После пак ще пиша/////

Сега се борим за 8-10 на ден с идеята да стигнем до 5-6...и е ужас 
За хемороиди друго много добре е да хвърлиш тоалетната хартия и да се миеш с хладка вода
Но после я загуби и пак си пропуши цигари. Казват, че намаляването било по-трудно и от отказване... Но знам ли! Аз си пуша за кеф и никога не съм била физически пристрастена (само психически - към ритуала) и мога винаги да спра (както беше при бременността или кърменето), та незнам какво им е на пристрастените... 
Също, да се пазиш от запек и напъване съответно, както и всякакви пикантни храни.
Струва си да се опита! 

), дали ще ти ги изплатят накрая за колкото месеца ти се е полагало, или пак си спират от другия месец....??

Не сме се загубили в не дотам далечния изток
Времето все не ми достига, а като стане и по-топло съвсем няма да мога да смогвам да изчитам и тук и фейса.
Специално да спомена и малкия Габриел на Деси, който ми е слабост и хубаво ще го погушкам като се приберем в Загората 
. Малката ми Вики все още не ходи сама и яденето си е все такава мъка, както някои може би си спомнят
Яде все още пасирано и всяка по-едра частица я кара да повръща
Мисля си, че само тя остана от февруарчетата с манията си по гладките манджи
Надявам се скоро да премине и този период 

. Гледам мъже сте проснали... аз бих проснала;) ето този, любимец ми е
А как стои въпроса с отпуската. Трябва ли да се върнеш на работа за няколко дни, за да можеш да си я пуснеш. Помня, че предния път имаше такова нещо -работих 5 дни и после си пуснах цялата насъбрана отпуска.

, та по никакви теми няма да се изказвам.
! 

много е стабилна
да са ѝ честити ходещите крачета и все напред да я водят 
бях сигурна, че ще ти върнат паричките
а за Мърко толкова ме е жал
горкото детенце, измъчи се с тази кашлица
да минава вече, че всички да си отдъхнете
и за гладко пасираната храна си приличат. Гриза всякакви работи, но манджорето трябва да е гладко пасирано и всяко останало парченце се изплюва моментално
И това ще мине
Аз ти казвах вече, но пак ще повторя, че като си дойдете в България март месец задължително пробвайте този сироп Апетон. При нас има невероятен ефект
Не помня дали сме го коментирали, но ще съм благодарна ако споделите методите ви за контрацепция 
или сте подхванали мрънкаща серия 
ужасна гадост с тоя вирус, добре че вече е зад гърба ви