Отговори
# 660
  • София
Честит рожден ден на Наско    bdbaloni

# 661
Много, ама много мразя да пиша и да натисна нещо и да се затрие всичко, ама мнооого мразя  #2gunfire

Та виках няколо мъжлета как повдигнаха духа а  Wink Добре, че Марулката разконспирира дългокосия Джо  hahaha, ама и кат го разконспирира на мен нищо не ми говори  Peace Blush

За спането - аз от една година си мечтая за една хубава спяща нощ, малкият единствено първият ден като ни изписаха от родилното спа като пън, ама ние с баща му пък не мигнахме - аз чаках да се събуди за ядне, страхувахмке се да не се задуши, абе може да си представите каква картинка сме били  baby_neutral hahahaОбаче неспящи мами споко, и на нащата улица ще изгрее слънцето някой ден, няма да се плашите  Hug

# 662
Лелееее, едвам ви изчетох  ooooh!
Ама не се оплаквам, де  Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И БЕЗГРИЖЕН  newsm59 nbirthday newsm67

Бобчо много съжалявам за приятелката ти. Надявам се да превъзмогне загубата и да продължи смело напред, и много скоро ѝ пожелавам да будува над най-здравото и прекрасно бебче  Hug
Кама  Hug ти си отговорила на Зелда вместо мен колко асоциален е моя момък  Heart Eyes ама срещичката пак си беше супер и много ще се радвам да се обадите отново като идвате насам  Hug А за пълзенето  hahaha голям е смешко  Joy при нас нещата се случиха наобратно и предпочита да се придвижва ходейки, но пък си пълзи с кеф и се хили като репичка  Party Аз не ви се похвалих, че с татко си Йоани придобива невероятна смелост и вече няколко пъти успешно се пуска сам да ходи, но аз още не съм имала честта да го видя  Confused На мен само ми виси на крачолите и протяга миличко ръчичка да го хвана  Rolling Eyes
Ади пиши в четвъртък как са резултатите от урината  Naughty дано намерите причината и бързо да се излекувате  Hug
Катерица много сладка твоята кукла  Heart Eyes и аз се присъединявам към призива да пишеш как се адаптира малката сладурка към яслата  Peace а това сиропче много ме заитригува. утре ще питам нашата педи, макар че съм убедена, че ще ми забрани изрично да давам каквото и да е било  Confused В тази връзка да кажа, че според мен този Апетон има невероятен ефект  Peace
Тони радвам, че са те успокоили за Крис  Hug аз бях споделяла преди, че и Йоан ми криви едното краче навътре и това особено много си личеше с пантофките, които носеше. На босо не го прави, но все още си имам едно наум и го наблюдавам.
Амидалка да цункаш Ванката от мен на челцето   love001
Агилея много се изкефих на "стоунфейса"  hahaha ама то и ние сме така ако има някой непознат наоколо  Rolling Eyes аз спрях вече да се измъчвам за разни подобни нещица и сама си се успокоявам, че всичко е период... виждам как всеки ден се променя мъника и вече изобщо не се къхаря говори ли, пълзи ли, ходи ли... на всяко нещо ще му дойде времето... само когато не яде се притеснявам.
Това ме подсеща и за темичката, която се подхванали за спането. Със сигурност всяко детенце е различно и няма универсално приложимо правило за непробудна нощ  Confused  При нас имаше един ужасен период, за който неведнъж съм мрънкала тук, когато не можеше с часове да се отпусне да заспи. Тогава заспиваше късно и за себе си бях убедена, че не е хубаво. Винаги съм вярвала, че дори и за възрастните ранното лягане е най-здравословно и пълноценно  Peace Постепенно този период отмина и аз започнах да нагласям така режима, че по-рано да ляга. В началото признавам имаше 3-4 вечери, в които се будеше в ранните сутрешни часове уж наспан и готов за игра, но пък до час умаляваше и заспиваше. И това мина и сега поне не ми се буди за игра. На нас много ни влияе дали е ял достатъчно през деня. Ако не си е задоволил нуждите от храна се буди безброй пъти да суче и съответно заспива преди да се е наял и влизаме в един порочен кръг. Отделно пък това води до абсолютно отказване на храна следващия ден, защото цяла нощ ми е висял на цицата  ooooh! ама това е друга тема... Другото, което ми прави впечатление е, че всеки ден при нас се различава с различна нужда от сън. Има дни, които спи по 3-4 часа на ден, други в които и половин час му стига. Това също ни влияе на нощния сън. Как е облечен и градусите в стаята също имат значение при нас  ooooh! изобщо факторите са много и в момента глупаво се опитвам да ги обобщя... След всяка безсънна нощ се сещам за Бенджи, Зелда и Хей-я, и направо им се чудя как издържат психически и физически  Tired още малко майчета... сигурна съм, че много скоро ще премине този период и ще се радвате на спокойно спинкащи дечица  Hug
Сега се чудя дали да продължа да издевателствам над желаещите да ме прочетат  Thinking Joy
Много готини мъже сте простнали  Heart Eyes замислихте ме кой бих ви постнала аз... и първата ми мисъл беше за мистър Дарси, но не някой негов екранен образ, а моята представа за него  hahaha голяма съм любовчийка, а  Wink
А на малките и големи пакости на мъниците искрено се забавлявам  Grinning сладури са ни големи и още по-забавни ще стават  Party
Пак се олях, а трябва да отварям и фейса да си видя снимчицата със Сашето  Party
Лекинка и мекинка на всички  Hug

# 663
Пльоскам кафето и бягам....

Вчера сте изписали света, супер се радвам,ама не можах да ви прочета....после...  Laughing

# 664
добро утро
влизам да се похваля само, после ще ви чета
Wink
 от вчера ради ходи  bowuu
https://www.facebook.com/photo.php?v=2403167097730

# 665
Добрутру! Аз да сложа и по една сладка към кафето, а?

Тая нощ мога да се похваля, че Бела е спала непробудно - легна в 23.00 и стана в 8.00. Дори не се събуди да яде  Simple Smile

Да кажа че утре ще има парииии, за съжаление за последно. После ще е мъка, мъка....

# 666
Добрютро и от нас  Hug

Честито крачета на Ради  Hug Ние в неделя ще правим питката  Crazy

Тук е един сняггг  ooooh! А трябва да се ходи за мартенички  Thinking Айде до после  Heart Eyes

# 667
  • област Варна
Добро утро... то добър ден де, ние сме на крак от 6:30.
На преглед ходих края на октомври и цитонамазка си правих. Гинеколожката ми каза, че трябва да са минали поне два цикъла.
Да Ви похваля моята мома каква е "подредена". На малкия й скрин има един плот, който се издърпва и там са наредени няколко памперса, мокри кърпички, биберони и такива неща за ежедневна употреба. Значи отива издърпва си го, почва да вади работи от там и си ги подрежда на един стол.
Бобчо, честити Ви ходещи крачета. Много ти е хубава куклата.
За съжаление свърши времето да си стоим вкъщи и да ни плащат  Laughing Нищо, след две три години пак евентуално.

# 668
Ехой  Hug

Мерси за кафенцето и бискитките Crazy Днес няма рожденици, защо ли  newsm78  hahaha Хайде като за високосен ПОСЛЕДЕН ден на февруари му е позволено да вали сняг, ама наистина за ПОСЛЕДНО да е  smile3515
Браво на Соня, че е такава подредена  Hug Heart Eyes И браво на Ради за ходенето, все напред и все смело да крачи!  Hug Hug И на Йоани май тихичко трябва да честитим ходещи крачета, хайде по-смело да се пуска  Hug
Дейзи Мистър Дарси!  smile3544 Обичам ги всичките- и литературния и от сериала на ббс и филмовия от скоро  Heart Eyes Е, литературния е на 26г. и вече не ми е в таргета  hahaha А Колин Фърт го гледах на оскарите онзи ден близо 20 години след сериала и все още е невероятен мъж  Heart Eyes
А за социалното поведение не случайно писах, защото забелязах рязка промяна последните 2 седмици. Онзи ден бяхме на р.д. в същия детски център със същите бебета и Симо ги търсеше за игра, ходеше при тях, а на неговия р.д. беше свободен електрон...
Оф бягам, че пак драма. Мъжо се опитва да не пуши тезси дни и познайте кой е на прицел постоянно и му търпи нервите  smile3511

# 669
Здравейте!
Тази сутрин малък сечко ни изненада – два пръста сняг при нас!!! Тъпа работа, ама дано утре баба Марта ни се усмихне с едно слънчицееееее....
Малко останаха рождениците, но нищо, че са през март, ще си ги уважим, като истински февруарчета.
Снежи, стегна ли празника, прибра ли се милото?!
Бобчо, искрено съчувствам на приятелката ти, но нека не се отчайва, мъката ще я има, но нека мисли за бъдещето и да вярва, че ще и се случи най-прекрасното нещо на света – да отгледа детенце! Силно и го пожелавам! Както и на сестра ти, разбира се, да не се плаши! И да не забравя – честити ходещи крачета на Ради! Много е сладка!
Дейзи, Кама, страхотна снимка! А Йоани има непоклатимо мъжко изражение, с този поглед, отправен към сладката Алекс.
Аги, Явор също е асоциален. Дойдат ли ни гости, отидем ли някъде на закрито, се лепва за полата на мама и става кисел, мрънкащ. Но то с тая зима и аз се асоциализирах....
Де да беше и Явор като Сончето, той всичко разхвърля и търси одобрението ми с усмивка на уста. Е, как да му се скара човек. Днес пак - носи ми ботушите на кака си и ми ги слага в скута, гледа ме в очите и ми се смее.... Сутринта пък нещо се умълча, аз отивам да видя що е сътворил, а той стои до спалнята и държи чашата с вода, която баща му нощес е донесъл и забравил на шкафчето. Гледам, чашата почти празна, реших че баща му я е изпил, но уви, в следващия момент виждам локвата на чаршафа и на паркета..... А той - ми смее се!!!
А за спането нощно време - пробвах и късно да го слагам, за да се събуди някой път и след 7ч, към 8ч например, но уви - и в 22ч да го сложа, пак се събужда в 6,30-7ч. Затова по-добре в 20ч да си легне, за да има малко спокойствие и за мен вечер...

# 670
И за да не ме забравите....

Ще правим ли фотоколаж с февруарчета на 1 годинка, наближават последните рождени дни, да си сложим някакъв срок за изпращане на снимки, а?

А всъщност, кой щеше да го прави?! newsm78

# 671
  • София
Добро утро, красавици!! Grinning Умирам за кафе...! Последна свободна сутрин имам и чакам ММ да ме води на кафене по този случай! Wink Голяяяяям кеф е да се спи спокойно и да няма деца наоколо...! (Знам колко съм лоша, че се чувствам така, но наистина съм уморена от това безкрайно майчинство...! ooooh!)
Зелда, и моите гърди са точно така и по-зле след второто дете... Но при мен се очакваше все пак - на 43 съм. Ама пак е гадост, особено като съм имала хубави гърди, а сега.... празни мехчета... Sad
За спането явно е още по-сложно при всеки! ooooh! Но съм съгласна с Дейзи за храната и дрехите и температурата в стаята! Peace Дано нещо от всичко споменато свърши някаква работа поне....! Confused А за нервни непушещи хора... -гадост!! Sick
Дейзи, слагай го Дарси (или както е истинското му име, че не се сещам)! Wink
Валерия, аз ходих само 1 път на гинеколог досега - за спирала (да не стане беля)! И сега трябва да ходя пак! Peace Но моята гинеколожка я махнаха от здравната каса и сега се чудя какво да правя.... newsm78
Янче, благодаря за отношението, но това се отнася само за децата - не за мен! Joy Аз ям по всяко време (след 12 наобяд) и предимно боклуци и то на крак! А децата се хранят отделно от нас вечер, защото искаме да оставаме насаме след като си легнат (към 8:30) Laughing За хемороидите има много неща, но ти вероятно знаеш... - а упражнения пробвала ли си? Моите се появяват и изчезват, и успявам да ги държа под контрол засега, но само при бременност стават страшни. Според мен йогата помага наистина - и съответният хранителен режим. Peace
Бобчо, ЧЕСТИТО ХОДЕЩО РАДИ!! Мнооого мил клип!! Hug И колко е стабилна! И хубава и нагласена!! Grinning Браво на момичето!!
Еспиноза, верно е много подредена Соня! Това е изумително!! Дария мнооого късно почна да подрежда (и то маниакално....) Sick

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 13:48 от agileya

# 672
Добро Утро!

Почват бръмбазъците на февруарската ни група  Party

Честити проходили крачета на Ради! пу отмени ми се гостито Laughing Все напред да крачи гордо и непоколебимо!

Браво на Сончето, прибрана мадама ще става!

Вълнуващ ден Ви пожелавам!

# 673
Добър ден от нас!!!

agileya-за йога не съм се сетила,но трябва да се поинтересувам,благодаря  bouquet

jatze-не беще ли Снежи?не съм сигурна,може и да бъркам newsm78

Zelda S-о, това за отказването е мисия невъзможна при нас,от години сме така и сега ММ е стигнал до 3 цигари на ден,което и двамата ни устройва Peaceа нервите са големи,наистина Peace

espinoza-браво на детето,и ние сме само от разхвърлящите ooooh!
Patelina-дано всичките ви вечери минават така Hug
честити ходещи крачета на Ради и Йоанчо и всички ,които пропускам,май малко останахме непроходилите newsm78

# 674
Янче ако стигне до 3 на ден ще направя международен купон с 300-400 гости  Crazy Сега се борим за 8-10 на ден с идеята да стигнем до 5-6...и е ужас #Cussing out
Йога помага почти за всичко-по-добре с йога, отколкото без  Wink За хемороиди друго много добре е да хвърлиш тоалетната хартия и да се миеш с хладка вода

Общи условия

Активация на акаунт