Отговори
# 645
Аз пък го искам Стетъм вий кат не щете  Mr. Green

Агилейка, как кой Владо Карамазов. И той не е за изхвърляне  Sunglasses
Иначе герданчето е изцяло допряно до кожата, четох, че така трябва да е, но все още ефект при нас няма.

Момичета не ни мислете със спането, аз само си мрънкам, иначе съм пробвала всичко за 1година, само още не съм стигнала до онзи сироп Киетюд, но питах двама лекари и казаха, че по-добре не.
И в кошарата и на спалнята пак си се буди и това е, явно е темперамент. А да я приспя рано към 20.00 е просто абсолютна мисия невъзможна, никой не може да приспи това дете, когато не му се спи. Най-ранното заспиване е към 21.30, но до 00.00 има няколко будения.

# 646
  • София
Пробвай да не спи следобяд тогава... Или пък го изтощи със деца, разходки, гости и после дъъъъълга баня във вана с играчки и още купон (да се доизмори) и после релаксиращ масаж с олио и тогава в леглото в 7:55 с бутилка топло мляко полутъмно и с лека приспивна музичка...! Peace
А този Владо наистина не го знам... Embarassed Много съм зле с общата култура...! ooooh! Стейтъм е готин, но аз ги харесвам някои ей така като пичове и съм фен, а други са ми секси (малко са).  Wink

# 647
Абе вие сте исписали света, докато водих Машинка на разходка да походка Joy
После ще ви дочитам,амам многоооооооооооо ми е кеф че сте писали Hug

# 648
  • София
А този харесвате ли го? Wink

# 649
  • област Варна
Айде да не остана и аз назад. На мъжа ми съм казала, че тоя ако ми падне, няма да му простя.

# 650
Това с приспиването рано е верую номер едно на всички американски сайтове за проблем с бебешкото спане и доколкото са ми казвали приятелки с деца в Щатите и педиатрите там го подкрепят.
Случвало се е доста пъти Симо да прескочи обеден сън и аз с радост съм го слагала рано да спи и резултатът винаги е бил, че се наспива до към 2 и после се почва игра до 5  Rolling Eyes А, ако нарочно го уморявам става по-зле, по-трудно заспива уморен  Tired
Владо не е ли гейшик, така разправят по булевардната преса  Joy То не пречи да е секси де и на мен ми харесва  Sunglasses И Деймиън ми е слабост, още като беше в Изгубени, нищо, че го утрепаха още първия сезон  Laughing Този другия с дългата коса не го разпознах  Blush
Мъже, плажове и планини...само така, момичета! Heart Eyes

# 651
  • У дома... някъде
Хелоууу!Тук съм,чета ви,ама нещо ми е тъпо.....
Джейсъна не си го давам  PeaceОтдавна съм го  Peace"наплюла" за себе си.Владо не ме блазни,ама никак.
И да питам нещо-ходихте ли или кога мислите да ходите на гинекологичен преглед след раждането?Аз все още не съм,но тези дни ще гледам да се добера до там,че мина цяла 1 година. Confused

# 652
пак аз Blush Гинекологичен преглед веднъж на 8мия ден като ми махаха конците, после пак след 1 месец, после бях, не помня кога, за цитонамазка и ме върнаха, че трябвало 3 месеца след спирането на кърменето. Сега Април трябва да станат въпросните 3 месеца и се изтрелвам за цито и за мамограф. Това ме подсеща да се оплача от гърдите ми- много по-малки са от преди да забременея, ужасно меки и увиснали Sick

# 653
Оф, аз чак сега се сетих, кой беше питал за магазин, в който мелят месо - Фантастико!  Peace

# 654
  • София
Гледам мъже сте поствали....ама много моля не ми късайте сърцето...
Че нашия тати от есента го няма ииииии няма да издържа на такива гледки  hahaha
Иначе Бенджи не се лъжи с ранното лягане- Криско заспива 19.30-20 часа и в 2 посреднощ е наспан и ела да видиш, мамосване на висок глас, ставане хвърляне на биберон по земята- абе пълна програма....
И пробвах по малко вечеря да му давам и с по15 мин да го слагам по-късно да спи- не става и не става... Човека иска рано да ляга и мрънкоти много (има и хубави страни това: цяяяла вечер е моя  bowuu и имам време за почти всичко). Нооо ме побърква НЕспането и после ранното ставане за мялко и гърне и после за работа......
Чудя се и мая и разпитвам тук-там и всеки вика ще мине тоя период, ама аз нещо нямам сила да чакам...Не ми тежи ранното ставане (защото обичам), а безкрайното нощно ставане.
Поздрави от нас с Криси. Heart Eyes

# 655
Пак съм аз,но днес ми се пише нещо Thinkingаз ходих 3-4 месеца след раждането на преглед,но точно тия дни се каних пак да отида,еми то в тоя студ никъде не ми се ходи,аз имам и хемороид още от бремеността,ако някой се е преборил с тая гад да свирка,камък във бъбрека,нещо и със слуха не съм наред,един кариес,а бе оле мале е тя при мен,но ще се оправим Peaceа за  гърдите не ми се говори,същите са каквито Зелда ги описва,толкова е подтискащо,но ММ казва,че не искал силикон да мачка hahahaза приспиването да кажа,че и ние сме от късно заспиващите,ако всичко е натред заспиваме в 23 часа,рядко по-рано,като заспи към 20-21 се събужда към 23 и не питайте после до кога и сега съм се примирила,затова пък сутрин едва се надига към 9-10 часа  Peace
и аз не го познавам тоя с дългата коса,аз и друг път съм казвала ,но това е моя любимец

agileya -не се шашкай отпризовете,те не те задължават с нищо,и не дей да пишеш по-неглиже,всички те четем с удоволствие,на мен например ми допада това,че храниш децата си под час и на маса,много от малка уважавам това мероприятие,макар сега за себе си да не го спазвам,тъпча се с какво ли не и по всяко време #2gunfire

# 656
ееехххее много мъже....

не можах да Ви прочета  Hug но довечера

Бендж-за спането...Боян си ляга в 12часа-до скоро беше в 23.00, ама вече и това ми е като блян... Не се тормози  Hug ще им мине. Моят съвет е щом Точето притвори очи на обяд, хоп и ти до нея се простираш и дремваш яко-иначе няма да издържиш и само се измъчваш  Hug Поне аз така правя, опитвах да го будя в 6 часа, но пък как да стана, като съм си легнала в 4  hahaha Но пък Вие ставате в 6  Hug Целувки от нас и най-после да се наспите, като бели хора...

Някой може да пусне Джерард  Blush

Аз да Ви го пусна, че да не го пък изпусна  Wink
От мен Джери

# 657
  • в кукувиче гнездо
Този с дългата коса на снимката е Васо Гюров.. Навремето пееше с Милена, Ревю, абе страхотен е....

# 658
Привет!
Сега разбрах защо ми допада групичката ни- защото имаме сходен вкус  за мъже!

Честит Първи Рожден Ден на Наско! Да е много здрав и все така чаровен!

За съня съм сигурна, че рутини и ритуали действат само при деца, които така или иначе не биха имали проблем със заспиване и продължителен сън. За мен дечица като Красунка няма как да ги накараш да заобичат съня. Със сигурност е много изтощително, но е риск на професията. Дано и Криско спре да се буди през нощта.
Аги, много правилно си разбрала, че САЩ въобще не е социална държава. Има безброй федерални и щатски програми за социални помощи, но за да ги получаваш, значи доходите ти са много недостатъчни за каквото и да било. Има една програма WIC, която уж е за всички деца, но и тя си има максимален праг на доходи за семейството, но това го разбрахме едва след като проверих за условията. Та и такава помощ не получаваме. А и настройката към хора на социални помощи е много негативна. Ужасна дори. Чувала съм отвратително определения по адрес на хора, получаващи помощи продължително време. Тук доходите определят къде живееш, което пък определя къде учат децата ти, какво е нивото на престъпност и т.н. и разликите между различните класи е просто фрапираща.  

На преглед не съм ходила скоро. Не съм стигнала до този момент. Последно бях на цялостен преглед септември.

# 659
Честит Рожден Ден и на последния февруарски рожденик! Да е много безгрижен, здрав и щастлив малкия голям Наско Simple Smile newsm38
Гледам, че обсъждате спането - Бенджи все едно нас си описала - и ние преди 9.30 -10.00 не заспиваме, колкото и танци и разходки да сме правили преди това. Малката си има собствен режим - като и се спи затваря очите и даже и в ръцете ми може да заспи - понякога сънят я заварва в невероятни пози - например седнала / превита на две и главичката клюмнала на крачетата; а ако не и се спи - каквото и да правим не помага и се изнервя - така се вкопчва в мен, че не два пъти ми увисва за блузата като се навеждам да я оставям в леглото й. Татко й вика, че трябва да й правим по-силен коктейл вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт