Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 561
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Добро утро!
Как сте?
Добре дошла на новата мама и лека бременност!И ние не купувахме нищо предварително, заради проблемната ми бременност, само необходимите неща за болницата.
Днес в 11 часа ще ходим в църквата попа да ни чете чиста молитва /той я нарече сарандисване/.Ами това е от нас засега.
Лек ден на всички!

# 331
Добро утро и от мен:)

Бонбонче - пожелавам ти приятно сарандисване, което ние не направихме защото беше доста студено тогава. Ще чакаме снимки:)

tedincence - аз се мажех с олиото на ХИП за мами. Да ти кажа мажи се. Сега виждам, че е имало ефект, защото само на дупете се мажех от време на време и единствено там сега имам стрии след раждането. На корема и гърдите нямам.

# 332
tedincence, и аз съм от калпазанките до 9 месец съм се мазала точно 5 пъти и ела да видиш сега едни красиви стрии как се появиха отстрани и по корема незнам дали е до кожа или до мазане, но след като го имаш не бъди от калпазанките и се мажи. Аз си взех на Мустела и с него се мажа и имам една мостра от хип и с нея също, ама то след дъжд качулка казали хората.

Бонбонче - снимки после снимки Simple Smile.

Аз съм 2в1 - кръвното вече е добре 110-115/70-75 след онзи ден. Днес ще отида док да ме види пак и така. Болииии много отдолу, ама си викам стискай зъби не остана Simple Smile

# 333
Шоки,чакаме снимки!!! Пожелавам ви да не плачете от попа.
А аз се надявам това да е последното ми разписване в темата 2 в 1, следващия запис да е с представяне на новия член на нашето семейство, че много заспала се очертава момата на фона на бесните батковци  Simple Smile

# 334
  • Бургас
CabuHka KRIS72  кураж. Стискам палци всичко да мине бързо и лесно. Чакаме да се похвалите

# 335
  • Където морето целува небето...
KRIS72, CabuHka, bambuche хайде мами, не остана Simple Smile. Леко раждане на всички ви!
tedincence мазах се с каквото се сетиш - Чико, Мустела, едно професионално масло от масажистка, един крем на Бейби лов и маслото на Икаров. Мажех корем и гърди. Гърдите се нацепиха още в 6ти месец, а по корема нямам нищо, въпреки че бая беше пораснал. Сега ми излязоха и леки стрии по дупето, което пък изобщо не съм мазала нито веднъж. Май всичко си е до кожа, но пък се мажи, нищо не губиш .

# 336
  • На морето!
Айде и аз да кажа за мазането- и двата пъти се мажех с Мустела, и двата пъти нито една стрия не се появи. Сега продължавам да се мажа с разни стягащи  и хидратиращи, че прибирането на отпуснатата кожа също е предпоставка за стрии.

# 337
  • Където морето целува небето...
ИМАМЕ БЕБЕЕЕЕЕЕ: Малкият-голям мъж Димо - 4250 гр. и 52 см. се е родил днес в 11:45. Честито на мама inlove и бързо възстановяване. Нека Дими е едно здраво и послушно бебче, което ви носи само радост и поводи за гордост! Гушкам те, мамче :*

# 338
Честито на мама  inlove, да е жив и здрав малкия Димо!
Кога ще дойде и моя ред??? newsm12

# 339
Чак сега открих темичката. Записвам се:)

# 340
  • На морето!
Честито ни бургаско юначе! Да е здрав и спокоен, а мама бързо да се възстанови и да идва при нас!  Hug

# 341
Inlove, честит ти втори син. Да е жив и здрав и много да ви радва. Прегръдки и целувки и скоро отново на линия Simple Smile

# 342
След днешните тонове и кръвно - док каза чакаме и в четвъртък пак да отида за същата процедура Simple Smile

# 343
  • Burgas, Bulgaria
лелеееееееееее какъв голям мъж- докато прочета на коя мама е и се припотих ,че нали са много  Mr. Green
да е жив и здрав Димо и много да радва цялото семейство   bouquet  bouquet  bouquet

# 344
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА INLOVE

Общи условия

Активация на акаунт