Съвет отностно прохождане.

• 2 726
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • España (Плевен)
И ние като вас сега тепърва се учим да ходим. Първо бяхме с терлички, но много се пързаляше. Сега сме със сандалки...   Peace

# 31
  • Mars Hotel
И ние като вас сега тепърва се учим да ходим. Първо бяхме с терлички, но много се пързаляше. Сега сме със сандалки...   Peace

Сандалки на 9 месеца не е много добра идея.  Peace

# 32
  • София
Аз послушах съветите ви и купих на сина ми чорапки с кожена подметка. Сега търчи из целия апартамент, кажи-речи  Mr. Green

# 33
  • España (Плевен)
Сандалки на 9 месеца не е много добра идея.  Peace
Защо?

# 34
  • Mars Hotel
При прохождане децата имат нужда да ходят максимално много боси. Сандалите, от една страна, могат да попречат на детето да се научи как да разпределя тежестта си върху крачетата, от друга страна, ако са отворени на пръстчетата създават условия да ги удря и да се спъва.

# 35
  • España (Плевен)
Всеки различно съветва. Голямата ми дъщеря беше с обувчици от самото начало. Тъй като така се налагаше. И не говоря за кожена, а за платнена. Приятелки ме посъветваха щом като ходи да обувам затворена обувка, за да се научела по добре. Ние бяхме на терлички. Пързаляше се и сложих сандалките. Те не са отворени отпред. Меки са и гъвкави.

# 36
Всеки различно съветва. Голямата ми дъщеря беше с обувчици от самото начало. Тъй като така се налагаше. И не говоря за кожена, а за платнена. Приятелки ме посъветваха щом като ходи да обувам затворена обувка, за да се научела по добре. Ние бяхме на терлички. Пързаляше се и сложих сандалките. Те не са отворени отпред. Меки са и гъвкави.

Както и други те посъветваха най-добре , колкото е възможно по - дълго да е босо детето. Или по чорапки. Най-добрият вариант според мен е дългите чорапки със силиконова или само кожена подметка. Имаме и двата варианта - нито се парзаля, нито нищо.

# 37
  • España (Плевен)
Веднага махам сандалките и слагам чорапите с кожата. Имам от тях..  Peace

Общи условия

Активация на акаунт