Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 386
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Томасито, имате си една синеока хубавица с беззъба устица!  Blush

иночкада, много са мънички снимките, не се виждат добре  Embarassed.

# 451
Честит 1-ви рожден ден на Елия на Томасито, на Александър на Джин, на Сияна на Звездаа и на Едис на Румилота  bouquet!!! Растете много здрави и обичани дечица Hug

Томасито, голяма красавица е Елия Heart Eyes Hug

Бедствие, много е сладък Крум как спинка Hug

Кисело мляко пробвах да му дам няколко пъти, но не иска, с бисквитки също отказва.

marys, бързо да озравява Ники Praynig И Бобчо и Вико са с кашлица и хрема Whistling. Дано по-бързо си отиват гадните вируси #2gunfire

mama_vessy, и ние нищо не правим със зъбките. Оня ден проби венеца отдолу и чакаме 8-то зъбче да се покаже Simple Smile
ino4kada, честити ходещи краченца на Дара  bouquet Запрятай ръкави за питката Hug

Ена, страхотна е рокличката! Да си я носи със здраве и много усмивки Ева Hug Поздравления за danaq и нейната майчица  bouquet

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 11:27 от matza83

# 452
  • София
Честит рожден ден на Сияна на звезда, Елия на Томасито и Александър на Джин! Да са живи и здрави, много усмихнати и щастливи дечица!

Голяма е сладурана Елия!

Страхотни подаръци показвате. Направо съмс е видяла в чудо какво да избера, че за съжаление не мога и нищо лично да измайсторя.

Мarys, Bub Hug

г-жа Стихийно бедствие, Commelina, как точно става номера с миенето на зъбите? Как изплаквате устата от тази паста?

Ако, някой се интересува от ресторанти с детски кът, ето една тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=639247.0

За киселото мляко и аз знам, че трябва да е пълномаслено. Ние купуваме Боженци.
Matza и при нас не се прие само кис.мляко, но вчера му намачках един банан и си го хапна с голяма охота. Мисля да пробвам да направя и едни бисквитки и ще пробвам да добавя и от тях.

Сега да почерпя и от наше има, че днес Виктор става на 11 месеца!

Честити месечинки и на Живко, Димитър и Крум!

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 13:49 от redreny2000

# 453
Честит 1-ви рожден ден на Елия на Thomasito и Сияна на zvezdaa!!!
Безгрижно детстово и много весели игри им пожелавам !

Thomasito, "бонбоната" има страхотни о4и  Grinning
zvezdaa, тортата ви е впечатляваща  Heart Eyes

racholina, много хубав подарък сте избрали  Grinning
Шушу-мушу къща разваля  hahaha Аз пък не разбрах какъв е, само Бета се похвали!
.......Ади с един жираф с телче по което да си движи фигурки не иска и 1 минута да си играе.
Лъки, преска4аш редове, за разлика от sunflower   Laughing То мойто не е шушу-мушу, ами след дъжд ка4улка  Crazy racholina беше показала едно дървено л'леещо се елен4е преди не помня колко дни, но аз все забравях да кажа, 4е ми харесва.
И ние не обръщаме внимание на фигурки, които се движват по такива тел4ета, а аз си мислех, 4е ще са много занимателни, но уви  Whistling Обаче Betta беше писала, че Бобо си играе с такива  Peace

това за минералните води което сте написали е рекламна заблуда в БГ няма бутилирана такава  
Какво то4но имаш предвид?

mama_vessy, и аз нищо не правя за нашите 2 зъба. А тортата ти наистина имаше някакво мило, романтино о4арование  Flutter

Еna, да се фукате много с прекрасната рокля  Laughing

Кисело мляко давам Верея 4,5% масленост, но той до скоро не изяждаше пове4е от 4-5 малки лъжи4ки. Едва от 3-4 дни има желание за пове4е.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 12:42 от Mur

