Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 402
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Минавам да си обера пореднитепоздравления  Mr. Green Благодаря ви!

И да питам какви бяха последните резултати от предишната анкета?

sunflower, мерси! Аз нали съм свикнала да са ни пред очите и изведнъж гледам, че няма дати, няма имена...

# 391
  • София
Честит рожден ден, Пенмар! Весел празник  smile3525!
Мале, колко си младааа, аз на 22 само за купони мислех!

Честит рожден ден на порасналите дечица Андреа, Дара и Димитър! Да са ви живи и здрави, майчета!  bdbaloni baloni
Не успях да честитя навреме на любимите ми съфорумки - на Лъки за порасналото момиче, както и на Сиренце, честито и на вас   bouquet!

Мен ме е хванала някаква подранила пролетна умора или не знам какво е това, отпаднало ми е и минавам с минимума дейности за деня и съответно ми се трууупат какви ли не задачи, чакам да си поотспя, за да ги подхвана  Confused.
В понеделник ходих до работата и си подадох документите за продължение на майчинството. Бяхме с кенгуруто с Бобо, показвах го като маймунче Simple Smile. Много му хареса да отваря шкафове и като се прибрахме, започна да затвърждава новото умение, преди нещо не им обръщаше внимание Simple Smile. Днес пък за първи път излизахме с количка от мнооого време, иначе все с кенгуруто.
Друго какво, имаме си 6-ти зъб вече  tooth.
Започна от миналата неделя да прави по крачка-две, без да се държи и малко по малко ги увеличава. Но засега ходи, ако държи по нещо във всяка ръка, иначе си лази, че му е по-лесно. Така че прохожда, но още не е готов съвсем. Май при кака му не беше така, струва ми се, че тя проходи по-бързо, след като се пусна newsm78.
Научи се да пие от сламка (използвах метода на Марис  bouquet - взех една чаша на Бертони, те са някакви прости, без клапи и като ги стиснеш, започват да текат, та схвана за един ден идеята). Сега съм сложила една чаша вода на нощното шкафче и ходи да си пие, когато пожелае. Така пие повече, отколкото преди, явно преди не съм му предлагала достатъчно  Embarassed.
Научи се също да пие и айран и му харесва много, за разлика от АМ-то, което не иска да близне. Опитвам се да го науча да пие АМ вечер с надеждата да спи поне няколко часа, без да се буди, че започва да ми поомръзва това недоспиване, но засега нямам успех.

Та днес закусва сандвич с яйце и кашкавал и айран, също като кака си, за мое голямо улеснение Simple Smile.

Буб
, питаше за козето мляко, аз съм давала на каката, като го смесвах отначало с АМ, за да му свикне на вкуса, но май беше по-голяма. На този етап, ако имах домашно, бих го подквасвала и да го давам на айран.

За съдовете: има тема, но е доста дълга. Тефлонът е вреден, алуминият на надрасканите тефлонови съдове, оловото в гювечите и т.н. Аз не че не ги знам тия неща, но ползваме тефлон за палачинки, омлети  Confused.

За показването кога му се цока: аз писах и преди, опитва се да се намести в скута ми и издава леки скимтящи звуци като на гладно тюленче Simple Smile, обикновено това става, когато му е време за сън, така че е ясно. Ние си имаме доста строен режим, направен от него, помня, че и кака му си правеше подобен. Ставане около 8 часа, закуска след 1 час; предиобеден сън - 1.5 - 2 часа към 11 ч (три часа след ставане), час след това, към 13.30 - 14 часа - обяд; после разходка към 15 часа, после следобеден сън към 17 часа (3-4 часа след ставане), час след това яде плод, най-често банан, вечеря към 20.30- 21, къпане и лягане към 22 часа.
Комелина, ако не яде това, което му предлагам, явно не му харесва, защото според режима по това време му се очаква да е гладен. Случва се след няколко лъжички да не иска повече и обикновено му давам хляб или кашкавал да си дояде, колкото желае. Давам и малко айран и обикновено след него хапва още.

За Бейби ТВ: Бобо много я гледа и малко ми е съвестно, но сутрин, ако се събуди по-рано, го гушкам и си лежи при мен и си гледа, а аз си додрямвам  Embarassed. И когато имам работа му пускам, той си седи на леглото и си зяпа и си прехвърля някакви играчки.

Стига, че пак прекалих. Само да ви покажа какво поръчахме за рождения ден:

ПС: Редрени, наскоро каката беше на парти в клубчето към този ресторант: http://www.fioresofia.com/bg/.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 04:50 от Betta

# 392
  • София
Добро утро!

Минавам много набързо да  Ви почерпя и честитя първият рожден ден на моето пораснало момиче-Андреа  Heart EyesДа и пожелая да расте- жива, здрава, умна и палава!Все така да ни радва и топли сърцата ни!

Снощи заспа рано към 20.30часа и като се събуди към22часа няма заспиване.Стана24часа, намокрих и косицата, прегърнахме я, целунахме я........и тя блаженно заспа към 24.10ч Grinning

Честит рожден ден на астралните ни близначета Дара и  Димитър-бъдете живи и здрави мили дечица!

Честит рожден ден Пенмар!Пожелавам ти, много здраве, щастие и безброй сбъднати мечти!

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 08:17 от maiski3

# 393
Майски, да е жива и здрава Андреа,само щастливи моменти да изживявате заедно! newsm59 newsm38 happy bd

# 394
Честит рожден ден, Penmar! Да си жива, здрава и много обичана и глезена от твоите мъже!

Честит 1-ви РД на Андреа, Дара и Димитър! Да сте живи и здрави за радост на мама и тате!

И да питам какви бяха последните резултати от предишната анкета?

Ето тук - Резултати от анкети

Betta, радвам се, че съм била полезна  Simple Smile

Лъки, zina_, големи сладури си имате  Heart Eyes

Вода - не преварявам отдавна. Давам вода от кана Брита или някаква изворна, обикновено розов Девин.
Гладенето - не гладя
Аз моите не ги мажа и имат перфектна кожа Simple Smile

п.с. migeo, къде се загуби?

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 09:45 от marys

# 395
Честит рожден ден на малката Андеря на Майски, Дара на Иночкада и Димитър на Илиана!!! Нека растат безгрижни сред много любов и хармония!

Пенмар, честит рожден ден! Да си много здрава, усмихната и щастлива и винаги да усещаш любовта на близките!!!Ох, 22...преди 10 години бях на толкова Mr. GreenКак си минава времето...
Лъки, прекрасна трапеза! Малчуганите са големи сладури, добре са се позабавлявали! Simple Smile
Зина, децата са много красиви-като малки модели! Heart Eyes
Катуолк, аз гладя само горните дрешки.Вода давам от кана Брита филтрирана или розов Девин.
Скреч, анкетата много ме изненада мен. Доста голям процент ще кърмят докато детето иска и не малък процент ще се отбиват между 1 и 2 годинки. Браво на нас. Peace

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 09:10 от Еna

# 396
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕ ПРЕКРАСНИ ДАМИЧКИ - АНДРЕЙКА НА МАЙСКИ  Hug И ДАРА НА ИНОЧКАДА!! И НА ДИМИТЪР НА ИЛИАНА ЧРД [/size] - не знам четет ли ни още  newsm78
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, КРАСИВИ, УМНИ И ДОБРИ, ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!   Hug
  ura  bigdance2 Tada

Пенмарче, и ти да си жива и здрава,  и все така духовита - значи и при вас е малка разликата в дните между твоя рожден ден и на малкия Simple Smile  newsm59

ПОЖЕЛАВАМ ХУБАВ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ!!!

Лъки, страхотно сте прекарали!!! Абе тая Ади не можем да я стигнем Simple Smile)))))
На Зина не можах да видя снимките - парола иска някаква.
Бета  Hug

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 09:32 от sirence

# 397
  • Пловдив
Честит рожден ден на Андреа на майски, Дара на иночкада и Димитър на илияна! Да са живи и здрави, усмихнати и щастливи!   bigdance2 smile3510 happy bd

Пенмар, честит рожден ден и на теб! Да си много обичана и щастлива!  smile3525

Лъки, чудесни снимки. Личи си, че сте прекарали много весело!  Flutter

Вода филтрирам и преварявам  Peace

Гладенето ми е особено досадно  Tired, правя го когато е неизбежно. 

# 398
Честит рожден ден на Sirence да си много здрава и щастлива до любимите хора(съжелявам за закъснението, но не бях тук )  Hug newsm51
Честит рожден ден на Penmar!Бъди все така позитивен човек!Много здраве и най-хубавия рожден ден! Hug smile3525
Честит рожден ден и на Андреа,Дара и Димитър и весел празник на техните родители!Много здраве и щастливи дни с малките съкровища! newsm59

# 399
Честит 1-ви рожден ден на АНДРЕА, ДАРА И ДИМИТЪР!!! С пожелание за много здраве, безгрижно детство и много усмивки. Нека много да радват родителите си , а те от своя страна да се гордеят с такива прекрасни слънчица!!! newsm59 newsm59 newsm59 newsm38 newsm38 newsm38

Лъки, страхотни снимки наистина. Ади е уникална. Направи ми впечатление, че за прощапулника сте наредили доста предмети. Но така взаимствам идеи какво бихме сложили ние, когато му дойде времето. Честита ВИ архитектка!!!

Пенмар, Честит Празник и на теб!!! Пожелавам ти много здраве и семейно щастие. И нека след 20-30 години пак да се чувстваш на 22 Simple Smile)) newsm51 newsm51 newsm51

Ние вчера бяхме на консултация: качили  сме 100 грама и лекарката веднага ме попита това дете храни ли се добре и сме пораснали с 1 см. - 9400 и 76 см. Другото ново при нас е, че правим по 4-5 самостоятелни крачки като единият от двамата с мъжа ми стой и го вика. Но това го правим само, когато ни се иска, хахха, а не когато мама реши да покаже, че детето крачи само. Нямаме нови зъби, от 8-месечен си стои с 2. Що се отнася до зъболекар и очен лекар- аз не мисля да ходим поне засега. За съжаление лекарката вчера ми каза, че следващият месец пак ни чака ваксина и профилактично изследване на кръв и урина. Но колкото и да не ми се иска- няма как.
Днес пак се очертава кратка разходка, предишните 2 дни се справих по улиците с количката, макар и да е от нисък клас. Дано и днес се покаже малко слънчице Simple Smile))

# 400
Честито на днешните рожденници - Андреа на maiski3, Дара на ino4kada и Димитър на iliqna  bouquet Бъдете много здрави, усмихнати и палави мили дечица Hug

Penmar, Честит Рожден ден  bouquet Желая ти да си много здрава, щастлива и много да те обичат и глезят твоите мъже Hug

Лъки, страхотни снимки и браво за трапезата Hug

zinaa, големи сладури си имаш Hug

redreny2000, в Студентски град наскоро отвориха ресторант с хубав детски кът. Ходихме там, но баткото хич не обича детски кътове, та си стоя при мен през цялото време, Вики го позалъгаха малко с играчките, но бързо ревна като видя че ме няма. Ето да го видиш: http://www.la-skara.com/news.php?khID=a91cf860df4beeb64af94d7c2ea48210

Вода давам изворна Девин или Бебе.
Гладенето - от скоро спрях да гладя, само връхните, ако са измачкани като ще излизаме.
Вече като се преобличам трябва да се крия от Вики. Види ли ме гола до кръста и веднага фокусира поглед в гърдите ми и почва да скимти като гладно кученце. Вчера, докато се преобличах за излизане (бях седнала на спалнята) и докато си сложа сутиена той долази до мен, изправи се и ме захапа да суче Heart Eyes

# 401
  • София
marys, правих мързеливата баничка, ама защо така не ми се получи, не знам Thinking нещо не се изпече отвътре и така, хем сложих хартия за печене отгоре и я държах доста време...

# 402
Penmar, Честит рожден ден! Бъди все такава! Много се усмихвай, много обичай и много се радвай!
А на нашата прекрасна принцеса Андреа желая едно безгрижно детство с много смях и игри! Да расте умничка и добричка и все така красива!
Честито и на Дара и Димитър  Hug
И на вчерашните вече пораснали малчугани, пожелавам същото!   bouquet
Ние ще празнуваме вкъщи РД. Вече сме поръчали торта и сме купили пдарък. Признавам, че и аз загледах менюто на Лъки, за да почерпя идеи. В тази връзка, купонът е бил супер! Сладката Ади архитект ли щеше да става! Вече ми се оплетоха професиите. За Бобо помня, че ще е фармацефт! Браво на детето!
Продължавам да си гладя и то докато спи малкия, че иначе ми дърпа кабела и ми виси по крачолите, а ме е страх да не стане инцидент с ютията...Даже сега заминавам да поизгладя, че пак сме се затрупали.
Много хубав и усмихнат ден!
Днес мисля да скокнем до парка като се  наобядва Коки!

# 403
marys, правих мързеливата баничка, ама защо така не ми се получи, не знам Thinking нещо не се изпече отвътре и така, хем сложих хартия за печене отгоре и я държах доста време...
redreny2000, идея си нямам защо не ти се е получила  Sad. Добре ли разби жълтъците? А преди да я сложиш беше ли леко като кипнала, имам в предвид дали киселото мляко е взаимодействало  добре с бакпулвера?

# 404
Честит рожден ден  newsm59 на
Андреa на maiski3, Дара на ino4kada и Димитър на iliqna_
  nbirthday

Честит рожден ден и на Penmar   ura

Връщам се да ви изчета, че милото ме заведе събота, неделя и понеделник на SPA и на ски  dance и малко съм ви поизтървала  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт