Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 167
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Стига другото да не беше толкова зле.. Както и да е  Crazy

Последно, като раждах не беше толкова зле   Crazy

# 541
  • DE
exa, аз родих в ДМ нормално и процентът в деня на моето раждане беше 50%. Момичетата, които родиха със секцио не бяха по мед. причини, а си бяха поискали така.
Сигурна съм, че никой от докторите там няма да те среже просто защото му харесва...

# 542
Един тъп въпрос.Момичета откъде си харесахте дрешките за изписване?Бях в мола ,в джъмбо,в едни малки бебешки магазинчета,но в едните цените са козмически ,в дугите нямат голям избор.Един съвет на мен да дадете къде мога да си избера за моето момиченце? PraynigОчаквам я вначалото на юни ,но как то ме схваща корема ,за жалост може и по рано да се появи на бял свят. Hug

# 543
exa, аз родих в ДМ нормално и процентът в деня на моето раждане беше 50%. Момичетата, които родиха със секцио не бяха по мед. причини, а си бяха поискали така.
Сигурна съм, че никой от докторите там няма да те среже просто защото му харесва...

Благодаря ти за отговора  Grinning ! Вече съм по-спокойна!   bouquet

# 544
Един тъп въпрос.Момичета откъде си харесахте дрешките за изписване?Бях в мола ,в джъмбо,в едни малки бебешки магазинчета,но в едните цените са козмически ,в дугите нямат голям избор.Един съвет на мен да дадете къде мога да си избера за моето момиченце? PraynigОчаквам я вначалото на юни ,но как то ме схваща корема ,за жалост може и по рано да се появи на бял свят. Hug
Аз взех комплекта за изписване от Слон балон, също ми харесаха и в магазин Слънце и бяха на нормални цени.

# 545
  • Където морето целува небето...

Нашият го взехме от Слънце. Там имат хубави и имат избор. Техен магазин е и Делфин.

exa
да родиш нормално е въпрос на избор, но не винаги става както сме го планирали. Никой няма да те среже, защото му е кеф и иска точно теб да оперира. Повярвай ми понякога секциото е наложително и животоспасяващо. Лекарят най-добре може да прецени да го направи или не, а не ние. Интересно ми е кой лекар те следи (не отговаряй ако не искаш, просто любопитсвам защо не родиш при него). Ако пък наистина те е страх отиди в МБАЛ. Била ли си на отворени врати и защо си сигурна, че там е зле?

# 546
А слънце къде се намира?

# 547
  • Бургас
Момичета, успокоихте ме с 40-те дни. Майка ми (тя е мед.сестра при педиатър) също смята, че е грехота лятото да стоим вкъщи, каза ми поне 15 дена, после се почва постепенно закаляване. То като се замисля едва ли в първата седмица ще ми е до разходки, докато си нагодим графика  Laughing
Кажете наистина къде са тези магазини - Слон балон и Слънце, сигурно тепърва ще ги науча повечето, ама сега нищо не ми говорят. На мен ми казаха за дрешки за изписване да погледна в м-н Тема (на търговията), та и там може да разгледате. Аз засега се въздържам от покупки.

# 548
Еха, много е хубаво това че искаш да родиш нормално но както са казали момичетата това не винаги зависи от нас. Ако се изгубят тоновете по време на раждането и няма време по-добре да се мине към секцио отколкото да се застраши живота на бебето. Не си ли съгласна. Имаш още много време дотогава, изкарай си една хубава бременност и живот и здраве ще видиш как стоят нещата.
Аз първото ми детенце съм родила нормално но със към 30 шева и шанса ни да сме живи е бил само 5%. Защото по мед. причини е трябвало да родя секцио но аз го разбрах впоследствие. Ако знаех мислиш че бих рискувала толкова много само и само да изпитам тръпката от нормалното раждане.

# 549
Определено и аз исках да родя нормално, но уви почти накрая бебка не искаше да излиза и се наложи секцио по спешност, но не съжалявам - важен е крайният резултат.

# 550
Магазин Слон балон се намира в Славейков, виж им сайта, за да се ориентираш: http://slonbalonbg.com/page-1.html
Магазин Слънце се намира вляво от църквата Кирил и Методий в малката уличка.

# 551

Аз нашите дрешки за изписването ги купих от Карфур...но избрах не стандартните комплекти от по няколко части, а купих боди с дълъг ръкав, ританки /които май няма да сложим/, едно гащеризонче плюшенко, шапка, чорапки и ръкавички. А и пелена /нея я купих от Слон Балон/. Всичко е в розово, ама няма как след като 2 години купувам все в синьо и зелено, не се сдържах  Mr. Green

# 552
Комплект за изписване си бях харесала в Слънце, но като отиде милото да го вземе, беше свършил желания цвят. После всички други ги сравнявах с този и не ми харесваха. За това си напаснах сама от отделни части.

еха, а ако беб е седалищно, напречно или др и нямаш избор? Идеята ми е да не си вкарваш фикс идеи в главата, щото 7 месеца не е малко време, а не всичко зависи от теб. Моята беба беше седалищно, после и напречно, е, обърна се на края и упражнения правих за това и пак се стигна до секцио по спешност в ДМ и да, не го заплатих!

# 553
  • Бургас
А колко долу-горе струват тези комплекти?
Божее, нямам търпение да си я кипря и мойта бонбонка  Hug

# 554
Честит имен ден на всички, които носят името Дария и най-вече на малката кукла на мама CabuHka

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 09:16 от tania_burgas

Общи условия

Активация на акаунт