Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 562
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Честито на мама inlove!  bouquet  Ех, че голямо бебеее, бравооо  Wink Дано и ние да повлечем крак след нея  Praynig
И тук да кажа за мазането - отначало се мажа редовно, след всяка баня, само със зехтин, към него си добавям малко ванилия, да ми мирише приятно. За момента не мога да се оплача, ще видим след раждането Whistling

# 346
  • Бургас
ЧЕСТИТ СИН ДИМО НА МАМА ИНЛАВ!ЖИВ И ЗДРАВ ДА ВИ Е ГОЛЕМИЯ МЪЖ!НЕКА ВИ РАДВА И ОБИЧА!

# 347
inlove, честит син!!! Да ви носи много радост и да участва наравно в лудориите с батко си! Бъдете щастливи и здрави!!!
smile3525 newsm44 newsm10  love001 newsm30 newsm30

За мазането и стриите - аз съм на мнение, че не е само до мазане, а по скоро до тип кожа/еластичност/ и до хидратиране. Според мен освен мазане, следва да се поемат и достатъчно течности.

# 348
  • Бургас
КРАСИ, ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРЯ ТЕОДОРА И ТУК!НЕКА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА И ПОСЛУШНА ДАМА!

/както споменах във фейса, отприщи се работата.., тръгна едно бебче вчера, днес друго, сега чакаме и следващите Simple Smile/

# 349
  • Бургас
Честито на двете мами за съкровищата, с които са се сдобили! Благородно ви завиждам за пътя , по който минахте и той вече е зад вас.
Момичета, аз ли се побърквам или е нормално - вече 2-ри път сънувам как отивам да раждам, като се събудих цялата бях под напрежение и в едно странно състояние. Мисля, че ми е още рано да психясвам, останалите 4 месеца ако е така, няма да я бъде. Сигурно е нормално да сънувам такива неща, особено, че аз изпитвам голям страх от самото раждане. Пъзла съм си по рождение. Една приятелка ме успокои, че раждането било най-лесната част от всичко, след това ставало интересно  Laughing

# 350
Честито на мама KRIS72:)Simple SmileSimple Smile Много хубава новина:)Simple Smile Ето какво е чакала малката кукла да направи подарък на мама на ИМЕННИЯ и ден. Виждам в календара, че днес имат имен ден Красимира и Красимир. Това ти е най-скъпия подарък. Нека малката принцеса да в винаги здравичка и да донесе още повече радости в дома ви:)

tedincence - нормално е да сънуваш такива неща. Само ще ти кажа бъди спокойна, защото това е най-важното сега:)

# 351
  • Бургас
Група във фейсбук ли има. Кажете и аз да се присъединя

# 352
  • Бургас
Теди, и аз колко пъти "раждах" като бях бременна, едни сценарии бяха, едно чудо.Пък за розови сънища да не говорим...
Живот и здраве всяка една ще роди своята рожба, само е нужно да извърви пътя до срещата с него и нека той да не е по-малко от 9 месеца!
Хайде, бременни коремчета на отчет!

# 353
Група във фейсбук ли има. Кажете и аз да се присъединя

Да имаме и група във ФБ, но там аз не мога да те добавя( нямам нужните права)

# 354
Във ФБ добавяме хора, които са дошли на някое от нашите събирания - ще се радваме да се запознаем и ще те добавим Simple Smile

Краси, да е жива и здрава Теди! Много да е послушна и да е една отмяна на мама, че мама има нужда Simple Smile.

# 355
  • На морето!
Айдееее Теди се роди!!!   bigdance2 newsm18  ura Да е жива и здрава, много усмихната и спокойна! На мама бързо възстановяване!
Краси, нямам търпение да прочета разказа ти за раждането и престоя в ДМ!
Сабинка, утре си ти.  Hug

# 356
Честити рожби на мама inlove и мама KRIS72 и тук! Да са ви живи и здрави дечицата!
Много хубаво започва тази седмица Simple Smile Сега кой е наред - bambuche май си ти, после Сабинка и май аз  Shocked леле....

Аз пък да ви се похваля днес ми дойде кошарката а мен ме е хванало едно чистене от вчера основно... ама ми е трудно измарявам се много лесно

# 357
Честито на мама Краси! Нека малката Теодора да расте жива и здрава, и да ви носи само радост  newsm51
Аз реда си го чакам, да видим само дали CabuHka няма да ме изпревари  smile3534
От сутринта над 5 човека са ми звъннали да питат дали не съм родила, и......  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 358
KRIS72, честита щерка! Да сте здрави и щастливи! Съхрани я и я изгради както само една истинска майчица може! Целувки!
И аз чакам разказа ти с интерес!

newsm51 newsm30 newsm30 newsm30   newsm51

pepsun, а аз се чудех кой ще ни зарадва в петък - утре Бамбучето, после Сабинка, а в петък ти!    bouquet

Вече десетина дена все чета и все забравям - добре дошли на новите бъдещи мами в темичката!!! Hug
Леко бременеене и пухкави бебчета на финала!

# 359
Едно бременно коремче да се отчете  Laughing
Скоро бяхме на ФМ, където ни казаха, че всичко е наред, бебето си върви точно според термина Simple Smile
Ще си имаме розови гащи   girluu coolcool

Честито на мамите, сдобили се със своите съкровища! Да са ви живи и здравички и да си ги гледате с голяяяямааа усмивка  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт