Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 152
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Първият празник на малката госпожица!!! Да е жива и здрава!

# 556
Честит празник на малката Дария!!!  Да си носи името със здраве  bouquet

# 557
  • Бургас
Честит празник на малката Дария и от мен!
Шоколодаво бонбонче,Честит Рожден Ден на патерици!Да си жива и здрава!
Събота и неделя радко имам време да чета,но днес съм на работа  Mr. Green и гледам да наваксам,макар да сме в кампания и не знам докога ще мога да злоупотребявам през работно време  Embarassed
Относно коликите,макар на много хора да не им се вярваше,но Габи беше с колики почти до годинката,но покрай това че много боледуваше я записах на хомеопат и д-ра (докато не лекувахме болести разбира се )и даваше гранулки за коремчето.Много съм доволна.Това с анасона и аз го бях пробвала,но не ни помогна.Преди хомеопатията най-ефикасни за нас бяха пробиотикът "биогая" и едни капки от Англия,които вече ги има и по нашите аптеки,но не им помня името.
П.С.Благодаря на всички за топлото посрещане  Hug    bouquet

# 558

Да ви почерпя за именния ден на моята принцеска!

# 559
Дами, ясно ми е, че не всичко зависи от мен и от желанията ми, не ме разбирайте погрешно  Mr. Green . Не сте прочели един от по-предните ми коментари. Все пак не бих рискувала да се стигне до фатален край, естествено, че ще е секцио ако се наложи. Мисълта ми беше ако всичко е наред Simple Smile. Благодаря на всички отзовали се!   bouquet

# 560
CabuHka,честит празник на мъничка принцеска!!!  bouquet   newsm51 да расте здравичка ,веселка  с повече усмивки и малко колики Simple Smile,да бъде послушна на радост на мама.

# 561
Мерси момичета за упътване ,аз съм от Славейков -значи ще се отбия в слон - балон Hug

# 562
Оооо още една мама от Славейков браво увеличаваме се Simple Smile

# 563
Честит празник на малката Дария! Със много здраве да си носи името и да бъде много щастлива!   bouquet

# 564
  • Бургас
Оооо още една мама от Славейков браво увеличаваме се Simple Smile
+1 от мен

# 565
Някой ден ще се срещнем с бебоците в парка в Славейков:hug:,така чакам този момент!!!!

# 566
  • Бургас
Някой ден ще се срещнем с бебоците в парка в Славейков:hug:,така чакам този момент!!!!

И аз, и аз го чакам този момент. Мен ме пишете юли месец  Crazy

# 567
Здравейте мами!
Не ни остана много време - темина ми е на 1-ви април  Laughing, е крайно време да изберем личен лекар за нашата бебка.
Ще съм много благодарна да ми кажете от кого сте доволни...  newsm78
по принцип живеем в М.Рудник, но не е голям проблем да я водим и в центъра!

# 568
Здравейте мами!
Не ни остана много време - темина ми е на 1-ви април  Laughing, е крайно време да изберем личен лекар за нашата бебка.
Ще съм много благодарна да ми кажете от кого сте доволни...  newsm78
по принцип живеем в М.Рудник, но не е голям проблем да я водим и в центъра!

Д-р Катя Чакърова, работи в МЦ 3, близо до ОУ Елин Пелин. Препоръчвам я, защото е с доста голям стаж, работила е и в болница навремето, също и в ОУ Елин Пелин и има голям опит с деца. Другият голям + , е че работи сравнително бързо. Моята ЛЛ е д-р Горанова, кабинетите им са един до друг, и тя е добра, но при нея чакането е убийство! А с малко дете не ми се мисли..  Crazy Когато дойде момента ще запиша своето бебче при Чакърова.

# 569
Защо по моите сметки съм в 7ма - 8ма седмица, а ми излиза, че съм в 11та  newsm78Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт