Добре, че Марулката разконспирира дългокосия Джо
, ама и кат го разконспирира на мен нищо не ми говори

Обаче неспящи мами споко, и на нащата улица ще изгрее слънцето някой ден, няма да се плашите

ти си отговорила на Зелда вместо мен колко асоциален е моя момък
ама срещичката пак си беше супер и много ще се радвам да се обадите отново като идвате насам
А за пълзенето
голям е смешко
при нас нещата се случиха наобратно и предпочита да се придвижва ходейки, но пък си пълзи с кеф и се хили като репичка
Аз не ви се похвалих, че с татко си Йоани придобива невероятна смелост и вече няколко пъти успешно се пуска сам да ходи, но аз още не съм имала честта да го видя
дано намерите причината и бързо да се излекувате 
и аз се присъединявам към призива да пишеш как се адаптира малката сладурка към яслата
а това сиропче много ме заитригува. утре ще питам нашата педи, макар че съм убедена, че ще ми забрани изрично да давам каквото и да е било
аз бях споделяла преди, че и Йоан ми криви едното краче навътре и това особено много си личеше с пантофките, които носеше. На босо не го прави, но все още си имам едно наум и го наблюдавам. 
ама то и ние сме така ако има някой непознат наоколо
Постепенно този период отмина и аз започнах да нагласям така режима, че по-рано да ляга. В началото признавам имаше 3-4 вечери, в които се будеше в ранните сутрешни часове уж наспан и готов за игра, но пък до час умаляваше и заспиваше. И това мина и сега поне не ми се буди за игра. На нас много ни влияе дали е ял достатъчно през деня. Ако не си е задоволил нуждите от храна се буди безброй пъти да суче и съответно заспива преди да се е наял и влизаме в един порочен кръг. Отделно пък това води до абсолютно отказване на храна следващия ден, защото цяла нощ ми е висял на цицата
ама това е друга тема... Другото, което ми прави впечатление е, че всеки ден при нас се различава с различна нужда от сън. Има дни, които спи по 3-4 часа на ден, други в които и половин час му стига. Това също ни влияе на нощния сън. Как е облечен и градусите в стаята също имат значение при нас
изобщо факторите са много и в момента глупаво се опитвам да ги обобщя... След всяка безсънна нощ се сещам за Бенджи, Зелда и Хей-я, и направо им се чудя как издържат психически и физически
още малко майчета... сигурна съм, че много скоро ще премине този период и ще се радвате на спокойно спинкащи дечица 

замислихте ме кой бих ви постнала аз... и първата ми мисъл беше за мистър Дарси, но не някой негов екранен образ, а моята представа за него
голяма съм любовчийка, а 
сладури са ни големи и още по-забавни ще стават 

Днес няма рожденици, защо ли
Хайде като за високосен ПОСЛЕДЕН ден на февруари му е позволено да вали сняг, ама наистина за ПОСЛЕДНО да е 
И браво на Ради за ходенето, все напред и все смело да крачи!
И на Йоани май тихичко трябва да честитим ходещи крачета, хайде по-смело да се пуска
Обичам ги всичките- и литературния и от сериала на ббс и филмовия от скоро
Е, литературния е на 26г. и вече не ми е в таргета
А Колин Фърт го гледах на оскарите онзи ден близо 20 години след сериала и все още е невероятен мъж
Умирам за кафе...! Последна свободна сутрин имам и чакам ММ да ме води на кафене по този случай!
Голяяяяям кеф е да се спи спокойно и да няма деца наоколо...! (Знам колко съм лоша, че се чувствам така, но наистина съм уморена от това безкрайно майчинство...!
) 
Но съм съгласна с Дейзи за храната и дрехите и температурата в стаята!
Дано нещо от всичко споменато свърши някаква работа поне....! 

Но моята гинеколожка я махнаха от здравната каса и сега се чудя какво да правя.... 
Аз ям по всяко време (след 12 наобяд) и предимно боклуци и то на крак! А децата се хранят отделно от нас вечер, защото искаме да оставаме насаме след като си легнат (към 8:30) 
И колко е стабилна! И хубава и нагласена!!
Браво на момичето!!

а нервите са големи,наистина 

Сега се борим за 8-10 на ден с идеята да стигнем до 5-6...и е ужас 
За хемороиди друго много добре е да хвърлиш тоалетната хартия и да се миеш с хладка вода