Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 395
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Anduli, палачинки може и само със жълтък Wink

anelisa, благодаря, че сподели. Ще видим утре с какви впечатления ще останем. Просто ми допадна идеята за рожден ден в сладкарница. Някой знае ли друга с детски кът? Не мога да взема решение къде да празнуваме. Искаше ми се вкъщи, но е тясно. Та, сега трябва да избера ресторант или сладкарница. Не ми се иска в детски клуб.

фонтанелата и нашата все оше не се е затворила.

Bub, можеп да се регистрираш по всяко време. Казали са ти, че е време, защото скоро излизат местата за нашия випуск.

# 571
Bub, kg.sofia.bg е сайта, първо трябва да се регистрираш и след това да създадеш профил на детето. Сигурна съм, че като отделиш повече време ще се ориентираш, ако имаш конкретни въпроси, питай  Peace Охо, ама вие сте в предпразнична треска, какви градини сега мислиш, какви детски кухни  Laughing Приказен и незабравим празник и целувки на порасналата красавица Дара от нас!  Heart Eyes

# 572
Bub, kg.sofia.bg е сайта, първо трябва да се регистрираш и след това да създадеш профил на детето. Сигурна съм, че като отделиш повече време ще се ориентираш, ако имаш конкретни въпроси, питай  Peace Охо, ама вие сте в предпразнична треска, какви градини сега мислиш, какви детски кухни  Laughing Приказен и незабравим празник и целувки на порасналата красавица Дара от нас!  Heart Eyes
   bouquet Ееееее Анелиса, как ни разкрииии  Hug Дааа, не знам откъде да започна и понеже винаги правя всичко в последния момент, ела да  видиш какво става!  Joy То не е смешно, ама....

# 573
  • София
Честит рожден ден на Дара на Буб! Да е жива и здрава й желая и весел празник на цялото семейство!  newsm51

Много сладки снимки и клипчета на дечицата сте показали - love in paris, redreny, divina, сиренце  Heart Eyes (дано не пропуснах някой).
Мама Веси, и тортата, и шапката за Андреа са супер! Браво на теб, страшни първи опи newsm10!

Зина, поръчах от Катина преди малко, мерси още веднъж за инфото  Hug
Поръчах и кубчетата на ФП за Бобо.

Женичка, и на теб мерси за линка за пангасиуса  Hug. Четох, четох и да ти кажа най-смислени ми се видяха коментарите на Николай отдолу. Общо взето, оставам с мнението, че този скъпия пангасиус, който взимам, си става.

Магика, честито прохождане на Катеричето Simple Smile. И Бобо задобрява малко по малко. Ходи много смешно с ръцете напред и вдига крачетата високо като щъркел, но вече прави по 3-4 метра, преди да се придупи  Laughing.

Г-жа Стихийно бедствие
не съм я видяла да обижда някого досега нарочно. Може би малко по-рязко се изказва, но както каза Сиренце, за човек, чийто български не е роден, е трудно да долови оттенъците и да избере точно "необиждащия" вариант от многото начини да изкажеш учудването си от дадено мнение.
Е, като я видя, че е писала след мен, си викам "сега и мен ще ме подхване"  Joy.

# 574
  • Пловдив
Честит рожден ден на Дара на Буб! Да е жива и здрава, да има прекрасно детство с много игри и усмивки!  newsm59 nbirthday  Gift newsm38 newsm18  bigdance2

# 575
BUB, ЧЕСТИТА ДА ТИ Е МАЛКАТА РОЖДЕНИЧКА!!! МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО УСМИВКИ И ЕДНО БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО Simple Smile)) newsm59 newsm59 newsm59

# 576
 И от мен честит празник на Дара! Прекрасни снимки , торти , майки и най-вече празнуващи деца! Много сладки хлапета сме народили.
 Вит. Д не давам, фонтанелата на Бубито едва сега започна да се смалява, педито постоянно ме подканва да увеличавам Вигантола, а аз изобщо не съм давала. Давид ми порасна до 165 см (засега) прав и здрав без витамин Д , сметнах че и дребната няма да има нужда.
 Кисело мляко давам, Белослава така и не се научи да пие АМ, затова бързо -бързо го въведохме още 8ми месец. Изяжда с голям кеф повече от половин кофичка , яде го с лъжичка половин час преди лягане. Давам само Алфатарско, аз от бременността такова ям. Една приятелка ми каза, че и в София имали фирмен магазин, горещо го препоръчвам. Отскоро започнах да й варя грис с малко прясно мляко във водата, палачинки й давам всяка неделя, не отделям белтъци и жълтъци.
  Андули, ти отскоро ли четеш темата? Не разбрах какво предизвика големите ти букви и обидата ти. Наистина няма нищо общо между нощно кърмене и хапване на голям човек, а тези втелявания с миенето на зъбите до 2 годишна възраст лично на мен са ми излишни. Пенмар, Дориан Грей е чудесна книга , ама не беше ли задължително гимназиално четиво? И извинявай много, обаче българския на Стихията е много добър, не ти прави чест да подбираш думите вместо нея.

# 577
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ДАРА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, БЕЗГРИЖНА, ЛЮБОЗНАТЕЛНА И ЩАСТЛИВА!

ЧЕСТИТО И НА ГОТИНАТА МАМА! И НА НЕЯ ПОЖЕЛАВАМ ПОВЕЧЕ ДНИ, ИЗПЪЛНЕНИ С БЕЗГРИЖИЕ И ВЕСЕЛИЕ!!!

# 578
# 579
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ПРЕКРАСНАТА МАЛКА ГОСПОЖИЦА ДАРА  newsm38  Party Time 

ДА БЪДЕ ЗДРАВА, КРАСИВА, УСМИХНАТА, СПОКОЙНА И ДОБРА   
bouquet

ЧЕСТИТА И НА МАРИНА НА ЕСТЕЛА, АКО ОЩЕ ЧЕТАТ ТУК !!!

БУБ, ПРЕГРЪДКИ И ЗА ТЕБ, ГРИЖОВНА МАЙКА!!!

# 580
По-напред в темата имаше разговор за микровълновите печки. Далеч съм от идеята да давам категорично мнение, аз нямам (свекито подари една и аз я "забравих" в кашона), но ще ви дам линк към един експеримент.Извинявам се, че е на аглийски, в общи линии е следното: Ученичка преварила вода по два начина- на котлон и в микровълнова, полива две еднакви саксии с еднакви растения в рамките на седмица. Резултатите са на снимките. http://usahitman.com/microwave-test/

# 581
честит рожден ден на малката чаровница Дара  Heart Eyes

Буб, честит празник и на теб!

Сиренце, страхотен купон е било. Супер Марио изглежда доволен  Wink

Туити е само за гушкане  Heart Eyes

Скрит текст:
На Марти снощи му се отлепи пишлето  ooooh! Горкия като пишка няма такъв рев, няма такова дране, все едно бръснарски ножчета пишка  Cry Заедно с него съм ревала. Много ми е жал, днес, поне засега, положението е леко по-добро, но май му е възпален пишо над главичката, тъй като е зачервено и подуто и много болезнено. Сутринта не се дереше, както снощи, но със сигурност го боли, проплаква, когато чурка. Слагам тампони, напоени съм смрадлика, май има ефект, успокоява го.
Още миналия ден забелязах, че прозираше отвътре смегма, веднага се сетих за Бобо Бетин, а същия ден и Анелиса сподели какво се е случило с Калоян. Снощи докато го отварях да го почистя той взе че се оголи целия изведнъж, уплаших се, честно казано и ми прилоша, викам си кво направих на детето, почнах да се тюхкам, той пък се уплаши от поведението ми. Стана мазало.
Ох, дано както писаха и момичетата да се успокоят нещата за 3 дни  Praynig Много ми е жално.
Извинявам се, че толкова надълго и нашироко ви описах, но много стресираща случка беше за мен
 Hug
Моля ви не пишете постове от типа "lilyrose  Hug, Марти гуш", не искам да се развалям прекрасното настроение, което лъха от темата днес. Ако някой иска да ми даде съвет какво да правя, моля пишете ми ЛС  Peace

За нашия набор утре излизат свободните места за детските градини

# 582
Влизам само да честитя на една красива госпожица и нейната мама-Дара и Буб! Честит рожден ден, малка чаровнице!Бъди здрава и много щастлива!!!

Букет за мама

Нямам настроение да пиша, че Ева е с 39 Т и не сме спали пак. Tired Sad

# 583
  • София
Пипилота, аз ползвам много МВ, постоянно притоплям с нея за всички у нас. Бях се притеснила и затова и аз правих този тест за 2 месеца. И двете теменужки наскоро цъфтяха Simple Smile. Тя да не ги е поливала с горещата вода Wink.

# 584
Betta , може Simple Smile Може пък да е измислица. Аз казах , че не давам крайно мнение, просто ми попадна това.

Общи условия

Активация на акаунт