Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 392
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Честит 1-ви рожден ден на Елия на Thomasito и на Сияна на zvezdaa!
Да растат здрави, весели и щастливи!

Ena, страхотен подарък е получила Ева! Браво за избора на модел и на сръчните ръце Flutter

Скрит текст:
Писна ми от болестиииии! Ники ходи 2 дни на градина и у дома отново се разправям с болести - температура, хрема в невиждани количества, кашлица, давене, повръщане. #Cussing out
Не ми се разваля хубавата тема, та затова в скрит текст. Трябваше да си го излея някъде Sad

# 436
Честит първи рожден ден на Елия на Томасито, на Александър на Джин (знаем, че чете Wink ) и на Сияна на Звездаа!!!
И на Румилота честито, но май не ни чете
 newsm78
Да са живи, здрави и усмихнати бебоците и техните мами и семейства също!  Hug

Иночкада, видя ли сега -  в поименното изброяване ти пък мене пропусна  Joy  smile3534

Марис  Hug Hug Hug

# 437
  • Бургас
Как да не се лепна след тези прекрасни постинги  - Сиренце, marys Hug
Елия и Сияна !!! Растете здрави и много, много усмихнати!!![/color]Честит рожден ден!!!

# 438
Здравейте, момичета!

Влизам набързо да ви почерпя с тортата на Сияна  Heart Eyes, и изчезвам по задачки, че много дълъг и весел ден се очертава днес  Laughing

Тортата е стил "бейби винтидж", каквото и да означава това  Mr. Green

Много поздрави на всички други празнуващи бебчета днес и предните дни   bouquet

# 439
Ето ме и мен да честитя на рождениците с голямо закъснение
Честит Рожден Ден на Никола на Скреч,Хриско на мама Ивка10,Андреa на maiski3, Дара на ino4kada и Димитър на iliqna Живи и здрави да са малките човечета!Весело,усмихнато и безгрижно детство!
Пенмар ехх,че е хубаво човек да става на 22!Здраве ти пожелавам и от късмет да не се отървеш никога   bouquet
Днес празнува  Сияна на Звездаа Честито на малката кукла!Да расте палава и много щастлива!
Честито и на Елия на Thomasito!

# 440
  • Пловдив
Честит рожден ден на Сияна на звезда, Елия на Томасито и Александър на Джин! Да са живи и здрави, много усмихнати и щастливи!  newsm67 newsm38 newsm18  ura

звезда, тортата е невероятна!  Heart Eyes

Честити месечинки на Митко на сабрина, Виктор на редрени, Крум на г-жа Стихийно бедствие и Живко на Надя!  Party Time dazzler1

Пенмар, чудесна софра си спретнала!  newsm74

Ена, прекрасна рокля, браво на Даная. Със здраве да си я носите.  Hug

Буб, дано нямате повече подобни инциденти  Praynig. С киселото мляко започнах с домашно . Сега вече давам по БДС, на Верея. Ако не намеря, пак на Верея - 4,5%. На мен най-много това ми допада.  Peace

Лъки, много красиви и занимателни дървени играчки видях в Мол "Галерия", магазин "Джери"/дано не бъркам името  Rolling Eyes/, на първия етаж и не ми се сториха чааак толкова скъпи  Wink. Рачолина показа едно дървено конче, което се язди Wink.

марис, оздравявайте трайно   bouquet! Дано се спре вече с тия вируси  Praynig.

Тази зима вече ми омръзна много  Crossing Arms. Искам слънце и разходки  Crazy!

Хубав ден, мами!  Hug

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 09:30 от sunflower

# 441
Зъбите си мием с това

Цитат
Имам чувството, че това дете слуша само когато яде и спи   ....

Мисля че проблема е във високите изисквания, дефинирай "слуша"

Възглавница понякога ползва нашите и то по този начин:) Спи!

# 442

Благодаря на всички за прекрасните пожелания! Досега май не сме се показвали, време ни е! Бонбона Елия!

# 443
  • Пловдив
Честит рожден ден на патерици на Андреa на maiski3, Дара на ino4kada и Димитър на iliqna и Пенмар!
Честит рожден ден на Сияна на Звезда и Елия на Томасито!

Елия е красавица  голяма Hug

Марис, бързо да минават гадните болести  Hug

Цитат
Имам чувството, че това дете слуша само когато яде и спи   ....

Мисля че проблема е във високите изисквания, дефинирай "слуша"
Peace
И Тошко спи по същия начин, целия по корем върху мойта възглавница  Mr. Green
И докато повечето бебета вече си ходят от по месец - два и прощъпулници направихте и забравихте Simple Smile Тошко чак сега почна да се пуска по малко. Т.е. пуска се да стои без да се държи и най-много да направи 1-2 крачки и да си приклекне Simple Smile Да видим до годинката дали ще се престраши Simple Smile

Зъби мием с накрайник и паста Ненедент.

За кърменето, и той не си иска. Не вдига блузата и не ме дърпа Simple Smile Идва и се гушва, като му се доспи. Ако му дам, ще суче, ако не, може и на ръце да го приспя. Но аз си му давам, защото ми е много по-лесно така, пък и не бързам да го отбивам.

Рождения ден ще празнуваме 1 път с децата в детски център и после с роднините у свекърва ми. Не за друго, ами защото у нас е много тясно и е абсурд да ги събера. А и така си спестявам сума ти чистене, готвене и принасяне  Crazy Големи подаръци не сме му купували, само по 1 играчка за РД и ИД. Бабите ще накупят дрехи и играчки. Ако остане нещо от което има нужда, тогава. А колело/триколка/люлка може би лятото, тъкмо ще споделите тогава впечатления кое е хубаво Simple Smile

А, и друго се сетих. Абе момичета, защо си отваряте подаръците преди празника, много сте нетърпеливи и любопитни май май  Laughing

# 444
Ехааа,каква синеока красавица е Елия!Честит рожден ден! newsm51
Честит рожден ден и на Сияна на Звезда newsm51, да са много здрави,весели и игриви!

# 445
Иночкада, видя ли сега -  в поименното изброяване ти пък мене пропусна  Joy  smile3534

И мене, и мене. Mr. Green Wink
Хайде сега към честитките:Да са ни живи и здрави поредните малки рожденици-Елия на Томасито/наистина е бонбона Heart Eyes/,Сияна на Звездаа и , ако още следят темата, честитя и на Джин и Румилота!Бъдете здравички, мили деца , и имайте прекрасно детство!!!

И за мамите:

Даная, благодарности на сръчната ти майка, но и на теб още веднъж! Hug
Буб, памперс навън сменям в кола, в МОЛ,...където и да съм, но на открито-не. То и това оставаше. Laughing Дано Дара е по-добре днес. Praynig
Пенмар, облизвах се цяла вечер с тези творения твои. Тортата с ядки ли е?А как изкарахте снощи?
Марис, ужасно е да са болни децата. Sad Дано да се оправят бързо, че сън няма за никой и стресът е в повече през този период. Tired
Звездаа, тортата е много красива!
Стихия, невероятна поза е заел Крум. GrinningКак му е удобно така на това дете??? Laughing
Ние снощи подстригахме Ева. Бретона на всеки 2-3 седмици го кръцкахме, ама сега и подстригахме цялата коса, че като е мокра отзад и стигаше до половината на гръбчето и пречеше на къпането. Сега е на чертичка под ушенцата. Simple Smile Пак стават плитки, не съм я оризилила съвсем, макар че на места е кривичка, ама тя мирна не стоеше и много ме затрудняваше. ooooh!

# 446
АЙ АЙ АЙ Какви очи има таз рожденичка/пу-пу/   newsm51
Честит рожден ден и на Сияна /страхотна торта zvezdaa/   newsm51
Да се похваля Дара вече "безстрашно" се пуска и обикаля сама без да се придържа, ще се меси питка   Heart Eyes вчера сутринта така ме изненада приятно обиколи целия хол и се спря само за да се аплодира сама   Heart Eyes
Цитат
Цитат на: sirence в Четв., 23 Февр. 2012, 08:24
Иночкада, видя ли сега -  в поименното изброяване ти пък мене пропусна     

И мене, и мене. 
Редактирах се  Hug  /извинявайте  Embarassed /

# 447
Честит Рожден Ден на Никола на Скреч,Хриско на мама Ивка10,Андреa на maiski3, Дара на ino4kada и Димитър на iliqna, Сияна на Звездаа и на Елия на Thomasito!

Да са живи и здрави, усмихнати и лъчезарни!

За мамите  Hug

Кисело мляко купувам 3,6% БДС , най-често на Елби или Верея
Зъбите (5бр налични) все още не мием
Вода предлагам от чешмата, но пие не повече от 3-4 глътки и то не всеки ден
Не гладя, започнах и да пера с нашия препарат - нямам проблем с обриви или други кожни неразположения

# 448

свещичката не предизвика никакъв интерес, но маракасите не изпуска  Heart Eyes

тези са властелините на сърцето ми  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 20:47 от ino4kada

# 449
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ НАС Simple SmileДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС-Елия на Thomasito и на Сияна на zvezdaa! НЕКА ИМАТ ЕДНО БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО,ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО СМЯХ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!!! nbirthday nbirthday nbirthday

Относно РД ние също ще правим два:)  единия с роднини и приятели малко след датата(ние сме на 07.03) в заведение ,а следващата седмица ще спретнем едни детски РД в детска сладкарница с детски кът ...нали е на мама и тати съкровището ще почерпим подабаващо  Gift

не можах да разбера много това с вестника при паданията?!...понеже ние сме редовни с ударите ,най-вече по главата,че ми стана интересно как точно действа-простете моето невежство:)....даже днес сутринта се разписахме с поредното падане -беше се изправил на едни стол и докато му казвам,че ще падне вече беше на земята заедно със стола отгоре му Banghead..сега имаме лека синка на чело и на бузката!Ужас,знам ,че тепърва ще падат,но и тръпки ме побиват!

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 11:32 от mggoranova

Общи условия

Активация на акаунт