бягам сега да приспивам. Болна съм и снощи докато пак се носехме към 2 часа с наследника ми ми се стори, че и той ми хърка и ми идваше да се гръмна. Но пък днес не се виждат сополи при него  Praynig Друго се кефя, че за първи път от Балканската съм нито бременна, нито кърмя и мога да си пия и малко от тежката артилерия лекарства, не само евкалипт и лайка и витаминчета Simple Smile
Цунки, после може пак да попиша  Hug

# 98
  • София
И аз като hey_ya ...! Какво съвпадение.... Ха-ха-ха! Laughing
Досега качвах снимки във ФБ, защото са много и не мога да си играя да намалявам, а и да не препълня тук (не стига, че само пиша и заемам и така куп пространство....! Laughing)
Ето това е РД на Али:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3339039801806.162055.14 … 979493&type=3

(Но е видимо само за "Приятели" във ФБ.)

П.П.  Бързо оздравяване на Зелда! И на Литъл Ийвил! И на всички други болни! (Кога свършва епидемията... знае ли някой...?)

# 99
  • Mostly in my mind
Честито на всички рожденници . Да са живи и здравички.   bouquet Hug

Коя е Ani PamukovaEmbarassed Леле, каква торта е направила.  Shocked Браво, страхотна си   bouquet

момичета, да ви питам за прощъпулника, че аз в сряда ще правя - освен питката , има ли нещо друго задължително , което трябва да се сложи на масата? newsm78

# 100
Честит рожден ден на Криско, Владко и Габко!
Желая им много здраве, весели игри и късмет в живота!

Ние пак сме на гости, да поразпуснем след активно двудневно празнуване!  Peace
Бобчо вече си разцъква самичък из хола, вчера направих едно клипче, но глупавия телефон не дава да качвам на компютъра с кабела, а пък любезните комшии с безжичния ги няма и така. Много съм им сърдита вече, омръзна ми от тях.  Mr. Green

И да ви покажа една красота, на която се натъкнах днес:

Да си пожелаем скоро и ние да го видим на живо!  Wink

# 101
ЕХ, Дубай .... мечти ....
Илияна, кефа ти се на духа, пък и сме от една порода - Само рок енд рол!!!
Чувала съм, че грипа повтаря, но не изключвай и варицелата, колко дни минаха от контакт и?! Днес гледах на моята Александра белезите, които и останаха от 3 пъпки на лицето, но така е по-чаровна ...
Днес се възползвах от свеки, та излизах с каката само - водих я на зъболекар да и извадят едно млечно зъбче, че я "тормози", после малко шопинг .... Друго си е човек да поизлезе ...
Мисля утре и Явор малко на разходка, но ще трябва май с шейната ....

# 102
Аз досега се опитвах да приспивам, наследника уж беше заспал, ама като тръгнах да излизам се ококори и рипна и се захили... Tired После още половин  час мъки и резултата - метнала съм го в кошарата му, той си играе, а аз му се сърдя  Crossing Arms Като го гледам му дреме на пуловера де... Whistling

Лолитка, Ани е една мама, с която сме си писали на лични, много миличка, живее в Брюксел, знае всички, чете всяка темичка, но не мога да я накарам да се присъедини към нас тук, когато сама е готова, няма да я насилвам  Hug Страхотна торта нали, лично я помолих да ни я покаже на всички, за да и се подарваме  Heart Eyes

Пчеличке, преди гледах снимка от РД-то на Бобо и си се хилех - ми то завалийчето кат наш Ванко - все си е с лигавчето, ми то иначе няма спасение, аз кат го махна за някой фотос и веднага налигавим блузака  ooooh! Mr. Green

# 103
Да не си помислите,че съм забегнала....не!
Не съм чела назад,затова минавам да честитя и по -късно по темите.Мернах само въпроса на Лолитка:Питката е най-важна,друго аз поне не знам да се слага.

Честит рожден ден на сладурите КРИС,ГАБКО,ВЛАДИ и ГЕОРГИ!Да растат здрави,щастливи и умни деца,да изживеят едно безгрижно детство изпълнено с много игри и лудории!

Честит празник на техните майчета  Hug

# 104
Пчеличке, вчера забравих да ви честитя ходенето  Hug Все смело да крачи  Heart Eyes Това Дубайското от вчера ли е, заради Уитни? Хареса ми Simple Smile пък в Дубай изобщо не е много яко да се живее, както изглежда-има много гета, строежи, задръствания, бедни хора, супер жега и почти никаква растителност, култура или дори кафене, което да не е в Мол. Иначе за пиене и купон е супер
Теди все забравям да ти кажа на моята приятелка първата госпожица пиеше към 2-3 литра на денонощие и хората даже я заведоха да я изследват за диабет. Нищо му нямаше на детето, само се отказа към 1.5 година да пие толкова и почна да си спи по цяла нощ. Заради нея и на Симо съм му дала макс. срок още 6 месеца да ми се караконджи и после луд ще го правя, ако не спи  Twisted Evil
Амидала приспивах го половин час моя преди малко и той спа 20 минути след това   Close

Общи условия

Активация на акаунт