# 454
  • Стара Загора
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЯ на Thomasito,АЛЕКСАНДЪРна gin_s,ЕДИС на rumilota и СИЯНА на zvezdaa!Бъдете здрави,щастливи и винаги усмихнати дечица  Heart Eyes

И за мамите
Днес и ние с ММ имаме повод-4 години семеен живот(добре,че баща ми ми напомни,че и двамата с мм щяхме да си пропуснем празника Blush).Та да почерпя скромничко и виртуално  Wink

Мери,дано бързо се оправи Ники.И на малките да се размине PraynigАман от болести вече #Cussing out
Иночкада,браво на Дара.Време е вече за питка Hug
Томасито,голяма чаровница си имате.Пу-пу Heart Eyes
Стихия,уникална поза Laughing Heart Eyes
Мони вчера имаше обучение с баща си.Учиха се да имитира петела.Голям смях беше"ку-кууу"или "лю-лююююююю"Защо от мен не поема като я уча,незнам Явно не съм добър педагокnewsm78Само повтаря "ррррррррр" и толкова.Е,научих я поне да показва колко голяма ще стане и на "лелеееее",но то второто беше инцидентно.Бяха сами с батко си в стаята и като влязох да ги видя какво правят-бомба паднала.И казвам "лелееееееее,какво е ставало тук"А тя се кокори насреща ми и вика"лелееееее,лелеееееее,лелеееее" Joy
Хубав празник на всички рожденици,аз отивам да готвя,докато не се е събудила

# 455
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честит рожден ден на Елия,Александър,Сияна и Едис! Бъдете здрави,щастливи и весели деца за радост на родителите си!

Женичка , честита годишнина! Да се обичате още дълги години!

Ето и една почерпка от Живко - днес става на 11 месеца!

Честити месечинки и на Виктор,Димитър и Крум!

# 456
юТука съм , няма отърване..  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЯ на Thomasito,АЛЕКСАНДЪРна gin_s,ЕДИС на rumilota  и СИЯНА на zvezdaa!
Да са живи и здрави и много, много палави  Wink

VSD салатата която е с яйцата отгоре е Овчарска салата. Реших да разнообразя менюто със свежа салата, защото зимните поомръзват вече ...  Laughing
Женичка пожелавам ви още 100 пъти по толкова. Да се уважавате и да запазите изпепеляващата любов вътре в сърцата си. Да са ви живи и здрави дечицата , та и още едно да си имате  Heart Eyes Heart Eyes ехх... ама на чувства ме удари
MARINELSSSSSSSSS ама много ти благодаряя ! Много яко  Sunglasses Много се зарадвах (лично аз, Дени спи още и не я е видял  Laughing ) Представям си как след време ще му разказвам , че майка му е членувала в злостарска форумна група , а те такива мили картички и подаръчета!
_usmivka_  Hug Hug Hug Hug
Nadya81  честити ви 11 месеца !  Hug Hug  Hug

Честити месечинки и на Виктор,Димитър и Крум!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО МИ ЧЕСТИТИХА, няма да благодаря поименно , да не пропусна някоий, че често се случва.
 Mr. Green Hug
Еna
тортата беше наистина много хубава, направих я с крем с маскарпоне, кокос и шоколад смесен с лешници. Стана Муа  Crazy

До после ... smile3540

# 457
  • Бургас
Елия е страхотна, пу пу пу.
Честити месечиники на Живко и Виктор!
Женичка, честита годишнина - да се обичате още много години !
Относно пастата за зъби и аз щях да питам дали я плюят вашите деца!? Защото Преслав я гълта  Confused Затова слагам буквално една точица паста, колкото да не е сухо.
Контузените дечица да се оправят бързичко  Hug
Преди малко навън дадох на малкия да пие от шишенце Девин изворна - 330мл. и се справи много добре. Тъкмо се чудех, навън чаша ли да нося, какво ли  Simple Smile
Някои възползвал ли се е от промоцията на Гербер - току що взех 2 пюрета и ми подариха сокче ябълка и праскова. Той не е пил сок до сега, ще видя дали ще го хареса. И да попитам - понеже не е захранен с праскова, колко сок да му дам?
Вече трети ден яде авокадо и много му харесва  Grinning

