Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 506
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Някой може ли да ми помогне с инфо , как или къде да си направя етикети за бутилки.  Ако някой може да ми подскаже как да си ги измайсторя на някоя програмка, много ще съм благодарна Simple Smile

Нашия рожден ден е на 17.03  и сме решили да го празнуваме на два пъти-първо с родата и след това с близки приятели и искам и в двата дена да има по бутилка ракия с етикет, който съм направила сама, обаче искам да е по най-лесния и евтин начин, защото нямам никаква възможност да се мотая по магазините или да давам много пари...   Praynig   

mama_i_bebe ,  аз мога да ти помогна с етикетите  smile3503 Пиши ми на лични какви точно искаш и ще ти ги направя  Grinning

# 136
migeo,  ах тази Йоанка-сладуранка Hug Това е най-скъпия подарък за мама и тати Hug
love in paris, добре дошла при нас Hug
marinels, много сте хубави Hug
veset0, много вкусна изглежда тортата, сподели рецептата, както и за реването Hug

# 137
  • София
Привет, момичета!

Днес бяхме на консултация. Биха ни първия прием Синфлуриск. Вече Виктор е 9600 гр. (+550 гр.) и 76 см. (+1 см.).

По повод крачето (специално за sirence) педи каза да не се притесняваме, след като все пак си стои стабилно на него. Просто каза да го следим засега.

По повод яйцата, тъй като възникнаха въпроси по повод принцесите с жълтък и сирене, днес също поразпитах педи и според нея няма проблем да се дават. Аз също си разсъждавах и все пак филийката е намазана на тънък слой, а и винаги може да се пече по-дълго време на слаб огън (аз имам грил функция на фурната и мога да си позволя да регулирам температурата). Освен това би трябвало да е проблем и с палачинките примерно по тази логика. Може и Лъки да се включи, май и тя беше давала такива принцеси.
Споделям само мнение за тези, които се интересуват.
Да споделя и какво обядва днес Виктор: хляб с омлет(жълтък и сирене на тефлонов тиган без мазнина)

Както и педи днес се избъзика с нас давайте на детето кюфтета, кебапчета и бира Laughing Това по повод, че ни посъветва да пробваме да му даваме месо във формата на кюфтета, за да видим дали така ще го яде.

penmar, направи ли тортата? Чакаме снимки!

# 138
Ей момичета днеска се бях отдала на як шопинг и не се сетих да вляза изобщо  Crazy Mr. Green
Купих толкова много неща , че докато ги разопаковам в къщи се мина 1 час  Whistling
Мако по диагонал четох , но горе долу разбрах , че имаме вкусни тортички, някой плагиатства, а други се огеждат за тоалети онлайн    Joyю

redreny2000 преди малко я довърших!  Hug Сега ще я покажа !  Blush

# 139
# 140
Хехехе The Cuddlies Simple Smile Страхотна торта Penmar! Поздравления!

# 141
  • София
penmar, Браво, изглежда страхотно, а сигурно е и още по-вкусна. А ти не я ли направи малко раничко? Да не я изядете преди празника Wink

# 142
penmar, Браво, изглежда страхотно, а сигурно е и още по-вкусна. А ти не я ли направи малко раничко? Да не я изядете преди празника Wink

Няма, спокойно, понеже февруари е малък месец и лентичката не отчита точно. Рожденият ден на Денислав е утре  Peace Mr. Green

# 143
Здравейте и от нас!

Рожденият ден все повече наближава, а аз продължавам да се чудя кога мина тази година  newsm78

Днес направихме прощъпулник, дъщеря ми ще става пътешественик, хареса си един малък глобус.  Понеже това не е точно професия я оставих да си избере още един предмет - компютърна мишка, така че може да стане пътуващ компютърен специалист  Mr. Green

Питката е производство на бабата, защото на мен въобще не ми се отдава, но много ми хареса как се получи Simple Smile

# 144
Торти и подаръци, подаръци и торти  Heart Eyes

но пък правя най-вкусното реване на света  Laughing
Весето много го обичам, но никога не съм правила в къщи
И аз чакам рецептата   chef

veset0 - много хубав подарък сте избрали на Ванеса  Peace

divina - страхотен подарък, много мило ми стана като разглеждах всичко, все едно ние сме получили сладкишите и картичката  Grinning

ino4kada - целувки на малката сладурана  Heart Eyes

migeo, Еna - чудесни изнедади от по-големите дечица сте получили. Радвам се, че ги споделихте с нас, да им се порадваме и ние  Grinning

zvezdaa - пътешественик е много приятна професия  Laughing Може и към туристическия бизнес да се насочи щерката.

Uinen - дерзайте  Sunglasses

За нас какво да кажа  Rolling Eyes - Момчил след като се научи да "подрежда" нещата по шкафовете и да носи дрехи в пералнята, вече ми помага и в бърсането на праха   Flutter Взема парцала, след като го оставя, и започва да бърше наред  Laughing Миналия ден му дадох да си играе с ключовте ми, понеже играчките са му омръзнали и му давам всичко, което се мерне пред погледа ми. Той ги хвана и ги понесе към входната врата, като започна да вдига ръката нагоре и да ми сочи към бравата  hahaha Кога се научи маймуната малка, че така се прави с тия ключове и аз не знам, при положение, че напоследък сме като затворници в къщи  newsm78

Спокойна нощ на мами и дечица  Hug

# 145
Такааааа, айде и аз с прясно инфо от нашия прощъпулник  Crazy Дали взе почти едновременно книжка и химикал, и почти веднага след това шивашки метър, а трета беше мишката  Mr. Green Като цяло изучи всички предмети, които й бяхме сложили, като най-дълго се задържа на мед. слушалки, а един цветен маркер, който трябваше да значи художник, беше изхвърлен със замах назад.  Mr. Green

Снимки ще пусна по-късно тая седмица.

# 146
zvezdaa много красива питка, много, даже си краднах като идея с малките завъртулки като отчупиш и ще имаш в ръцете цяло парче а няма да се сипе сирене и да се къса тесто.

Все ме питате за признаци на аутизма, а аз все не искам да пиша защото един и същ набор от симптоми може да означава различни заболявания както в медицината така и в психологията, затова всеки път като чета нещо за определено дете си казвам "ето това е супер" или пък "уф това не ми харесва", второто се случвало само на няколко пъти затова няма да го обсъждам, по скоро ще споделя на глас "Супер браво, знае  към какво се отнася даден предмет, това аутистично дете трудно го разбиа" "Бърше прах като мама, това означава че я имитира, аутистичните деца не са способни на имитация" "Свързва в логическа линия две различни неща, дрехи-пералня" Надявам се Мур да не се сърди че дадох за пример Момчил, но той много характерно показва какво е дете в норма. Може би за вас ви се струва глупаво да сравняваме децата и всяко си е различно и трала ла и бла бла бла, обаче норми има.
По принцип добри психолог или психиатър ако отидете на преглед с детето би търсил не присъствие на "страности" а отсъствие на норма. Исках постинга да ми е къс, обаче Момчил ме зарадва, браво на умното момче на мама.

# 147
Пенмарче, честита първа годинка на ДЕНИ  !!!    newsm59
Да е жив и здрав, жизнерадостен и обичан, и все такъв напредничав
  bouquet

# 148

Честит рожден ден, Дени!!!Здраве , щастливо детство и много слънце в живота ти да има!!!
И за мама Пенмар едно букетче, толкова е специален този ден за нея!

После ще се включа пак, че бързам.

# 149
Честит Рожден Ден на Дени
Да е здрав и усмихнат

Звезда браво на Сисито и питката е страхотна
Майка ти е голяма майсторка
И аз така я правя като навивам кифлички

Общи условия

Активация на акаунт