The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 507
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Към филма:
Чудех се кои стои зад тези атаки.И си мисля, че е Ребека.Елена я наръга с онази къма и сигурно й има зъб. newsm78 Пък и когато бяха в болницата Ребека се появи и се опита да я ухапе.
Няма как да е Ребека, до колкото си спомням тя не е поканена в къщата на Елена, а и нападенията бяха докато тя беше в ковчега.

Може да е накарала някой човек. newsm78

# 166
  • Стара Загора, България
Аз съм се отказала да гадая кой е убиеца, защото и идея си нямам..  Laughing

# 167
Как да го вкара, като беше мъртва?

# 168
Както каза и в миналата тема - според мен е някой не показван досега, някой който има зъб на съвета, например защото е бил изхвърлен и мрази вампирите, затова се е заел да трепе тия дето ги защитават и прикриват - Бил защитаваше Кералайн, Аларик - нея, Деймън, Стефан, а за медика не знам. Това е моето мнение.

# 169
  • Стара Загора, България
И аз мисля, че ще е някой, който не сме виждали и като се запознаем с него (вероятно към края на сезона) той ще е главният им проблем в четвърти сезон..

# 170
Аз все си мисля, че Мередит стой зад нападенията. Даже сега ми хрумнаха и причините.
1. Доктора - бивше гадже, с което явно не се разбират и той знае нещо за нея. Той е прикрил смъртта на Лоугън.
2. Бил - член от съвета и може би има нещо общо, че с шерифа бяха заедно да търсят вампири в гората.
3. Аларик - уби Лоугън, след трансформацията му.
Съжалявам, ако преди са коментирани тези твърдения, опитвам се да следя всеки какво пише, но понякога съм разсеяна и забравям какво съм чела.

# 171
Не видях нищо фрапиращо в краката на Нина Simple Smile
 Но,тази госпожа ако се изправи тея ще се изсипят от пейката  Joy

А не така,че това е може би най-голямата звезда в редицата  Laughing Има си и номинация за Оскар- Gabourey Sidibe   http://www.imdb.com/name/nm2829737/

# 172
Ако се вгледате на тази снимка се забелязва една синина на Тори. И на мен повече ми харесва нейната рокля (не тази на снимката,а другата) от синята на Нина.

# 173
Повече ми приличана родилен белег.
Две снимчици от минала година на Тори и Пол, които не съм виждала, но много ми харесаха.

# 174
Синина е според мен, ако са правили някакви бойни сцени в Дневниците нищо чудно. Нина постоянно ходи синя

# 175
записче от мен..страхотна тема:)))

# 176
Привет!
Много е забавно тук при вас  Laughing
Определено Илайджа е моят фаворит  Peace

# 177
А не така,че това е може би най-голямата звезда в редицата  Laughing Има си и номинация за Оскар- Gabourey Sidibe   http://www.imdb.com/name/nm2829737/

Феноменална актриса при това. Може да ги научи на това онова Laughing

# 178
# 179
  • на кого му пука
Не знам тесничко ли им е, ама са умрели от студ  Joy

Нина на партито на NYLON - NY Fashion Week

Тука вече е с чорапогащник не е настръхнала. hahahaТази блестяща визия не ме кефи.

Общи условия

Активация на акаунт