# 458
Честит Рожден ден на Елия , Сияна , Александър и Едис. Да са щастливи, здрави и много умни!   bouquet  bouquet

Честити месечинки на Вико, Крум, Димитър и Живко   bouquet

Томасито Имаш си страхотно малко слънчице  Hug

Звездаа Тортата е страхотна  Peace

Пенмар Браво за трапезата  Peace

Ена Страхотна е роклята  Peace Много ще е красива Ева в нея  Hug

Женичка Още много дълги години да се обичате.  Hug

Марис Бързо да се оправяте.  Hug

Маца И вие  Hug

Много ми е хубаво, цялата тема е само торти и почерпки  Mr. Green Започна валежа от рожденничета. Ех че хубаво.  Hug

# 459
  • Варна
Честит Рожден Ден на Сияна на Звезда, Елия на Томасито, Александър на Джин и Едис на Румилота.  newsm59

ino4kada, честити ходещи краченца на Дара  Hug

# 460
  • София
Виктор към Анастасия: Току що получих много сладка мартеничка! Много мил жест! Сега денят ми стана много по-хубав, въпреки зъбчето, което ми е разкъсало венеца и ме тормози newsm51

# 461
Честито на всички празнуващи   bouquet Живи и здрави дечица, и много много хубаво настроение за първите рожденни дни  Heart Eyes

Ей Маринелке, сладкиш такъв, така ми повдигна настроението. Дали много се зарадва на мартеницата и със сигурност ще  я сложим на Баба Марта. Много целувки на бебка   bouquet

# 462
  • София
Прииииииивет Grinning

Честит Рожден ден на Елия , Сияна , Александър и Едис. Да са живи и здрави, да носят много радост на родителите си! Heart Eyes

Първо да благодаря на всички който ни поздравиха!  bouquetМного мило ми стана момичета! Heart Eyes

Рождениян ден мина много хубаво, малката не мирна и за 2мин. и трудно и направих няколко снимки.
Получи много подаръци,предимно дрешки-получи 4 якета, количка за кукла, дънки,блузка, жилетка, 2 рокли и подаръци на хартиен носител Mr. Green/

Мама Веси ни изненада, и лично дойде до вкъщи да подари подарък на малката-страахотна шапка и много мила картиччка рисувана от Димана Heart Eyes

Днес ни дойде подаръчето от бебе Радослав и мама Яна Hug Heart Eyes  bouquetнай-красивата кукла!Малката много я хареса, просто беше любов от пръв поглед HugБлагодаря Ви-много ни зарадвахте!!  bouquet Heart EyesСилно гуш от нас Hug
[/color]

Пристигна също, една невероятна картичка от Маринелс и Анастасия Heart EyesБлаааагодарим Hug Heart Eyes
Маринелке, ненадмината си!!!!Много сме трогнати!!

Ето малко снимки да разгледате:
http://maiski3.snimka.bg/baby/andrea.551934.26442016

Връщам се да ви чета Wink

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 17:28 от maiski3

# 463
Майски,страхотна е Андреа и подаръците също!Много ми хареса тортата,моля сподели откъде е .
Май и аз съм от мамите,които не мият  зъбки .
Днес ми донесоха дом. мляко и мисля да заквася за Петя,но досега не съм го правила та доста изчетох по темата и стискайте ми палци дано се получи. Praynig
Много торти,много почерпки!Толкова е хубаво и празничо в темичката ни!  bigdance2
 nbirthday

# 464
  • София
Дончо71, тортата е още по-хубава на живо, а освен това и беше страшно вкусна/блата е бисквити и крем ванилия/.Цветовете са много ярки!Поръчахме я от сладкарница Пчела!
Имат каталог, може да разгледаш и тук:
http://www.pchela-bg.net/detski%20torti%20zaharno%20testo.php

Общи условия

Активация на акаунт