Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 457
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Днес мина и нашата консултация. Учудващо за мен човечето е пораснало доста, предвид това, че беше толкова болен и нямаше никакъв апетит - 9600 кг /+700 гр/ и 75.5 см /+2.5 см/.

Betta, много се радвам, че Бобчо вече е добре. Да ти кажа честно аз готова кайма не бих дала, ако ще не Стара планина, ами Рила, Пирин и Витоша в едно да е  Simple Smile Вкъщи и на големите с мляно месо готвя, защото някак си като не съм видяла, какво точно има вътре, не мога да имам доверие. Сега ще кажете, че месото,което купуваме също е с неясен произход и че с повечето продукти, които слагаме на масата е така и ще бъдете прави, но към тези кайми винаги съм се отнасяла с огромно недоверие. Това е моето мнение по въпроса  Peace

Penmar, тортата се е получила страхотно, браво! Много повече ми харесва от стандартните торти от сладкарниците, а съм сигурна, че е и много по-вкусна. Дени ще се гордее с такава сръчна мама! Свещичките много ми харесаха, досега не съм срещала такива, би ли споделила от къде са?

Питката на zvezdaa също е много красива. И аз понякога я навивам на кифлички, особено когато знам точния брой на хората, които ще я хапват е много удобно.

Лъки, Ади е страхотна  Heart Eyes  Калоян много се забавлява с клипчетата, искаше да я целуне през екрана, обаче не можа и започна да блъска по клавиатурата  Laughing

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 15:38 от anelisa

# 181
Хелоууу аз пак съм тук..  Hug

Ходихме на консултация резултат ГОДИНА ПЪРВА -
11,500 гр и 79 см   newsm44

anelisa   взех ги от Джъмбо  Peace

Лъки, Ади е много сладка  Heart Eyes

Питката на Звезда наистина е много хубава   Hug

# 182
Здравейте,

искам да се включа и аз в темата Simple Smile Моят Калоян е роден на 31.03.2011 г. така че вече се подготвяме за първата годинка след месец и половина. Темата е много интересна, макар че нямах време да я изчета цялата, оставям си за уикенда Simple Smile Добавих се и във фейсбук: Yanina Hristova.

Слънчеви поздрави на всички от слънчева Варна   bouquet

# 183
Лъки,много е сладка Ади

# 184
  • София
Браво на Калоян Party С нашите мерки сте Wink

Браво и на Дени - голямо момче!

Добре дошла edonna

# 185
Първо Честит Рожден Ден на малките мишочета!  bouquetНека растат здрави и безгрижни и да станат добри хора.
Струва ми се ,че тази тема вече трябва да стане кулинарна. LaughingАма какви торти,питки и др.само правите направо чак ме досрамя. Embarassed
Лъки  ,Ади е голям бонбон!Много добре върви,браво.И много си обича куклата,не я изпуска от очи/ръце/.Мойта мишка пък изобщо не се впечатлява от играчки.Дори сме я пробвали/като си мислехме,че просто нашите са й умръзнали/в магазин като я разхождаме ,белким нещо  от играчките да й привлече погледа ,но тя залепна на един пакет от памперси. Mr. Green

# 186
Здравейте, да се присъединя и аз се каня от доста време, та сега покрай другите нови мами. Моето бебче Магдалена е родена на 03.03. Почерпихме идеи за торти и подаръци оттук Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 17:04 от vania8

# 187
Лъки, виж каква торта има в Гаврош - куклата на вашата сладуранка, само че е  в друга  (червена) рокля и си е боядисала косата  Wink http://radistambolov.eu/gallery/displayimage.php?album=7&pid … top_display_media
Сигурно Ади ще я хареса  Hug
Абе много ергени й искат вече сърцето, ей - виждам аз, че няма да е лесно при вас  Joy

Добре дошли на двете нови мами   bouquet

И честито на още някй бебок, който ходи вече, ама кой беше   newsm78

Много хубава торта, Пенмар, и питката на Звездаа, и .... въобще ....
Ама мноого сте готини всички  и сте ми едни алтруисти - Маринелс веднага готова да приютява Стихията  Hug , Даная ще прави на Мама и бебе  етикетите Hug , Мур ми казва за намалението в ДМ (преди, де) Wink (да ви напомня сега аз покрай рождените дни да се запасите с това онова с 15-тте % отстъпка за рожденик в календарната седмица на РД).

Стихията много добре го каза онова  за "нормата". Ама мноооого я мразя тази дума, много. Искам всичко за всички да е "извън нормено" - ама само в положителния спектър  Hug

Мигео , гуш за Йоанка, и за Бобо  Hug Я кажи, онова езерце на коя сладкарница е?  newsm78

Бета, радвам се, че велосипедисчето Бобо няма да се мъчи повече  Hug

Усмивка, браво за подаръчетата  Hug И как пък точно днес пристигнаха (явно с куриер?)  newsm78

За нас, какво да кажа: питахте за трошиците - изяжда си по половин филийка всеки път, с голям кеф. Сега вика непрекъснато мама, тата, баба и дай - добре се е ориентирало детето -  повече май не му трябва  - то с тези четири думички глезанчетата ще се оправят и до училище  hahaha Е, няма да го правим ние глезанче.
Сега го уча да казва, че е на 1 годинка, Вече казва само на-то на "ед(на)", ама да показва не иска, и това е. Има време да тренираме до другата седмица.
И нещо започна да се стабилизира и май до месец, не до два, както мислих, може и да проходи.

Ейй, все забравям да кажа колко ми хареса признанието на Скреч (което мисля, че важи за всички нас), че се влюбва все повече и повече в бебока си   bouquet

И да ви кажа, какво измислих - а те пък взеха, че го приеха - понеже нямаме нито балкон, нити двор (блок сме), но имаме площадка пред нас, предложих на мамите (още три) да си купим пластмасова пързалка и пясъчник (и такава водна маса може също - по която ме запалихте), и да ги вадим и прибираме вечер в едно общо помещение.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 17:26 от sirence

# 188
Добре дошли на love in Paris и vania8 (голяма дружина станахме на 03.03), както и edonna  Hug

Лелеееее, колко торти, питки и вкусотийки сте спретнали! Браво! Жалко само, че не мога да ги опитам всичките Wink))
Аз бих казала "слава богу"   261uu

# 189
  • Стара Загора
Честит рожден ден,мили февруарски мартенчета-Денислав,Кристиян и Андреа!Растете здрави,послушни,безгрижни,жизнерадостни и носете много усмивки и щастие на родителите си!

newsm59  bigdance2 baloni baloni happy bd

И нещичко за Penmar,kiarka и sirma-живи и здрави да са ви дечицата!

# 190
  • Варна
Penmar, честита годинка на Дени  bouquet Честито и на другите две бебчета.

Добре дошли на новите в групата.  Hug

# 191
Добре дошли на love in Paris и vania8 (голяма дружина станахме на 03.03), както и edonna  Hug

Лелеееее, колко торти, питки и вкусотийки сте спретнали! Браво! Жалко само, че не мога да ги опитам всичките Wink))
Аз бих казала "слава богу"   261uu
Хи-хи-хи, абе дайте ги насам, хич няма да се замисля много- много. Че покрай тия сладки постове започнах отново с по шоколад на ден да завършвам деня. Домързява ме да правя нещо, а шоколада е само на една ръка разстояние hahaha
  Добре дошли на новите мами! А ако и вие така се вихрите в кухнята, и без пощадно черпите тук...    261uu  261uu  261uu.
 Та да продължа пак за кухнята и готвенето, все се канех да питам,но някой писа по напред, че ползва тефлонови тигани, аз пък такова чудо не смея да внеса вкъщи. Хич не мисля да са здравословни, че като се сетя какви неприятни неща пишат доФторите, че причиняват... Sick Какво ви е мнението и на другите мами по въпроса? Ползвате ли, или какви други не залепващи имате? Аз ползвам едни на "Монета"- с керамично покритие, че поне е бяло, но и те не ми се струват много подходящи. Изобщо въпроса ми е, дали ползвате за улеснение съдове с не залепващи и там подобни покрития, в какви тенджери варите? То може и до някой кулинарен форум да ме изпратите, но ми е по- важно, какво е вашето отношение по въпроса.

# 192
Penmar, в този специален и вероятно натоварен за вас ден и на консултация сте успели да отидете, браво на вас, а и за форума намираш време  Wink Аз в такива дни само за приготовленията мисля, супер напрегната съм, чак главата ме заболява и въобще не мога да се зарадвам и да се насладя на празника, много съм зле, ама кво да се прави  Crazy

Redreny, наистина са еднакви мерките  Simple Smile

Оф и ние това Baby TV нещо не го харесахме. Има си няколко любими реклами, които като чуе, каквото и да прави спира и отива да си ги гледа и това е, филмчета въобще не го вълнуват.

Добре дошли на новите мами! Толкова е хубаво, че се присъединявате, но и пишете по-честичко, тъкмо ще внесете свежест в темата, че сме си все едни и същи  Simple Smile

# 193
Честит 1- ви Рожден Ден на малките сладури!!! Много здраве, много усмивки и само радост да насят на мама и тати!

Добре дошли на новите майки!!!

Аз доколкото знам (от приятелка, която работи в ДМ отдавна) можеш да се възползваш и да пазаруваш с 15 % отстъпка, но само ако имаш лична карта, тоест, номера с бебето мисля, че не минава, дори и да се занесе акт за раждане. Мисля, че така стоят нещата.

ЛЪКИ, аз ли само не успявам да видя Ади, явно проблемът е при мен, с моя нет, ще пробвам по-късно Simple Smile))

# 194
Честит Рожден Ден на Дени! Да е все така буден и умен, за радост на мама и тати!

А за мама Simple Smile

Хубав ден на всички.  Hug

Не съм ви изчела. Но нещо не съм много на кеф. И за да не мрънкам и да ставам досадна ще се включа като се оправя.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт