Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 215
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
К'во праите бе тайфа  Drunk То стана ракиено време, а аз още не мога да се събудя.  Tired Каква е тая умора , която ме е налегнала незнам !

Vikiim,честито ви първо зъбче    newsm47

г-жа Стихийно бедствие да не се обидиш случайно , на мен не ми изглежда на бъркоч , а на пресечена супа.

# 631
Пенмар, лилироуз, мигео, Hug Hug Hug Тук съм, но не-температурата още я поддържа, вече второ денонощие. Поне днес не е толкова висока. Не ми се пише, а и няма как ,че Ева иска само да я гушкам и нося, много е отпаднала и кисела. Cry Казаха, че е вирус.
Всички болни да оздравяват! Praynig

# 632
  • Видин
Здравейте и от нас! Смъмриха ме, че не съм писала отдавна  Mr. Green
Честит рожден ден на всички пораснали мартенчета! Да са много здрави и усмихнати!
Честито и на ходещите крачета - да водят дечицата ви все на хубави места  Grinning

Ние сме добре. Подготвяме се за РД, но не много трескаво, защото има още много време  Laughing Сами все още не е проходил. Тежи 11650 и е висок 76см. Понастоящем и от няколко месеца е при баба си, а аз денем съм там, вечер съм само с големия. Голяма ревност, голямо нещо. А и не е и само ревността, та решихме да направим такова "разделение" и всички да са доволни. И двамата ми доста боледуват. Сами предимно със сополи, а Габи с всички екстри за модела. В момента пак е болен  Crazy
Хубав ден на всички и обещавам да съм по-редовна  Mr. Green

# 633
Благодаря на всички честитили ни зъбчето !!!
 Hug

# 634
За детските градини и ясли в София излязоха местата.
свърших и я и аз тази работа. Даже мернах Бобо на Мигео в един от списъка с желанията ни  Crazy
redreny2000,благодаря  Hug веднага актуализирах и сме на 2-ро място там където искам от 6 свободни.

# 635
  • София
свърших и я и аз тази работа. Даже мернах Бобо на Мигео в един от списъка с желанията ни  Crazy
redreny2000,благодаря  Hug веднага актуализирах и сме на 2-ро място там където искам от 6 свободни.

migeo, радвам се, че съм  била полезна, но преди малко четох една информациа от сайта, че няма значение поредността на регистрацията. Ето тук има инфо за входящите номера http://kg.sofia.bg/isodz/faq Освен това до май месец има да се усещат и други да се регистрират. На мен ми се струва малко мисия невъзможна, особено и след като гледах разследването на хрътките, не че и преди това не се чуваше за такива неща.

vikiim, честито първо зъбче и от нас Simple Smile

# 636
Мами, защо така се разболяха няколко дечица? Ена, да се оправя бързо чернокоска  Hug И Софи на катилиас също да е здравичка  Hug Моника на Женичка също да е кукуряче ! И други болнички да оздравяват, ако ги пропуснах!
И ние нещо хремичка, ама засега мисля, че е от зъбките, дано.
Имаме си две изненади по пощата - Мама Веси, благодаря за страхотната ръчно изплетена шапка   bouquet Мнооого мило ми стана!
Лъки  Hug, развиващата игра за плаж направо ще ни е от супер голяма полза за Гърция   bouquet, но вече си играе с нея и на сухо/непесъчливо Wink  Много е едновременно simple&smart - типично в твой стил Wink И за мартеничката и картичката сърдечно благодарим!

Лилироуз, съжалявам, че и с вашия пишок така се получи. Дано му мине на миличкия Марти възможно най-скоро. Hug А и с оченцето всичко да е успешно! Е много му се събра, това да е последно.
Ако мислим поучително - какво излиза - все пак май е по-добре нежно да се забелва, или?  newsm78 Вие всъщност и трите с Бета и Анелиса май не бяхте го правили, така ли е?

Лъки, ти пък каква си готина - какви прошки пък точно ти искаш - няма за какво, пред никого тук не си съгрешила.
То аз трябваше  да искам от Сабрина - тя си знае защо!  Hug

Ееее, научихте се с тези скрити текстове ... Wink Аз мисля, че всичко трябва да бъде наяве - и доброто, и лошото, и по-незначителното, и страшното - такъв е животът ...  И тази тема е отчетна, за да представя всичко, което ни вълнува - едновременно и тортите, и диетите; и радостите, и болестите; и повеодите за наздравици, и тъжните събития около нас ...

Апропо, с диетата съм пълна издънка - ще трябва да си ме приемете дебеланка - щом аз успявам - на вас ще вие  по-лесно  Joy

Викиим, честито първо зъбче  Hug

Андули, Пенмар, Пипилотка, Стихия - абе всички сте мнооого готини  - всеки с позицията си Hug

# 637

Апропо, с диетата съм пълна издънка - ще трябва да си ме приемете дебеланка - щом аз успявам - на вас ще вие  по-лесно  Joy

Спри да се втелясваш във тези диети момеееееееее  Mr. Green
Аз пък да се похваля БЕЗ ДИЕТА съм свалила 1 кг  Joy ама ще се стопя беееее  Laughing

ДОБРЕ ДОШЛА ОТНОВО АМАНИТА!!!
  Heart Eyes

# 638
Здравейте мами  Hug

Мнооого сте изписали  Laughing

Честит Рожден Ден на Дара на Буб, Да е много щастлива и обичана!
 newsm51

VSD Честити 11м. на Аслан  Hug За млякото - не съм се интересувала  Thinking

Love in Paris Страхотни очи  Peace

Магика Честити ви проходили крачета  Hug

Лилинчо Бързо да се оправяте  Hug

Лилироуз Аз съм ЗА срещата, а къде? А от кърмата не се възпалява  Peace Изпробвано е.  Peace

Сиренце Мнооого е пораснал Марио. Все ми е пред очите в МОЛа  Mr. Green нищо че и след това се видяхме  Laughing А става ли му шапката  newsm78 Радвам се че ви е харесала. А ма съм голяма шушумига  ooooh! върнах си картичката с мартеничка в къщи. като се прибрах я видях  Embarassed

Сушени плодове не съм давала още. Авокадо също, но ще пробвам.

Нощното хранене Не мисля, че кърменето може да предизвика кариес, защото помага при възпаления. Което означава че е антибактериално или поне действа като такова  Peace Виж другото хранене - АМ, сокове, друго мляко със сигурност  Peace

Дивина стискам палци да се уредят нещата с работата.  Peace Сами е страхотен  Grinning  А за тортата - мерси  bowuu но втората май стана по сполучлива утре ще я покажа  Mr. Green

За гърдите Моите са си еднакви  newsm78 нищо че в 1-та има повече.  newsm78 Но си върнаха предишната форма, т.е. станаха по малки. Ама и аз още не съм спряла да кърмя та да видим когато спра как ще изглеждам  Joy

Бета Мерси  Hug А шапката е с по ярки цветове, ама нещо не се виждат много  Mr. Green

Пипилота Аз не съм за МВ печки, ама от това не става ясно какво точно се случва изсъхва ли  newsm78 Защо са отрязани листата, така не се вижда всъщност колко са изсъхнали или там каквото и да ги е сполетяло.

Ена Бързо да се оправя сладката Ева  Hug Женичка и твоите сладури също  Hug

Лъки За да не лепка се добавя още пудра захар, колкото е необходимо за да се работи спокойно  Peace Тортата е супер.  Peace  А Ади е страхотна  Hug

Кати Дано да не е шарка и да е свежа за РД утре  Hug Направи ли тортата с динозаврите Grinning

Викиим Честито ви зъбче   tooth

sunflower Боички има в сайта който ти дадох. Да ти кажа че аз правих и втория вид тесто - руска мастика, обаче не ми се получи. Затова пак си направих захарното тесто и за да не става много твърдо както 1-вия път го оставих по меко и се получи чудесно за разточване. Но за да не ти се скъса или повреди го разточваш върху стреч фолио и стана супер  Peace

за диетата Аз си седя все на 63 и това си е. Не че съм се напънала да се пазя, а и много поводи за черпене напоследък и .....  Whistling с ММ сме решили след РД на Вики да намалим храната и двамата.  Laughing Да видим  Thinking  

Ей изчетох ви  'айде да изчезвам  hahaha   smile3535  

# 639
Имам идея за първа страничка , да сложим примерно :
preggo Имаме си две бременни мами  preggo
Nadya81 - с град, коя бременност, пол на бебчето , термин.
Pufita - с град, коя бременност, пол на бебчето , термин.

# 640
  • Sofia
Имам идея за първа страничка , да сложим примерно :
preggo Имаме си две бременни мами  preggo
Nadya81 - с град, коя бременност, пол на бебчето , термин.
Pufita - с град, коя бременност, пол на бебчето , термин.

Аз съм за - София,2-ра бременност, засега момче,01,08,2012г.

# 641
Привет!
Приспах децата и си направих кафе. Желаещи:

Големи сладури надничат от форума  Heart Eyes, целувки за всички (няма да изброявам поимено, ще пропусна някой Confused) Чакаме и още снимки Wink Слагайте и снимки на подаръчетата, моля Simple Smile Моят вече е готов, в събота успях да го довърша  Party
Децата все още не са се оздравяли напълно, но са добре. Дори снощи успях да поспа малко повече от обичайното Simple Smile
На всички болни дечица бързо да им минават болежките и още утре мамите да се отчетат с добри новини.  

Честити месечинки, честити проходили крачета, честити зъбчета!
Радвам се, че са ви харевали баничките. Анелиса, Андули  Hug (имаше ли и друг Embarassed)
Любимата ни пилешка супа:
Сварявам кокалите от обезкостено пиле със зеленчуци - картоф, морков, лук задължително и други, каквито имам без сол в тенджера под налягане. Обезкостявам кокалите. Пасирам зеленчуците с бульона, добавям месото. Разделям за децата и за нас. Добавям фиде и към двете. Към детската слагам жълтък с кисело мляко за застройка. Нашата я овкусявам, застройвам с кисело мляко, белтъка и яйце.
Да ви е сладко, ако решите да опитате.

# 642
Пуфита,ако бебчето се роди на термин,ще сме на 1 дата,е без годината де. Laughing
Имам въпросче към мамите,които са въвели вечеряза малките човечета:какво давате и към колко часа?Има ли дечица които отказват да сучат след храна?Иначе Мартина манджи си хапва с охота,но за мен е важно кърменето и не искам да отпада все още,пък и тя си търси нощното цокване.
А щях да збравя фонданът вкусен ли е?Иначе стават красиви тортите с него. newsm78

# 643
А щях да збравя фонданът вкусен ли е?Иначе стават красиви тортите с него. newsm78

За мен лично не е  Sick Мразя фондан, парено захарно тесто , марципан ... Всеки с вкуса си.  Peace

# 644
redreny2000,благодаря  Hug веднага актуализирах и сме на 2-ро място там където искам от 6 свободни.

migeo, радвам се, че съм  била полезна, но преди малко четох една информациа от сайта, че няма значение поредността на регистрацията. Ето тук има инфо за входящите номера http://kg.sofia.bg/isodz/faq Освен това до май месец има да се усещат и други да се регистрират. На мен ми се струва малко мисия невъзможна, особено и след като гледах разследването на хрътките, не че и преди това не се чуваше за такива неща.
Ами пак си ми полезна,добре че се зачетох и видях,че допълнителен критерий за получаване на точки е ако баба/дядо работят в ОДЗ на територията на Столична Община,е нашата баба работи и от там още 3т. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт