Токуда болница - София - 14 тема

• 58 601
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
А някой да е замразявал стволови клетки в Токуда ?

# 331
  • в 1001-та нощ
Да ви кажа, на който му трябва зъболекар, че една позната от квартала каза че именно в Токуда зъболекарката е оправила и спасила няколко зъба на малката й дъщеря. Явно има и е добра, но не помня как се казваше. Но мога да проверя.

Peace има стоматолог/зи в Токуда  Peace

# 332
А някой да е замразявал стволови клетки в Токуда ?
Миналата седмица на отворените врати бяха от Фючър Хелт и казаха, че много често работят с Токуда

И да ви се похваля нещо - днес случайно прочиствайки едни листчета намерих мобилния на д-р Фурнаджиева и понеже много исках за 1вата годинка на Анастасия да й занеса подарък,но тя нали не е в БГ,та реших да й пратя смс. А тя ми отговори,че е в Северна Ирландия и за момента не знае кога ще се върне.

# 333
Здравейте момичета,
за времето, в което не съм писала при вас минах през още един спонтанен аборт. Всъщност, преди него имах един мисед. Много исках лекар в Токуда, харесва ми болницата и така стигнах до д-р Корсачки. Мнението ми за него е противоречиво и понеже не е нито за бял, нито за черен списък, ще го постна тук. Значи, той е много мил, отзивчив, винаги си вдига телефона или връща обаждането. Приема те и извън часовете, които са за целта. Но ми даде много погрешна представа за нещата, които се случват. След положителен тест трябваше веднага да почна терапия с фраксипарин, аспирин и пр. и веднага му се обадих. Назначи ми всичко-утрогестан максималната доза, но-шпа- също, фраксипарин и аспирин протект през ден. Извика ме на преглед (на 1 ден закъснение) и ми каза, че вижда сака и ми даде снимка на сакчето с размери 4-5мм. В същия ден бях правила кръвен тест за потвърждение на бременността-резултат за човешкия хормон - 33. Сега, вече знам, че на 33 , няма как да е видял и премерил сакче. Вижда се над 1500, ама тогава не знаех и много се зарадвах. Извика ме след две седмици, и тогава видя и измери и ми даде снимка на сакче пак със същите размери. Каза, че не му харесват нещата и явно не се развива бременността. Отидох за второ мнение в Щерев и там лекаря каза, че не вижда никакво сакче, и като разгледа снимките каза, че това, което е мерено и снимано не е сакче, а просто структурата на матката ми (матка на раждала жена ) е по-..рехава? и най-вероятно е я някой кръвоносен съд, или нещо друго, но не плоден сак. И ми обърна внимание, че ако  беше плоден сак, трябваше да е на друго място, а не така , където беше нещото, мерено от Корсачки. Така. После си пуснах пак чхг, той спадаше, явно биохимична бременност. Нещата приключиха естествено, като спрях всички медикаменти, в т.ч. и утрогестана, който е възпрепятствал цикъла ми да дойде по-рано. Че е имало бременност, имало е, но защо трябваше чак снимки да ми дава на нещо, което един Бог знае какво е. Питах го в прав текст и той каза, че вероятно това е било някаква структура, която се формира преди сака т.е. от нея ще стане сакчето, ако ме разбирате. За мен цялата ситуация не беше ок, и за жалост ще си търся пак друг доктор. Не правя никаква драма, а споделям и едно негативно мнение, ей така, за цвят Wink
Иначе, не съм се отказала от Токуда, но наистина не зная към кого да се ориентирам, приемам съвети всякакви Simple Smile

# 334
nikkito - изпуснала съм те преди (т.е. не знам предисторията),но като четох си направих извода,че дори и да се беше развила бременност тя щеше да е рискова категория (имайки предвид предисторията),та аз на твое място бих се ориентирала към Колева

# 335
А как да разбера с кои банки работят?
Аз май се спирам на Крио Сейф.

# 336
А как да разбера с кои банки работят?
Аз май се спирам на Крио Сейф.
Принципно мисля,че няма значение кой ще избереш,т.е. те са длъжни да приемат екин на всяка банка,но това най-добре с лекаря,които ще те изражда да го коментираш

# 337
  • в 1001-та нощ
nikkito - изпуснала съм те преди (т.е. не знам предисторията),но като четох си направих извода,че дори и да се беше развила бременност тя щеше да е рискова категория (имайки предвид предисторията),та аз на твое място бих се ориентирала към Колева

nikkito, много съжалявам за преживяното  Cry Cry Cry

и аз горещо препоръчвам Колева  Peace освен, че е изключителна при рискови бременности е и може би с няй-голям опит в образната диагностика  Peace със сигурност и е много обективна, не дава напразни надежди; аз бях много безнадежден случай; категорична беше за нищожните шансове (потвърдено и от други лекари), но беше до/с мен през цялото време, да не говорим, че стигнах и до 9 месец  Peace    bouquet

късмет и горе-главата     bouquet

# 338
  • София
За Стомнароска имате ли впечатления?
И ако някой е ходил да му "горят" раничка, може ли повече подробности: един ден ще е прегледа, друг манипулацията ли? болезнено ли е? опасно?" колко струва ?...

# 339
Благодаря за съветите за д-р Колева, единствено ме притеснява, че съм чела, че имала лошо отношение към по-закръглените, а аз съм от тях Simple Smile

# 340
Пациент съм на д-р Колева от 7 г.с.  , вече съм в 8 месец и да ви кажа, не мога да си представя да си избира пациентите по кг.
Тя е изключителен професионалист , понякога е по-рязка и директна, глупости не обича да слуша и е много пряма.

# 341
  • София
marinels казва се Росица Кабакчиева.

Teddy_Bear пратих ти координати на лични  Peace

# 342
а бе то и аз не мога да си го представя, нелепо ми звучи. Ок, мерси  bouquet А за д-р Колева колко по-рано записвате час?

# 343
а бе то и аз не мога да си го представя, нелепо ми звучи. Ок, мерси  bouquet А за д-р Колева колко по-рано записвате час?
Той този коментар вирее във форума от няколко години, но ако обръщаме внимание на всяка разстроена дама ... Все пак преобладават, че д-р Колева е много добър специалист.

Аз ходя само на платен прием и записвам 2 седмици по-рано.

# 344
Здравейте, аз от около 1 месец не съм писала, но хвърлям поглед във форума.  Party
nikkito - съжалявам за преживяванията. Късмет със следващата бременност  newsm10
Аз си записах час за първия преглед при Д-р Колева 2 седмици по-рано от самата дата. Малко бях притеснена, заради коментари, че е рязка и опасението, че може да не ме приеме за пациент. Това се оказа напълно безпочвено опасение. Прие ме спокойно, обясни ми каквото питах и каза, че е ок да ходя на консултации при нея. Сега чакам втория преглед в понеделник  Laughing Хем да видя бебето, хем да питам за белега от предходното секцио, че лекарката ми по ЗК ме стресна с изказването си.
Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт